چرا باید دست از MW2 کشیده Bad Company 2 بازی کنیم

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رضا اگه تو بتلفیلد منظورت از نوب اسنایپر ها هستد، همین جا حمایت خودم رو از این جماعت اعلام میکنم. هر کی هم این ها رو نوب خطاب کنه عرضه داره بره ببینه میتونه بزنه یا نه:biggrin1:

رضا اگه تو بتلفیلد منظورت از نوب اسنایپر ها هستد، همین جا حمایت خودم رو از این جماعت اعلام میکنم. هر کی هم این ها رو نوب خطاب کنه عرضه داره بره ببینه میتونه بزنه یا نه:biggrin1:
نه !:دی
نوب اون همتیمی های خل و چل هستند که اعصاب نمیزارند!
سوار هلی یا تانک و....میشم!با rpg منو میزنه وسیله نقلیه رو داغون میکنه!چرا چون خودش میخواست سوار شه!
میگم دفاع کنید از بیس میرن واسه خودشون تفریح!مهندس ها باید التماسشون کنی که تعمیر کنن وسیله نقلیه رو!
کلا این خارجیا مشکل دارن!:دی

توي بتلفيلد اگه بتوني خوب اسنايپ كني رسما دهن تيم حريف اسفالت ميشه! همه فن حريفه كلاس ريكونش!:دي
-----
من خودم يك زماني طرفدار مولتي پلير MW2 بودم.البته الان هم بازي ميكنم ولي بتلفيلد رو خيلي بيشتر ترجيح ميدم و ديگه اكثرا اينو بازي ميكنم.

multiplayer بازی میکنیم که توی leaderboard پیشرفت کنیم وقتی همه میان هک میکنن leaderboard رو برای من اصلا لذت بخش نیس با یه سری موارد دیگه که گفتین بخاطر همین bfbc رو به mw2 ترجیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or