چرا XBOX360 خریدید ؟ دلیلتون چی بود ؟ (عکس از کنسولتون)

• Thread starter Thread starter anger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از pc خسته شدم رفتم xbox گرفتم. البته به خاطر بازي هاي اختصاصي xbox هم بود.
4 گيگ اسليم رو 320 گرفتم .( ازاين نظر خيلي شانس آوردم ، تو ارزوني گرفتم .)

99% کسی به خاطر انحصاری هاش نمیگیره چون واقعا در این زمینه حرفی واسه گفتن نداره...اینو میگن چون داشتم
من خودم فقط واسه کپی خور بودنش گرفتم همین...هیچ نکته ی مثبت دیگه ایی درش ندیدم:دی

99% کسی به خاطر انحصاری هاش نمیگیره چون واقعا در این زمینه حرفی واسه گفتن نداره...اینو میگن چون داشتم
من خودم فقط واسه کپی خور بودنش گرفتم همین...هیچ نکته ی مثبت دیگه ایی درش ندیدم:دی
پسر تو خیلی باحالیا =))
دمت گرم چند وقت بود نخندیده بودم .
هیچی نداره این لامصب , منم داشتم اما فروختم PS1 خریدم .
بهت پیشنهاد میکنم PS1 بخری !

فروشنده گفت حاضری 100 تومن پول بازی بدی؟ بابام هم .........(آره!)منم یدونه الایت برداشتم و اومدیم سر عشق و حال

منم اصلا X360 نخریدم. فقط چون پرسیدی اومدم بگم نخریدم دیگه. چیه؟ چرا نگا میکنی؟‌خب نخریدم دیگه:d

کنسول اول یه پرمیوم لانچ به قیمت 450 هزار تومان به خاطر Gears of War 1 و FIFA07 که 3 چراغ شد.

کنسول دوم آرکد چسپر 220 هزار تومان به خاطر لایو فیفا.

قابل توجه کسایی که با لحن تمسخر در مورد Xbox حرف زدن ... ب نظر من Xbox یه کنسول فوق العادست و الان با اینکه دیگه عمر این نسلش تقریبا تموم شده اما بازم عاشقشم و منتظر Xbox نسل بعد هستم که تا بیاد سریعا میخرم و اصلا منتظر نمیشینم کپی خور بشه و واسش بازی اورجینال هم میخرم حالا میخواد هر قیمتی باشه!!! اینا رو نگفتم که بگم PS3 بده و فلان و ... چون من PS3 هم خیلی دوست دارم و دوست دارم جفت این کنسولا رو داشته باشم اما شخصا از Xbox بیشتر خوشم میاد. حالا برم سر موضوع اصلی تایپک:d من واسه این Xbox 360 خریدم چون عاشق گیم هستم و از بچگی تو کلوپ بودم و بابام این کلوپ اون کلوپ دنبالم میگشت:d خلاصه هدفم این بود هم PS3 بخرم هم Xbox 360 که گفتم فعلا Xbox 360 رو بخرم چند وقت دیگه هم میرم سراغ PS3 که بعدش پشیمون شدم گفتم یکدفعه وامیستم کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت معرفی شدند اون موقع جفتشونو میخرم و فعلا به همین ایکس باکسم بسنده کردم;;)

آخرین ویرایش:
قابل توجه کسایی که با لحن تمسخر در مورد Xbox حرف زدن ... ب نظر من Xbox یه کنسول فوق العادست و الان با اینکه دیگه عمر این نسلش تقریبا تموم شده اما بازم عاشقشم و منتظر Xbox نسل بعد هستم که تا بیاد سریعا میخرم و اصلا منتظر نمیشینم کپی خور بشه و واسش بازی اورجینال هم میخرم حالا میخواد هر قیمتی باشه!!! اینا رو نگفتم که بگم PS3 بده و فلان و ... چون من PS3 هم خیلی دوست دارم و دوست دارم جفت این کنسولا رو داشته باشم اما شخصا از Xbox بیشتر خوشم میاد. حالا برم سر موضوع اصلی تایپک:d من واسه این Xbox 360 خریدم چون عاشق گیم هستم و از بچگی تو کلوپ بودم و بابام این کلوپ اون کلوپ دنبالم میگشت:d خلاصه هدفم این بود هم PS3 بخرم هم Xbox 360 که گفتم فعلا Xbox 360 رو بخرم چند وقت دیگه هم میرم سراغ PS3 که بعدش پشیمون شدم گفتم یکدفعه وامیستم کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت معرفی شدند اون موقع جفتشونو میخرم و فعلا به همین ایکس باکسم بسنده کردم;;)

افرین من هم مثل شما بازی اورژینال استفاده میکنم

پسر تو خیلی باحالیا =))
دمت گرم چند وقت بود نخندیده بودم .
هیچی نداره این لامصب , منم داشتم اما فروختم PS1 خریدم .
بهت پیشنهاد میکنم PS1 بخری !
ای بابا چرا انقدر فشار اومد بهت؟!:wow:
چیزی نمیگم چون شناخت زیادی از کنسول ها نداری آقای فرشاد 360 درجه
راستی ps1 ام وقتی حرف زدن بلد نبودی داشتیم:دی البته هنوزم بعید میدونم یاد گرفته باشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or