چرا XBOX360 خریدید ؟ دلیلتون چی بود ؟ (عکس از کنسولتون)

• Thread starter Thread starter anger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مهمترین دلیل خریدم Live بود و بس :x
اما دلایلی دیگه مثل Gears و Halo هم باعث شدن که دیگه تو خریدش شک نکنم !!!

آخرین ویرایش:
از ارتقا کامپیوتر خسته شدم راحت دیسک میزاری میزنی تو رگ بازیهاش کپی بود و البته کپی خور بود چون اونموقع که من خریدم ملت مایه دار (آره میدونم عشاق سونی ) 70 تومن میدادن بازی میخریدن پول 5 تا بازیشون اندازه کل 360 من بود

پول خوره داشتیم !
خریدیم از این ور در بیاریم ، از اون ور بریزیم تو شکم صاحب مغازه !
تو فاصله ی افاضات C4EVA هم بشه آیینه دق ما ، خاک بر سر شیم تا آپگرید کنیم !!!!!
کلا این نوع از مازوخیزم زیاد شایع هست ، ما هم که دنبال شایعات :-o

از همون اولشم برای خرید PS3 خیلی مشتاق تر بودم ..... اما نظرمو عوض کردند !! البته الان از داشتن Xbox 360 پشیمون نیستم .... اما اون موقع بیشتر به خاطر بازی های کپی Xbox 360 خریدم !

بعد از اینکه پلی 2 رفت فنا چسبیدیم به تعویض سیستم یه مدت مشغول بودیم اما از دست کرک و دایرکت اکس و این بازی سیستم بالاتر میخوادو ...... خسته شده بودم.
یه روز یه بازی گرفته بودم توش دو تا تریلر داشت(اون موقع اخبار بازی ها رو اصلا دنبال نمیکردم) یکیش کرایسیس وارهد یکیش گیرز 2.منو میگی گیرز 2 رو دیدم خیلی حال کردم.رفتم به رفیقم که کغازه داشت گفتم گیرز 2 میخوام.گفت نیستش برای 360 هست 1 رو دارم.گرفتم اما اصلا تو پی سی نتونستم بازی کنم باهاش.بعد گفتم یعه کنسول بگیرم موقعی که قصد خریدن داشتم بعد از چند ماه تحقیق(3چراغ) گفتن پلی 3 کپی شد.
منم خیلی کنسول های پلی رو دوست داشتم نمیدونم اما یه حسی بهم میگفت 3 نخر (با وجود اینکه میدونستم خیلی خر تر از 360 ه)منم رفتم 360 گرفتم.از دستشم خیلی خوشم اومده بود یه تجربه تازه بود.
ولی بعد از خریدن کلی قضیه باهاش داشتم.(یه بار کارم کشید به بازی کردن رد دد ردمپشن به کابل کمپوزیت!!!!!)
ولی انصافا کنسول باحالیه.
به نظر من هر کی بودجه ش زیاد نیست اینو اول بگیره.بعدها بره سراغ پلی 3.

آخرین ویرایش:
عزیزم جواب سوال ما رو ندادی ها :d محمد جان با تو هستم :d کپی به این وضوح :d شما جواب نمیدی لا اقل بگو آره یا نه یا اصلا به تو چه ربطی داره یه فحشی چیزی هم در جوابمون بدی بد نیست :d دوستان یعنی تو فروم فقط این تعداد ایکس باکس خریدن ؟؟؟؟؟ تاپیک 3 صفحه اونم 2 صفحش جنگ و جدال و ستیز رستم و سهراب راه انداختین و همدیگه رو به رخ میکشید :d د بیاید یه چی بگید با هم آشنا شیم :-b

بخاطر بازی فاینال فانتزی 13 و گیرز اف وار2 . شرمنده از ایکس باکسم فعلا عکس ندارم ولی روش بر چسب های فاینال فانتزی را زده ام.

دوستان امروز بازی اویل 5 از لایو خریدم به قیمت 19 دلار و الان دارم بازی میکنم اینم یکی دیگه از دلیلایی که ایکس باکس خریدم(بازی روی هارد دانلود شد)

من دیگه داشتم از افت فریم بازی ها توی سیستمم روانی میشدم(واقعا به مرز جنون رسیده بودم)،رفتم ایکس باکس رو خریدم و الان هم بچه خوبیه مثل PC اذیت نمیکنه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or