چرا فروش 360 کمتر از xbox است ؟

تا اونجا که اطلاع دارم همیشه منظور از فروش SHip (فروش به فروشگاهها) اعلام میشه وهیچوقت فروش واقعی یه کنسول (فروش به مردم) رو اعلام نمیکنن

و درضمن این استدلال شما مبنی بر اینکه بیشتر خریداران 360 قبلا XBOX رو نخریده ان هم یه برداشت شخصیه و خیلی برداشتهای دیگه هم میشه از این نوشته داشت
مایکروسافت نگفته شیپ کردیم بلکه گفته فروختیم(Sold)

یعنی میخوای بگی ثروتمند ترین مرد جهان و رئیس سابق شرکتی که دومین مارک پرفروش جهان بعد از سیگار وینستونه تمام آدمای Gamer و آدمای سازنده ی Game رو 3 روز جمع می کنه تو لاس وگاس تا بهشون دروغ بگه؟؟؟

البته ببخشیدها ، مگه دروغگویی ربطی به ثروتمند یا فقیر بودن آدما داره ؟
مگه شرکت سونی کم ثروت و محبوبیت و اعتبار داره ؟
ولی دیدیم که کلی دروغ گفت ( همتون هم از دروغهاش با اطلاعید... )
مطمئن باش بیل گیتس هم اگه پاش بیفته مثل سونی دروغ میگه ....

من هر کاری میکنم که از بحث اصلی دور نشیم باز یک عده از روی غرض و یا از روی نادانی بحث رو منحرف میکنند
دوست عزیز snakeonline اگر اولین پست من رو با دقت میخوندی میدیدی که نوشتم : در مدت مشابه یعنی در مدت 14 ماه از عرضه 360 فروشش کمتر از 14 ماه اول اکس باکس بوده
دوست عزیز xenophile اصلا من حرفی از سونی یا PS3 زدم ؟ من سوالم فقط در مورد 360 و اکس باکس بود
بعدشم به اونایی که میگن 360 ده ملیون یونیت فروخته (یکی دیگه از دروغهای ماکروسافت)میگم اصلا شما فکر کنید 15 ملیون فروخته چیزی رو که به عنوان fact میشه پذیرفت امارهایی هست که از طرف NPD یا media create اعلام میشه که در اونها نشون میده که فروش 360 کمتر از اکس باکس در مدت مشابه بوده
از این به بعد هم پستهایی از این قبیل رو نادیده میگیرم
در ضمن پستهای من هنوز پاک و یا جابجا میشن از مدیران میخوام رسیدگی کنند
منم جمله اول نوشته شما رو ندید میگیرم .ولی دوست عزیز خودتم اگر دقت کنی جوابتو میگیری...xbox کی اومد؟ بعد از عرضه ps2 و گیم کوب!! ...تو چه موقعیتی اومد؟ قیمتش چقدر بود؟؟حالا 360 کی اومده؟ و....
خیلی از مردم تو این نسل حق انتخابه 1 یا حداکثر دو تا کنسول رو دارم از نظر مالی منظورمه و خیلی ها بعد از عرضه 360منتظر موندن تا کنسول های دیگم بیان و ببینن کدوم بهتره و یکی رو انخاب کنن.شما انتظار داری با این رقابت فشرده این سه کنسول مخصوصا حضور wii در این رقابت فروشه 360 در یک بازه زمانی مثله xbox باشه؟؟؟ :-"

البته ببخشیدها ، مگه دروغگویی ربطی به ثروتمند یا فقیر بودن آدما داره ؟
مگه شرکت سونی کم ثروت و محبوبیت و اعتبار داره ؟
ولی دیدیم که کلی دروغ گفت ( همتون هم از دروغهاش با اطلاعید... )
مطمئن باش بیل گیتس هم اگه پاش بیفته مثل سونی دروغ میگه ....

نگفتم که هر کی پولداره راست میگه یا اصلا ربطی به ثروت داره..گفتم بیل گیتس که واسه خودش کسیه و تو دنیا مطرحه(منظورم این بود) نمیاد یه سری آدم حسابی رو(که گیم ساز بودن) رو جمع کنه و بهشون یه سری چرت و پرت بگه اونا هم الکی باور کنن...اونا هم که دیگه خر نیستن!

