چرا گیمرهای حرفه ای Call of Duty بازی نمی کنند؟

• Thread starter Thread starter tv47
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیمر های حرفه ای COD بازی نمیکنن؟
حداقل این رو میدونم که تو گیم نت ها همه COD بازی میکنن(چون system link داره).و این رو هم میدونم که اونا حرفه ای هستند.
در همین xboxlive (دوستان خودم)،هیچکی battle بازی نمیکنه و همه cod بازند.و دوباره این رو هم میدونم که اونا حرفه ای هستند.

حالا اون که COD بازه نوب , اونی که BF بازه حرفه ای !!!! یا برعکس خب آخرش که چی من حرفه ای همتون نوب :دی چی بهم اضافه شد !!!!
حالا همچنان میگیم واقع گرایانه که انگار چه خبره :دی !!!!! پس منم میگم کلا اگه رو آخرین درجه سختی نری نوب هستی چون تو بخش سینگل 100 تا تیر هم تو فاصله زمانی زیاد بخوری نمیمیری :دی

بنظر من نمیشه گفت چی از چی بهتره هرکی هم بازی که خودش طرفدارش هست و بنظرش سختره طرفداری میکنه و میخواد بگه من بزرگم بقیه بچه اما اگه از جهت دوستان بخوایم ببینیم بازی که کلا غیرمنطقی پیشروی بشه کلا بچه گانه هستش !!! من که هردو رو بازی میکنم کاری هم به طرز فکر کسی ندارم !!!!

سلام.
نظر من در مورد مولتیه چون سینگل که یک داستانه و یک سری مراحل که برای لذت بردنه.
اما مولتی به نظر من بیشتر اونایی که نوب هستش cod بیشتر خوششون میاد.
چون توش فقط تند تند اسپان میشن بعدچند بار مردن یکی را میزنند کلی کیف میکنند.
اما بازی هایی مثل بتل توش تا میاد برسه یه جا با اسنایپ از دور میزننش دوباره باید کلی راه بره.
ولی نمیشه گفت که مثلا cod همشون بازیکن نوب هستند چند یک سری های زیادشون بسیار حرفه ای هستند.
خوب افراد توی cod دو دسته میشند.افراد حرفه ای که با سرعت بسیار نوب کشی میکنند و نوب هایی که به یک سختی ای بعد 10 بار باختن یکی را میزنند.
من خودم زیاد از مالتی cod خوشم نمیاد چون برم توش تند تند میمیرم و بعد یک سختی ای یکی را میزنم.(بازی بلد نیستم) البته نوب فکر کنم اونایی میشه که یکی را که میزنند کلی کیف میکنند و به تلاششون ادامه میدن.
اگه کسی برنامه mitv gaming live را دیده باشه اونم بلک آپس بیشتر دوست داره و ...

یعنی الان اون 8 9 میلیونی که روز اول بازی رو خریدن همه نوب هستن حتی یکیشون هم حرفه ای نیست ؟ :d
درسته هر سال داره یه نسخه میده اما بخش داستانیش همیشه عالی بوده واقعا . آنلاینش هم که همیشه شلوغه ( البته منم خوشم نمیاد از آنلاینش اما دلیل بر بد بودنش نیست )
یعنی فقط اینجا میتونن چند میلیون گیمر رو ببرن زیر سوال :d
مطلب خودشون نیست ...
منبع زدن ...

یعنی این قدر سخته که نظرات گهربارتون را برای خودتون نگه دارید؟؟:-/:|
واقعا این قدر سخته که یکم درست حرف بزنین؟اول یاد بگیرین به نظرات بقیه احترام بذارین بعد بیاین تو یه سایت عضو شین!!

آخرین ویرایش:
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی :مهر یا آخرای شهریور 2009 بود که مدرن وارفر2 اومد.تا 2 ماه رایگان با استیم بازی میکردم.قبلش هم مدرن وارفر 1 میزدم.2 سال بهترین بازی بود که انجام میدادم.نزدیک 1500 ساعت بازی کردم .هرسال کلی مسابقه میزاشتیم با کلن های دیگه.اما یهو سر و کله چیت و چیتر های عمه ننه پیدا شد.1 سال گذشته هنوزم هوس بازی میاد ولی وقتی جوین میشم طرف از پشت 3 تا خونه منو میزنه و ..رشم نیست سعی میکنم بازی نکنم.
1 سال بازی بتل3 بازی میکنم فقط میتونم بگم خداست

واقعا این قدر سخته که یکم درست حرف بزنین؟اول یاد بگیرین به نظرات بقیه احترام بذارین بعد بیاین تو یه سایت عضو شین!!
خوب راس میگه دیگه میلاد جان

خودت خوشت نمیاد بعد میای میگی آشغاله:|

فعلا تا اینجای کار بهترین شوتر سال از نظر من:دی

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی :مهر یا آخرای شهریور 2009 بود که مدرن وارفر2 اومد.تا 2 ماه رایگان با استیم بازی میکردم.قبلش هم مدرن وارفر 1 میزدم.2 سال بهترین بازی بود که انجام میدادم.نزدیک 1500 ساعت بازی کردم .هرسال کلی مسابقه میزاشتیم با کلن های دیگه.اما یهو سر و کله چیت و چیتر های عمه ننه پیدا شد.1 سال گذشته هنوزم هوس بازی میاد ولی وقتی جوین میشم طرف از پشت 3 تا خونه منو میزنه و ..رشم نیست سعی میکنم بازی نکنم.
1 سال بازی بتل3 بازی میکنم فقط میتونم بگم خداست
کاملا موافقم
MW2 نقط ضعفش این بود که همه میرفتن پشت دیوار الکی تیر میزدن بعد یک تیر میخورد به آدم بعد میموردی:دی
که این توی MW3 اصلا نیست

در مورد BF3 هم گفتم
نمیدونم چرا شما ها میاین CoD رو با MP BF3 مقایسه میکنین
معلومه BF بهتره چون از زمانی که یادمه DICE داشت روی مولتی بتل 3 کار میکرد ولی توی CoD بیشتر روی سینگل تمرکز داره

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
نظر من در مورد مولتیه چون سینگل که یک داستانه و یک سری مراحل که برای لذت بردنه.
اما مولتی به نظر من بیشتر اونایی که نوب هستش cod بیشتر خوششون میاد.
چون توش فقط تند تند اسپان میشن بعدچند بار مردن یکی را میزنند کلی کیف میکنند.
اما بازی هایی مثل بتل توش تا میاد برسه یه جا با اسنایپ از دور میزننش دوباره باید کلی راه بره.
ولی نمیشه گفت که مثلا cod همشون بازیکن نوب هستند چند یک سری های زیادشون بسیار حرفه ای هستند.
خوب افراد توی cod دو دسته میشند.افراد حرفه ای که با سرعت بسیار نوب کشی میکنند و نوب هایی که به یک سختی ای بعد 10 بار باختن یکی را میزنند.
من خودم زیاد از مالتی cod خوشم نمیاد چون برم توش تند تند میمیرم و بعد یک سختی ای یکی را میزنم.(بازی بلد نیستم) البته نوب فکر کنم اونایی میشه که یکی را که میزنند کلی کیف میکنند و به تلاششون ادامه میدن.
اگه کسی برنامه mitv gaming live را دیده باشه اونم بلک آپس بیشتر دوست داره و ...
اون قضیه برمیگرده به مد TDM که هی فرت فرت Respawn میشن
شما SD بازی کن بعدش ببین میتونی هی بمیری باز یکی رو بکشی؟:دی که بیشترا اهل SD هستن تا TDM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or