دوست محترم من یه توصیه برا شما دارم.یه تلویزیون14اینچ تهیه بفرماین یه کنسول پلی استیشن2هم تهیه کنین که چه بهتر.حالا کنسول پلی2راطبق دستور دفترچه راهنماش به تلویزیونتون وصل کنید(البته اگه این تلویزیون کنار مونیتور کامپیوترتون باشه که چه بهتر)حالا یه بازی رمبو6که قبلا تهیه فرمودید را بزارید توی پلی استیشن2.از اونطرف بازی کانتر هم توی رایانتون اجرا کنید بعد یه بچه کوچولو که فقط بتونه دست چپ وراستشو تشخیص بده بیارید(حالا داداش کوچولوتون یا بچه های کوچولوی فامیل یا بچه کوچولوهای همسایه)بعد از اون بچه بخواید (خودتون نظر ندید چون خدای نکرده غنچه خندتون فرمش بهم میخوره)که بگه کدوم اینا قشنگتره(بهش از گرافیک واینا چیزی نگین چون سر در نمیاره)فکر کنم اون موقع بهتر بخندین.البته اگه تابحال پلی استیشن2وبازی رمبو را ندیدید در بارش تحقیق کنید که یه وقت تو هنگام خرید پلی استیشن2 وبازی رمبو بهتون خدای نکرده میکرو وبازی ماریو قالب نکنن:biggrin1:در هر صورت ممنون از توجهتون وخنده قشنگتون.موفق باشید
مثل اینکه شما اصلا حالت خوب نیست.اصلا گیمر نیستین,میشه گفت همون مغازه دار و صاحاب گیم نت
اخه واقعا فکر میکنی ملت CS رو به خاطر گرافیک بازی میکنن؟این که ادم بازی رو واسه ی گرافیک بازی کنه واسه ی همون سن پایین هستش...حالا گفتی R6...چرا R6 PC با PS2 رو مقایسه نمی کنی؟ تا ببینی R6 vegas پی سی چجوری PS2 رو به درک واصل میکنه
دوست عزیز برای پاسخ به شما برای این که مطلب تکراری ننویسم توجه شما را جلب میکنم به جوابی که با کمال احترام به چند تا از دوستای طرفدار طنز وخنده دادم.یه نگاهی به جوابهای من به اون عزیزا بندازین جواب خودتونو توش پیدا میکنید.البته به شما حق میدم از چیزی که اولین باره اسمشو میشنوین سر در نیارین.ولی اظهار نظر در باره چیزی که آدم ازش سر در نمیاره وبه تمسخر گرفتن مطلبی که کسی برای اولین بار در عمر به اطلاع آدم میرسونه برمیگرده به شخصیت اجتماعی هر انسان.موفق باشید
واقعا فکر میکنی شبکه کردن PS2 خیلی چیزه خفنیه؟: O
پس یه سر به سیستم لایو 360 بزنی که خدا رو بنده نیستی!!!!...یا شبکه کردن کنسول های نسل جدید رو...
بازم میگیم کاری که کردی غیر عادی نیست,ولی به درد همون بچه های کم سن و سال میخوره و البته پول هم توی همون کاره .کلا اگه یکم ادم بارش باشه پا نمیشه بره گیم نت PS2 گه R6 به قول شما رو با اون گیم پد های زیبا بازی کنه!
باره حرفه ای وآماتور بودن.البته این نظر کاملا شخصی منه.احساس حرفه ای بودن در هر بازی جالبه وباعث گرمی ورونق اون بازی میشه ولی درست نیست به خصومت میان حرفه ای ها ویا به دیده تحقیر نگاه کردن به آماتور ها بشه.البته بازم میگم این نظر شخصیه منه.موفق باشید
متاسفانه وقتی میگیم Pro gamer نظر شخصی شما ارزشی نداره...
کلا شما بهتره بری دنبال کاسبیتون و رمزو روز پول دراوردنتون رو واسه ی خودت نگه داری,متاسفانه مجبورم به شما یه اخطار هم بدم,چون تاپیک رو زدی بعدش جنجال راه انداخنی...
پ ن:فکر کنم جایی که شما زندگی میکنین فوق العاده از تکنولوژی عقبه! که با یه شبکه کردن کنسول نسل قبل اینطوری حال کردین!