تا اونجا که اطلاع دارم همیشه منظور از فروش SHip (فروش به فروشگاهها) اعلام میشه وهیچوقت فروش واقعی یه کنسول (فروش به مردم) رو اعلام نمیکنن

و درضمن این استدلال شما مبنی بر اینکه بیشتر خریداران 360 قبلا XBOX رو نخریده ان هم یه برداشت شخصیه و خیلی برداشتهای دیگه هم میشه از این نوشته داشت

دوست عزیز شما این حرف رو یه بار توی اون تاپیک زدی من واست منبع آوردم نوشته آوردم که مایکروسافت گفته فروش باز شما حرف خودتو می زنی؟؟؟

شما برداشت خودتو از اون نوشته بگو ما هم بدونیم!!

هاها ها ... وای خدا این فن بویهای ماکروسافت چقدر بامزه ان .که NPD فروش 10 ملیونی ماکروسافت رو تایید کرده !؟ محض اطلاع شما باید بگم که NPD فقط امار فروش در امریکای شمالی رو ارایه میده . اگه تو امریکا 10 ملیون فروخته پس تو کل جهان باید 30 40 ملیونی فروخته باشه . نه ؟

آخه چرا باید یکی تعصب روی یه شرکت داشته باشه...بقول سعید(osos) که میگه مگه سونی یا مایکروسافت مال بابامه که بخوام روش تعصب داشته باشم!

تازه صفحه ی 1 پست آخر رو ببین که میگه 37 کشور 10 میلیون فروخته نه فقط توی آمریکا..توی آمریکا همون 4-5 ملیون بوده که شما لینکش رو دادی!

باور نمی کنی؟باشه بیا دوباره همون رو اینجا هم واست میذارم:

As for the Xbox 360 as it currently exists, Bach dished out the latest sales figures on the system during the Gates keynote address. According to Bach, Microsoft sold a total of 10.4 million consoles through the most recent holiday season in 37 countries, with the majority of customers being new to the Xbox platform. On top of that, Microsoft now has an Xbox Live member base 5 million strong, with more than 100 million pieces of content downloaded for the
Xbox 360

لینک بدم؟؟

بیا: منبع : http://www.gamespot.com/news/6163829.html

تازه من فنبوی هیچ شرکت نیستم و الان 360 دارم و PS3 هم خواهم خرید چون جفتشون رو دوست دارم!;)

دیگه این طوری ها هم نیست در اینده بازی های خوبی واسش میاد ولی خب من وضع 360 رو بهتر میدونم!
درسته ! اما خیلی کمه
نوشته شده توسط [B:
GODOFEVIL[/B];120194]
دوست عزیز xenophile اصلا من حرفی از سونی یا PS3 زدم ؟ من سوالم فقط در مورد 360 و اکس باکس بود
من هم اصلا نوشته ی شما رو نخوندم و منظورم با شما نبوده .

آخرین ویرایش:
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
هاها ها ... وای خدا این فن بویهای ماکروسافت چقدر بامزه ان .که NPD فروش 10 ملیونی ماکروسافت رو تایید کرده !؟ محض اطلاع شما باید بگم که NPD فقط امار فروش در امریکای شمالی رو ارایه میده . اگه تو امریکا 10 ملیون فروخته پس تو کل جهان باید 30 40 ملیونی فروخته باشه . نه ؟

اه خیلی اطلاعاتت بالاست!
بهتره بری منبع هایی که بالا سورنا داد بخونی;)
بعد از اینکه خوندی قیافت جالب میشه :d

دوست عزیز شما این حرف رو یه بار توی اون تاپیک زدی من واست منبع آوردم نوشته آوردم که مایکروسافت گفته فروش باز شما حرف خودتو می زنی؟؟؟

ببین عزیزم من حرف شما رو قبول دارم و اینم میدونم که این حرفو از خودتون درنیاوردین و مطلبی رو که دیده اید اعلام میکنین

فقط میخوام یه مطلب روشن بشه

اول اینکه آیا مایکروسافت که این حرف رو زده خودش رفته آمار فروش به مصرف کننده ها رو دراورده یا از روی یکی از سایتهای آماری این حرفو میزنه؟

تازه اگه یه شرکتی فردا بگه من nمیلیون فروش کردم آیا میشه به راحتی این ادعا رو قبول کرد؟

بعدشم من به این خاطر میگم منظور از فروش Ship هست چون اکثر داده های آماری سایتها اینو میگن(و شما هم خودتون اشاره کرده این که مایکروسافت گفته 10 میلیون فروش کرده ایم)

