چقدر از 360 راضی هستین؟

• Thread starter Thread starter g.o.w
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چقدر از 360 راضی هستین؟

• خیلی عالیه

رای‌ها: 545 55.9%
  • خوبه

رای‌ها: 236 24.2%
  • بد نیست

رای‌ها: 55 5.6%
  • آشغاله

رای‌ها: 139 14.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    975
والا ما که هر مدلیشو داشتیم و به نظر من مقرون به صرفه ترین کنسولیه که میشه گرفت واقعا باهاش حال میکنم البته من اسلیم 250 گیگ دارم و فرق اسلیم با فت آسمون و زمنینه چون به فت نمیشه اصلا اعتماد کرد و یهو دیدی بووووق چراغه شد :d

من هم واقعا راضی هستم.چند سال xbox360 داشتم بعد پارسال ps3 خریدم اما واقعا پر هزینه بود و بازیهای جدید به راحتی xbox360 در دسترس نبود.فروختم و دوباره روز از نو ایکس باکس هم از نو...xbox Live هم که واقعا خیلی سرتر از ps3 network هست.

تنها بدیش اینه که بازی های انحصاری کم داره و بلوری و cell نداره همین وگر نه خیله شاخه
به نظرم (خیلی عالی)

تنها بدی که نه چون تنها بدیش یعنی یه دونه بدیش اما اینا همه مشکلاشه باید میگفتی تنها بدیهاش:d

جدی نگیریا دارم شوخی میکنم :d

من ايكس باكس داشتم بعد ps3گرفتم تمام بازي هاي انحصاري مورد علاقمو رفتم .الان دوباره دارم ايكس باكس ميگيرم .براي من كنسول مهم نيست بازي مهمه .الان جون اويل اومدهiam alive و مكس پين مياد و هيتمن و...
... به خاطر همين ايكس باكس .ولي به نظر من چون uncharted 1و2و3, god of war 3و hevy rain و hevelnly stowrd رو داره بهترينهps3ولي كلا بازي انحصارياش اصلا قابل مقايسه نيست
يه كلام خرپولي برو ps3 بخر همه رو اورجينال بگير نيستي بشين سر جات ايكس باكس بازي كن:d

خدایی کنسول بدی نیست
فقط اون سری اول که هی 3چراغ میشدن خیلی رو مخ بود
ولی از این اسلیم خیلی راضیم
بی سر و صدا و خوب کار میکنه

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

حرفی برای زدن نداره.ps3 پیشش هیچه و موشه.خودم هم ps3 داشتم و هم 360 و الانم فقط 360 دارم.ادم با 360 میتونه راحت ارتباط برقرار کنه و باش دوس بشه مثه یه برادر.نمرم بش 100 از 100.
فقط تنها مشکلش این اپدیتاشه که هر روز یکی میزنن و اعصاب نمیزارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or