چرا Killzone 3 غول گرافیکی است؟(همراه با 5 دلیل)

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایتی به نام gamingbolt در طی اقدامی منحصر به فرد با قرار دادن چند عکس از KZ2 , KZ3 و بیان تغییرات این عکس ها نسبت به هم این دو عنوان را از نظر گرافیکی مقایسه کرد.
لازم به ذکر است این مقایسه در چند مرحله با نام های مختلف به انجام رسیده که ما برای شما عزیزان با توضیح کامل قرار میدهیم:
فقط عکسا رو چون خیلی گنده بودن و ممکن بود شما رو ازار بده برای لود شدن در تگ SP قرار دادم.
لازم به ذکره عکس های بالایی مربوط به KZ2 و پایینی ها مربوط به KZ3 هست.

Comparison One: Sev

killzone-3-3.jpg
خوب این قسمت مربوط به تغییرات شخصیت اول بازی(sev) در دو نسخه است.نویسنده در اینجا میگه که sev در KZ2 کمی عجیب ساخته شده ولی در نسخه سوم بر خلاف این نسخه فوق العادس!
اگر در ژرفای صورت sev نگاه کنید در دو عکس در نسخه kz3 احساسات و هیجانات بیتری در چشمان او مبینید(طبیعی تره)

Comparison Two: Zoom in

killzone-3-1.jpg

همونطوری که در عکس بالا مشاهده زوم کردن در KZ2 کمی کم رنگ و نامفهوم است ولی در KZ3 کاملا واضح هست.شاید این دو عکس بهترین دلیل برای برتری KZ3 است!

Comparison Three: From the back

killzone-3-4.jpg

بهتر بودن افکت های سایه در KZ3 واضح است و شما میتونید این رو در این عکسا تشخیص بدید و همچنین تجهیزات و سلاحان دو سرباز در نسخه KZ3 پر جزئیات تر از نسخه دوم است.

Comparison 4: First Person View

killzone-3-2.jpg

در این قسمت این دو تصویر دو چیز رو به نشان میده: محیط و سلاح
رعایت دامنه (بزرگی محیط) در KZ3 بسیار بهتر است و همچنین تفنگ بسیار واضح تر و خوش کیفیت تر است!

Comparison 5: Character Model

killzone-3-5.jpg

پنجمین دلیل مربوط به قسمت های CG بازی وقیافه ظاهری دو تن از شخصیت های بازی در این قسمت های CG است.
Stahl و Visari که نام این شخصیت ها هستن و باز هم در این قسمت طبق عکس ها !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه و هر کم و کاستی داشته به بزرگی خودتون ببخشید.
منتظر مطالب خواندنی دیگر از ما باشید.

خب نسبت به شماره دوم خودش پیشرفت کرده
ولی دلیل نداره که غول گرافیکی باشه

اگه غول بود که کنسول 5 سال پیش نمیکشید اجراش کنه:))

مرسی بابت خبر

خب اينا يه سريش مربوط به رفع اشكالات است !!
وضوح تصوير در زوم كردن اسلحه و باز تر شدن دامنه و هيجاني تر شدن چهره ي كاراكتر، اينا رفع اشكالنه نه بهبود گرافيكي :-/

اما چيزي كه هست به طور كل از نظر گرافيك قابل قياس نيست با شماره 2

مرسي بابت تاپيك

دوست عزیز این سایت اومده برتری های kz3 رو نسبت به kz2 نشون داده نه اینکه بخواد اون رو غول گرافیکی معرفی کنه!
البته در بحث گرافیک kz جای هیچ شکی نیست که جز بهترین هاست

من که به شخصه دیگه طاقت صبر رو ندارم ... لامصب کی ریلیز میشه ؟ تو کف یه شوتر درجه یک هستم که سالهاست در انتظارشم . ولی واقعا چه شود: bullet Storm , Crysis 2 و کیلزون 3 ... مثل بهشت میمونه!

هیچ وقت از مقایسه های مسخره GB خوشم نیومده. با تجربه 20 دقیقه ای که همراه با دمو تک نفره بازی داشتم باید بگم کیفیت بصری بازی هر چیزی رو که تا الان دیدم کنار میزنه. واقعاً فوق العاده بود.