اول اینکه آیا مایکروسافت که این حرف رو زده خودش رفته آمار فروش به مصرف کننده ها رو دراورده یا از روی یکی از سایتهای آماری این حرفو میزنه
مایکروسافت خودش امار رو در اختیار سایتهای دیگه میزاره;)
بعدش یه شرکت نمیدونه جنسش چقدر فروخته شده؟

اگه یه شرکتی فردا بگه من nمیلیون فروش کردم آیا میشه به راحتی این ادعا رو قبول کرد؟
یعنی میخوای بگی هیچ وقت آمار دقیق فروش اعلام نمیشه دیگه ؟!! اگه اینجوریه پس اینهمه ملت دلدرد دارن منتظر بمونن تا NPD و MS آمار و فروش رو اعلام کنن ؟؟؟
یعنی چی این حرفا ؟
بله که باید قبول کنی ! اگه یه منبع معتبری مثل NPD یا GS اینچیزا رو تایید کنن شما حتما باید قبول کنی چیزی دست من و شما هم نیست که قبول نکنی ..
شماها اگه خدا هم بیاد زمین راستشو بگه حرفشو رد میکنین تا چه برسه به MS و GS و NPD ... چون کسی که نمیخواد چیزی رو قبول کنه با هیچ صراتی مستقیم نمیشه...

مایکروسافت خودش امار رو در اختیار سایتهای دیگه میزاره;)
بعدش یه شرکت نمیدونه جنسش چقدر فروخته شده؟

خوب معلومه که مایکروسافت آمار رو در اختیار سایتها میذاره(فروش به فروشگاهها)
ولی اگه دقت کنین نوشتم آمار فروش به مردم رو
یعنی شما میگین مایکروسافت کنسولهارو میبره دم خونه مردم که آمارشونو داره؟
یا اینکه تو هر فروشگاه یه نفر از طرف شرکت مایکروسافت نشسته و یکی یکی کنسولهایی که فروخته میشه رو یادداشت میکنه؟

یعنی میخوای بگی هیچ وقت آمار دقیق فروش اعلام نمیشه دیگه ؟!! اگه اینجوریه پس اینهمه ملت دلدرد دارن منتظر بمونن تا NPD و MS آمار و فروش رو اعلام کنن ؟؟؟
یعنی چی این حرفا ؟
بله که باید قبول کنی ! اگه یه منبع معتبری مثل NPD یا GS اینچیزا رو تایید کنن شما حتما باید قبول کنی چیزی دست من و شما هم نیست که قبول نکنی ..
شماها اگه خدا هم بیاد زمین راستشو بگه حرفشو رد میکنین تا چه برسه به MS و GS و NPD ... چون کسی که نمیخواد چیزی رو قبول کنه با هیچ صراتی مستقیم نمیشه...

ببینید اصلا مطالبی که من گفتم ربطی به حرفهایی که شما زدین نداره

توی تمام گزارشهای مالی که شرکتها اعلام میکنن منظور فروش به فروشگاهها یا همون Ship کردن هست(و منم نگفتم آمار NPD ساختگیه)
و این حرف که مایکروسافت گفته 10 میلیون کنسول به User ها فروخته شده از بنیه خنده داره
و البته از مایکروسافت بعید هم نیست حرف مفت بزنه
اون از موقعی که دید جلوی قدرت کنسول PS3 کم آورده یهو گفت که 360 از DX10 هم پشتیبانی میکنه در صورتیکه سازنده گرافیک 360 یعنی ATI گفته که گرافیک 360 براساس DX9 ساخته شده

قبل از اونم گفته بود که موقع اومدن PS3 قیمت کنسول رو کاهش خواهد داد!!

البته تو همه دنیا از این حرفها زده میشه و کسی هم نمیتونه بگه که اونا حق ندارن همچین حرفهایی بزنن بلکه برداشت معقول از این گفته ها بستگی به خود آدم داره که فکرشو به کار بندازه ببینه کدوم درسته و کدوم درست نیست

