چرا باید دست از MW2 کشیده Bad Company 2 بازی کنیم

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از مقاله ای که ترجمه کردید!
من قبول دارم قسمت سینگل بتلفیلد به mw2نمی سه یعنی شکی نیست اما در این دو هفته ای که انلاین می زنم بتلفیلد را خداییش چشم و دلم را کور کرده و رغبتی ندارم بازی دیگری انجام بدم.
به هر شکل در مجموع bc2پیروز این مقایسه است. ;)

دو سال پیش؟!! شما داری راجب به چه بازی صحبت میکنی؟ عنوان تاپیک رو پیشنهاد میکنم یبار دیگه بخونید....مقایه3 مربوط به دو عنوان میدان نبرد 2 و MW2 هستش!
به نظر من باید شما mw2 رو بازی کنید بخش مولتی رو اگه بازی کردید که هیچی اگه نه باید بهتون بگم بی خیالش بشیید حالا که بحث مقایسه بذارید از تجربم بگم از بازی:
بازی mw2 به شدت پر گلیج هکر و باگ های مختلف هست که بیش از حد رو اعصاب مشخه دیشبم چند تا از دوستای ایرانی هم کارو خلاصه کردن و رفتن تو کاره wall hack که این کارشون باعث شد که من با چند تا از دوستام کلا این بازی رو بذاریم کنار بریم دنبال BC2 بعدم با وجود کلی عناصر عالی به شخصه میتونم بگم نبود DECIED SERVER رو اعصابه بعدم dlc با قیمت 15 دلار با 3تا مپ جدید!!!!!!! واقعا به دوستان میگم Cod:Waw بهتره یا برید همون COD4بازی کتید اینا هم نظر من بود بابت ترجمه هم ممنون ;)

به نظر من باید شما mw2 رو بازی کنید بخش مولتی رو اگه بازی کردید که هیچی اگه نه باید بهتون بگم بی خیالش بشیید حالا که بحث مقایسه بذارید از تجربم بگم از بازی:
بازی mw2 به شدت پر گلیج هکر و باگ های مختلف هست که بیش از حد رو اعصاب مشخه دیشبم چند تا از دوستای ایرانی هم کارو خلاصه کردن و رفتن تو کاره wall hack که این کارشون باعث شد که من با چند تا از دوستام کلا این بازی رو بذاریم کنار بریم دنبال BC2 بعدم با وجود کلی عناصر عالی به شخصه میتونم بگم نبود DECIED SERVER رو اعصابه بعدم dlc با قیمت 15 دلار با 3تا مپ جدید!!!!!!! واقعا به دوستان میگم Cod:Waw بهتره یا برید همون COD4بازی کتید اینا هم نظر من بود بابت ترجمه هم ممنون ;)

وجود پانک باستر در cod4وbc2واقعا ستودنیه! :biggrin1:

جا داره من هم به اشتباهم در خرید MW2 اذعان کنم

ولی خدا رو شکر که BC2 رو هم تهیه کردم

دیگه حالم از Wall hack و Aimbot به هم میخوره:sick:

الان به COD4 بیشتر رغبت دارم تا MW2

دلیلشم سرورهای Undedicated و تصادفی و مپهای مسخره MW2 هست

کاش همه مپهای COD4 رو برای MW2 دوباره بدن بیرون :(

دوستان به نظر من هم در بخش تک نفره بازیه COD:MW2 خیلی خیلی بهتر از بازی B:BC2 بود.
در بازیه B:BC2 با اینکه انصافا صدا گذاری یک سر و گردن بالاتر از COD:MW2 بود اما باز من در COD:MW2 بیشتر احساس میکردم در صحنه جنگ هستم تا B:BC2.
در COD:MW2 یک احساس سبکی و سرعت عمل بالا وجود داشت که بازی رو خیلی بهتر میکرد اما در B:BC2 اصلا این چنین نبود !
داستان بازی هم که در COD:MW2 فوق العاده بود و اصلا قابل مقایسه با B:BC2 نبود !
اما از حق نگذریم از نظر تخریب محیط B:BC2 خیلی خوب عمل کرده بود.

اما نظر شخصیه من اینه که بازیه COD:MW2 خیلی بیشتر حس بودن در میدان نبرد رو به آدم میده تا بازیه B:BC2.
(دوستان کل نوشته ها نظر شخصی بود)*
lol:laughing:
----------------
من میخواستم MW2 بگیرم که خدا رو شکر پشیمون شدم
دیروز رفتم تو بازی از هر طرف یه چیتر میومد
کیک هم نمیشد بکنیشون لامصب:D
بقول دوستمون بازی نوب هاس
در قسمت سینگل بهتر از BC2 بود
ولی مولتیش حرفی در مقابل BC2 نداره

