چرا Killzone 3 غول گرافیکی است؟(همراه با 5 دلیل)

به پست قبلیم دقت نکردی ;;) من گفتم هر چی جای خودش من که نگفتم این بازی بده خیلی هم عالیه ولی هر چی جای خودش ;)
منظورم اینه که به هیچ چیزی نمیتوان گفت انتها چون هر انتهایی شروعی داره b-)

یعنی‌ با این حرفا قبول داری شاخه گرافیکkz3,fpsهستش?(console)

همون چیزی که خودتون می دونید چه ربطی داره به باقالی :d
نمی گم غول گرافیکی هست یا نه ( 2 که بنظرم بود )
اما رفع اشکلات بازی چه ربطی داره به غول بودن :-/

کلا از اینجور تاپیک ها متنفرم 60 دلیل که فلان چیز فلان طوریه

حجم بازی هم ربطی به گرافیک نداره سونی برنامه نویس های بسیار خوبی داره اما ماکرو نداره باسه همین این تفاوت ها ایجاد شده شکی درش نیست

عکس های kz2 هم مات هستن تابلو هست که از قصد این کار انجام شده بعیده همچین سایتی از این اشتباهات انجام بده

Comparison 5: Character Model

killzone-3-5.jpg

پنجمین دلیل مربوط به قسمت های CG بازی وقیافه ظاهری دو تن از شخصیت های بازی در این قسمت های CG است.
Stahl و Visari که نام این شخصیت ها هستن و باز هم در این قسمت طبق عکس ها !

این عکس مربوط به KZ3 که CG نیست ، مربوط به یه Cut Scene داخل بازیه و in Engine ه .
ولی عکس مربوط به CG KZ2 ه .

این عکس مربوط به KZ3 که CG نیست ، مربوط به یه Cut Scene داخل بازیه و in Engine ه .
ولی عکس مربوط به CG KZ2 ه .
والا تو خود منبع اینطوری نوشته بود:http://gamingbolt.com/this-is-why-killzone-3-is-a-graphical-beast/5

-------------------------------------------------------------------------------------------
به دوستانی که به عنوان گیر میدن باید بگم این عنوان خود منبع بوده:
This Is Why Killzone 3 Is a Graphical Beast

من که پیشرفتی تو گرافیک بازی احساس نکردم . چه برسه به غول گرافیک بودنش
به نظرم اگه زمان killzone 2 این حرف رو میزدید درست بود نه الان

غول گرافیک شاید نباشه ولی دیگه پیشرفت رو که داره! :|
روی کنسول بالاترین یا یکی از برترین گرافیک هایی هست که تا حالا دیدم و تجربه کردم! برای کسی که نسخه قبل رو بازی کرده باشه پیشرفت بصری به وضوح دیده میشه.
بنظر خودم تاکنون KZ3 غول گرافیکی بازی های FPS روی کنسول هست!

روی کنسول بالاترین یا یکی از برترین گرافیک هایی هست که تا حالا دیدم و تجربه کردم! برای کسی که نسخه قبل رو بازی کرده باشه پیشرفت بصری به وضوح دیده میشه.
بنظر خودم تاکنون KZ3 غول گرافیکی بازی های FPS روی کنسول هست!
روی کنسول تا الان به نظر منم همین بوده و بس! :d

چیزی که منم دارم می بینم cg هست دیگه حالا هر چی قاعدتا هم cg با cg مقایسه می شه اگه اشتباه بود باید تا الان درستش می کرد

شما هر طور راحتی ... ولی CG نیست ، تریلر مربوط به Story رو ببینید متوجه میشید ... ضمنا چرا فکر میکنید مثلا این سایت چون خارجی ه خیلی حالیشه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or