البته ببخشیدها ، مگه دروغگویی ربطی به ثروتمند یا فقیر بودن آدما داره ؟
مگه شرکت سونی کم ثروت و محبوبیت و اعتبار داره ؟
ولی دیدیم که کلی دروغ گفت ( همتون هم از دروغهاش با اطلاعید... )
مطمئن باش بیل گیتس هم اگه پاش بیفته مثل سونی دروغ میگه ....
نگفتم که هر کی پولداره راست میگه یا اصلا ربطی به ثروت داره..گفتم بیل گیتس که واسه خودش کسیه و تو دنیا مطرحه(منظورم این بود) نمیاد یه سری آدم حسابی رو(که گیم ساز بودن) رو جمع کنه و بهشون یه سری چرت و پرت بگه اونا هم الکی باور کنن...اونا هم که دیگه خر نیستن!
تا اونجا که اطلاع دارم همیشه منظور از فروش SHip (فروش به فروشگاهها) اعلام میشه وهیچوقت فروش واقعی یه کنسول (فروش به مردم) رو اعلام نمیکنن
و درضمن این استدلال شما مبنی بر اینکه بیشتر خریداران 360 قبلا XBOX رو نخریده ان هم یه برداشت شخصیه و خیلی برداشتهای دیگه هم میشه از این نوشته داشت
دوست عزیز شما این حرف رو یه بار توی اون تاپیک زدی من واست منبع آوردم نوشته آوردم که مایکروسافت گفته فروش باز شما حرف خودتو می زنی؟؟؟
شما برداشت خودتو از اون نوشته بگو ما هم بدونیم!!
هاها ها ... وای خدا این فن بویهای ماکروسافت چقدر بامزه ان .که NPD فروش 10 ملیونی ماکروسافت رو تایید کرده !؟ محض اطلاع شما باید بگم که NPD فقط امار فروش در امریکای شمالی رو ارایه میده . اگه تو امریکا 10 ملیون فروخته پس تو کل جهان باید 30 40 ملیونی فروخته باشه . نه ؟
آخه چرا باید یکی تعصب روی یه شرکت داشته باشه...بقول سعید(osos) که میگه مگه سونی یا مایکروسافت مال بابامه که بخوام روش تعصب داشته باشم!
تازه صفحه ی 1 پست آخر رو ببین که میگه 37 کشور 10 میلیون فروخته نه فقط توی آمریکا..توی آمریکا همون 4-5 ملیون بوده که شما لینکش رو دادی!
باور نمی کنی؟باشه بیا دوباره همون رو اینجا هم واست میذارم:
As for the Xbox 360 as it currently exists, Bach dished out the latest sales figures on the system during the Gates keynote address. According to Bach,
Microsoft sold a total of 10.4 million consoles through the most recent holiday season in 37 countries, with the majority of customers being new to the Xbox platform. On top of that, Microsoft now has an Xbox Live member base 5 million strong, with more than 100 million pieces of content downloaded for the
Xbox 360
لینک بدم؟؟
بیا: منبع :
http://www.gamespot.com/news/6163829.html
تازه من فنبوی هیچ شرکت نیستم و الان 360 دارم و PS3 هم خواهم خرید چون جفتشون رو دوست دارم!