amin8speed
کاربر سایت
بخاطر ارزونی بازی ها
xboxباندل گیرز.... رو چند خریدی
پسر تو خیلی باحالیا99% کسی به خاطر انحصاری هاش نمیگیره چون واقعا در این زمینه حرفی واسه گفتن نداره...اینو میگن چون داشتم
من خودم فقط واسه کپی خور بودنش گرفتم همین...هیچ نکته ی مثبت دیگه ایی درش ندیدم![]()

قابل توجه کسایی که با لحن تمسخر در مورد Xbox حرف زدن ... ب نظر من Xbox یه کنسول فوق العادست و الان با اینکه دیگه عمر این نسلش تقریبا تموم شده اما بازم عاشقشم و منتظر Xbox نسل بعد هستم که تا بیاد سریعا میخرم و اصلا منتظر نمیشینم کپی خور بشه و واسش بازی اورجینال هم میخرم حالا میخواد هر قیمتی باشه!!! اینا رو نگفتم که بگم PS3 بده و فلان و ... چون من PS3 هم خیلی دوست دارم و دوست دارم جفت این کنسولا رو داشته باشم اما شخصا از Xbox بیشتر خوشم میاد. حالا برم سر موضوع اصلی تایپک:d من واسه این Xbox 360 خریدم چون عاشق گیم هستم و از بچگی تو کلوپ بودم و بابام این کلوپ اون کلوپ دنبالم میگشت:d خلاصه هدفم این بود هم PS3 بخرم هم Xbox 360 که گفتم فعلا Xbox 360 رو بخرم چند وقت دیگه هم میرم سراغ PS3 که بعدش پشیمون شدم گفتم یکدفعه وامیستم کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت معرفی شدند اون موقع جفتشونو میخرم و فعلا به همین ایکس باکسم بسنده کردم![]()
ای بابا چرا انقدر فشار اومد بهت؟!پسر تو خیلی باحالیا
دمت گرم چند وقت بود نخندیده بودم .
هیچی نداره این لامصب , منم داشتم اما فروختم PS1 خریدم .
بهت پیشنهاد میکنم PS1 بخری !