ببینید برای محصولات مایکروسافت در کشورهای جهان که مایکروسافت نمایندگی توشون داره(که ایران بخاطر تحریم نداره) اونطوری نیست که یه مغازه بیاد 100 تا 360 بخره بذاره تو مغازش تا فروش کنه که!!!! میاد با نمایندگی مایکروسافت قرارداد می بنده می گه 100 تا بده هر چند تاشو فروختم پولشو میدم بهت سودمو بده...مایکروسافت هم فاکتور می کنه واسه مغازه بعد از دوماه که این یارو 60 تا فروخته و پولو گرفتیم...این فاکتور ها در رو بایگانی می کنن و دور نمی اندازن...بعد از چند وقت یه نفر بعنوان مامور آماری مایکروسافت میاد این فاکتور ها رو در نمایندگی کشور های مختلف می گیره جمع می بنده و میگه ما امسال n دستگاه از این و n تا از اون و.... فروش کردیم و اگه قرار باشه جایی اعلام کنه از روی آمارگیری های خودش میاد به جاهای مختلف مثل NPD اعلام می کنه و در تمام کارخونه ها در سرتاسر دنیا اینطوریه...اینایی هم که تو ایران ما داریم مثلا در مغازه ای در فلان کشور توسط یه قاچاقچی یا یا آدم وارد کننده ی خصوصی وارد شده و اونجا یدونه حساب شده...پس یه کارخونه حساب کتاب داره همه ی فروش و شیپ رو حساب می کنن و آمار رو به جاهای دیگه اعلام می کنن و اگر شما میگی آمار MS دروغه پس همه ی آمار ها دروغه و بحث در این مسئله بی فایده میشه!

;)

بذارین از یک منبع دیگه یه چیز قشنگ واستون بذارم:

دیوید هافورد (David Hufford) رئیس نظارت بر محصولات Xbox به روزنامه ی Financial Times که باید به گوشتون خورده باشه اینطور گفته(ترجمه نمی کنم خودتون برداشت کنید که نیاین بگین برداشت دیگه هم داره):

That’s a significant milestone. There’s an old rule that the first to 10 million [new-generation console sales] has a distinct advantage

البته برداشت یدونه داره نیاز به فکرکردن نداره!

فقط بگم که اینجا داره ایشون پز می ده و میگه این یه نقطه ی تحول عظیم برای ماست و یه قانون هست که میگه هرکی به ده میلیون برسه(منظور توی فروش کنسول هست) از بقیه خیلی جلوتره!

بقیش رو توی لینک بخونید(زیاد نیست)

منبع: http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20070111174045.html

دیگه این مسئله ی 10 میلیون به روزنامه ها هم کشیده شده دیگه بحث راجع بهش بیهودست!

ببینید برای محصولات مایکروسافت در کشورهای جهان که مایکروسافت نمایندگی توشون داره(که ایران بخاطر تحریم نداره) اونطوری نیست که یه مغازه بیاد 100 تا 360 بخره بذاره تو مغازش تا فروش کنه که!!!! میاد با نمایندگی مایکروسافت قرارداد می بنده می گه 100 تا بده هر چند تاشو فروختم پولشو میدم بهت سودمو بده...مایکروسافت هم فاکتور می کنه واسه مغازه بعد از دوماه که این یارو 60 تا فروخته و پولو گرفتیم...این فاکتور ها در رو بایگانی می کنن و دور نمی اندازن...بعد از چند وقت یه نفر بعنوان مامور آماری مایکروسافت میاد این فاکتور ها رو در نمایندگی کشور های مختلف می گیره جمع می بنده و میگه ما امسال n دستگاه از این و n تا از اون و.... فروش کردیم و اگه قرار باشه جایی اعلام کنه از روی آمارگیری های خودش میاد به جاهای مختلف مثل NPD اعلام می کنه و در تمام کارخونه ها در سرتاسر دنیا اینطوریه...اینایی هم که تو ایران ما داریم مثلا در مغازه ای در فلان کشور توسط یه قاچاقچی یا یا آدم وارد کننده ی خصوصی وارد شده و اونجا یدونه حساب شده...پس یه کارخونه حساب کتاب داره همه ی فروش و شیپ رو حساب می کنن و آمار رو به جاهای دیگه اعلام می کنن و اگر شما میگی آمار MS دروغه پس همه ی آمار ها دروغه و بحث در این مسئله بی فایده میشه!

;)

دوست عزیز از اطلاعاتت ممنونم
راستش علت اینکه این خبر برام عجیب بود اول اینکه این حرف رو مایکروسافت گفته(با توجه به اینکه تا حالا هیچ کدوم از ادعاهاش درست در نیومده و جنبه تبلیغاتی داشته)

دوم هم این بود که اکثر آمارها رو که تا حالا دیده بودم ماله Shiping بود

ولی با اطلاعات کاملی که شما دادین به نظر میاد این خبر درست باشه

ولی خداییش قبول کنین که قبول کردن اخبار عجیب تو این برهه که جنگ سختی میون شرکتها هست یه ذره هم سخته و هم نیاز به تفکر بیشتر داره

به هر حال بازم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or