Fenris Wolf
کاربر سایت
رفيق مگه 3Ds چي داره که نظر شما رو به خودش جلب کرده، قويترين کنسول دستي دنيا ويتا هست و يک بازي اون کل 3ds مي ارزه مثلا برو تريلر بازي killzone که براي ويتا اومده نگاه 3ds تو خوابش هم همچين بازي نميبينه.من با این حال که فن 2 آتیشه ی سونی ام ولی شکست VITA ر قبول میکنم و میخوام یه 3DS بخرم ولی بازیاش نمیدونم چطوری ؟؟ خوشم میاد یا نه ؟؟ میترسم خیلی ژاپنی:d باشه خوشم نیاد ؟؟
رفيق مگه 3Ds چي داره که نظر شما رو به خودش جلب کرده، قويترين کنسول دستي دنيا ويتا هست و يک بازي اون کل 3ds مي ارزه مثلا برو تريلر بازي killzone که براي ويتا اومده نگاه 3ds تو خوابش هم همچين بازي نميبينه.
آره اينم هست ولي Ps vita هم کم بازي کودکانه نداده و نبايد فراموش هم کرد که ps vita دو ساله که اومده معلوم تعداد بازي هاش در بيشتر سبک ها نسبت به کنسولي که سال هاست اومده کمترهمعمولا بخاطر سنشون به 3DS رجوع ميكننند چون براى بچه هاى كوچيك مناسبه و بازيهاى شادى داره
معمولا بخاطر سنشون به 3DS رجوع ميكننند چون براى بچه هاى كوچيك مناسبه و بازيهاى شادى داره
واقعا خيلي باحالهمن راستش اول یه psp داشتم. از وقتی خریدمش واقعا همه جا همراهم بودش و کلی هم باهاش بازی میکردم. چون خیلی قبل پیش هم یه پلی 2 داغون داشتم کلا از شرکت سونی خوشم میومد :d بعدش یکی از دوستام که ویتا داشت کلی با ویتاش بازی میکردم :d یه بار هم شمال رفتنی با خودم بردمش که دیگه عاشقش شدم همین دوستم میخواست ویتاش را بفروشه، منم pspم را فروختم و یه ذره پول جور کردم و ویتا را خریدم. درسته یه کم بازی هاش گرونه ولی به شدت بهش علاقمندم :d
اينجا تاپيك خريداران هست نه خريداران وگرنه من هم به دلايلى 3DS PS4 XBONE نخريدم
لطفا به انجمن خلوت و كم طرفدار خودتون تشريف ببريد خوش امديد