درود
من خدایش تو کف عنوان خبر موندم Killzone 3 غول گرافیکی است؟
خواب پیشرفت نسبت به نسخه قبلیش کرده نه دیگه تا این حد که غول گرافیکی باشه !!!!! تو همین بازی های انحصاری ps3بازی های هستند که گرافیک بهتری هم داشته باشند
زمانی که کرایسیس pcهم امده همچین حرفی را نمیزدند حالا اینجا

خُب کرایسیس 2 هم کنسول میاره! :|
قبل از اینکه جواب بدی بگم که: اول بزار یه 2 تا عکس رسمی از کرایسیس 2 PC بیاد اگه غول خفنی شد! بعد بگید فلان!
خب مثل اینکه این جنگ کنسولی تمامی نداره من هنوز کسانی رو میشناسم هنوز که هنوزه با اینکه چندبار سیستم عوض کردن نتونستن crysis 1 رو روی تنظیمات اخر بازی کنن و هنوز توی کفن چه برسه به این که مال این نسله که موتور گرافیکیشم ارتقا یافته پس خواهشا الکی چیزی نگید;):(

دوست عزیز این سایت اومده برتری های kz3 رو نسبت به kz2 نشون داده نه اینکه بخواد اون رو غول گرافیکی معرفی کنه!
البته در بحث گرافیک kz جای هیچ شکی نیست که جز بهترین هاست
دقیقا من هم میخواستم همینو بگم چه ربطی به غول گرافیکی داشت رو نمیدونم !!!!:-/:-/:-/

چرا Killzone 3 غول گرافیکی است؟ چون 40و خورده ای گیگ حجم دارد :دی
اخه عزیز من حجم چه ربطی به گرافیک داره ، نمیگم نداره ها داره ولی نه اونجوری که تو فکر میکنی crysis 1 با اون همه عظمتش رو 6 گیگ رو میگرفت ( خواستی تا عکس هم بدم )
فکر کنم God Of War III بالتر از این حجم داشت حدود 41 گیگ بود پس باید GOW III رو بگیم که غول گرافیکی هست :))

خنده‌ها‌ی عصبی که ناشی‌ از سوختنه سر میدی، جناب:)
اتفاقا اگه من جا وحید بودم یه چندتا شکلک دیگه هم مذاشتم ( :)) :)) :)) :)) :)) ) میذاشتم چون این خبر بیشتر شبیح جک باود تا خبر به همین خاطره که خنده داره :))
--------------------------------------------------------------------------------
به نظر من هر کنسول و چیزی بازیهای مخصوص خودشو داره و نباید هی بکوبیم تو سر هم که این ازون برتره هر چی جای خودش . اگر به نظرتون این غوله به این خاطره که نسبت به بقیه ی بازی های PS3 غوله نه بر تمام بازیهایی که اومده
;);););););););)

• Like
Reactions: Ἁlireza
اتفاقا اگه من جا وحید بودم یه چندتا شکلک دیگه هم مذاشتم ( :)) :)) :)) :)) :)) ) میذاشتم چون این خبر بیشتر شبیح جک باود تا خبر به همین خاطره که خنده داره :))
--------------------------------------------------------------------------------
به نظر من هر کنسول و چیزی بازیهای مخصوص خودشو داره و نباید هی بکوبیم تو سر هم که این ازون برتره هر چی جای خودش . اگر به نظرتون این غوله به این خاطره که نسبت به بقیه ی بازی های PS3 غوله نه بر تمام بازیهایی که اومده
;);););););););)
یه fpsمعرفی کن گرافیکش در حد kz3باشه رو کنسول. بعداً بیا اینجا تا منم باهات بخندم:).

چرا Killzone 3 غول گرافیکی است؟ چون 40و خورده ای گیگ حجم دارد :دی

شما خسته نمیشی ؟ یعنی خودت متوجه نمیشی داری یک مطلبی رو میگی که 100 دفعه تو سایت توضیح داده شده ؟

برای آخرین بار به دلیل این حجم KZ3 انقدر بالا بوده که بازی با توجه به پیشرفتش فشرده سازی صورت نگرفته و بازی رو به صورتی بر روی دیسک زدن که احتیاج نباشه لودینگی صورت بگیره .

کسی رو که خواب هستش میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده نه .;)

یه fpsمعرفی کن گرافیکش در حد kz3باشه رو کنسول. بعداً بیا اینجا تا منم باهات بخندم:).
به پست قبلیم دقت نکردی ;;) من گفتم هر چی جای خودش من که نگفتم این بازی بده خیلی هم عالیه ولی هر چی جای خودش ;)
منظورم اینه که به هیچ چیزی نمیتوان گفت انتها چون هر انتهایی شروعی داره b-)

به پست قبلیم دقت نکردی ;;) من گفتم هر چی جای خودش من که نگفتم این بازی بده خیلی هم عالیه ولی هر چی جای خودش ;)
منظورم اینه که به هیچ چیزی نمیتوان گفت انتها چون هر انتهایی شروعی داره b-)
خُب این فعلا انتهای الان هستش! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or