اصلا کسی که جفتشو داره چرا باید دست بکشه
هر کدوم مزایا و معایبی نسبت به هم دارن bfbc2 گیم پلی کندی داره و به هیچ وجه طوری ساخته نشده که تاکتیکی برین مگه اینکه خودتون بخواین که اگه به این میگن تاکتیکی پس mw2 هم تاکتیکیه چون تو این میشه گفت که مثلا 3 نفر برن A کپچر کنن 3 نفر برن c پس تاکتیک معنایی نداره
mw2 گیم پلی سریع انعطاف پذیر و خیلی سبکی داره که پلیر وقتی بازی میکنه واقعا لذت میبره و حس نمیکنه که یه تانک گزاشتن رو دوشش
کمپینگ تو جفت بازیا مساوی
چیت:تو جفت بازیا مساوی
پینگ و دیلی:چون ایران هستیم تو جفت بازیا مساوی
نتیجه اخلاقی:چون mw2 زودتر اومد پس کسیکه میخواسته بگیره گرفته و بازی کرده واسه تنوع هم bfbc2 رو بگیرین تا جفتشو بازی کنین حال کنین

اصلا کسی که جفتشو داره چرا باید دست بکشه
هر کدوم مزایا و معایبی نسبت به هم دارن bfbc2 گیم پلی کندی داره و به هیچ وجه طوری ساخته نشده که تاکتیکی برین مگه اینکه خودتون بخواین که اگه به این میگن تاکتیکی پس mw2 هم تاکتیکیه چون تو این میشه گفت که مثلا 3 نفر برن A کپچر کنن 3 نفر برن c پس تاکتیک معنایی نداره
mw2 گیم پلی سریع انعطاف پذیر و خیلی سبکی داره که پلیر وقتی بازی میکنه واقعا لذت میبره و حس نمیکنه که یه تانک گزاشتن رو دوشش
کمپینگ تو جفت بازیا مساوی
چیت:تو جفت بازیا مساوی
پینگ و دیلی:چون ایران هستیم تو جفت بازیا مساوی
نتیجه اخلاقی:چون mw2 زودتر اومد پس کسیکه میخواسته بگیره گرفته و بازی کرده واسه تنوع هم bfbc2 رو بگیرین تا جفتشو بازی کنین حال کنین

دوست عزیز من نمیدونم شما چقدر این دو عنوان رو به صورت online بازی کردی
ولی من با بیشتر حرف های شما مخالفم
اول اینکه Real بودن Gameplay یک بازی هیچ وقت یک ضعف نیست مثل اینه که بگیم GP بازی Killzone 2 کاملا مشکل داشت !

در ضمینه تاکتیک که بنده چه تو Mode مربوط به Capture The Flag چه Domination و .... هیچ گونه هماهنگی بین Player ها ندیدم چه برسه بخوان تاکتیکی عمل کنن البته این اشکال خود بازیه که بدلیل داشتن بعضی ویژگی ها مثل Killstreak باعث میشه طرف فقط یه جا camp کنه Kill بگیره ! و به اصل خود بازی توجه نکنه

در مورد چیت که اصلا بهتره صحبت نکنیم هنوز که هنوزه فکر کنم Leaderboard این بازی دیدنی باشه :d! بقیه Glitch و Buge و ....پیش کش

در مورد پینگم کسایی که جفت این بازی رو انجام دادن خیلی راحت میتونن بگن که کدوم بازی پینگ بهتری داره

دوست عزیز من نمیدونم شما چقدر این دو عنوان رو به صورت online بازی کردی
ولی من با بیشتر حرف های شما مخالفم
اول اینکه Real بودن Gameplay یک بازی هیچ وقت یک ضعف نیست مثل اینه که بگیم GP بازی Killzone 2 کاملا مشکل داشت !

در ضمینه تاکتیک که بنده چه تو Mode مربوط به Capture The Flag چه Domination و .... هیچ گونه هماهنگی بین Player ها ندیدم چه برسه بخوان تاکتیکی عمل کنن البته این اشکال خود بازیه که بدلیل داشتن بعضی ویژگی ها مثل Killstreak باعث میشه طرف فقط یه جا camp کنه Kill بگیره ! و به اصل خود بازی توجه نکنه

در مورد چیت که اصلا بهتره صحبت نکنیم هنوز که هنوزه فکر کنم Leaderboard این بازی دیدنی باشه :d! بقیه Glitch و Buge و ....پیش کش

در مورد پینگم کسایی که جفت این بازی رو انجام دادن خیلی راحت میتونن بگن که کدوم بازی پینگ بهتری داره
چرا بعضی از شماها دوست دارید که یک طرفه به قاضی برید؟الان شما طرف bf رو گرفتین در حالی که اگه پست منو بخونین میبینین که گفتم چیت و کمپ یکسانه نگفتم mw2 نداره جفتشونم دارن خیلیم زیاد دارن پس نتیجه میگریم من نمیخوام طرفداری mw2 رو بکنم به هیچ وجه هم فن این بازی نیستم من فقط دارم حقایق را میگم
شما اصلا پست منو نخوندی گویا درباره تاکتیک باشه دوباره توضیح میدم ببینید من میگم همونطور که تو بتل تاکتیک نیست تو mw2 هم نیست اما اگه شما میبینید 3 نفر دارن با هم همکاری تیمی میکنن همون 3 نفر تو mw2 هم همکاری تیمی میکنن به عنوان مثال هم مد domination رو گفتم
واقعا نمیدونم تا کی شاهد این اسم kz2 تو پستای مختلف باشیم یعنی شما واقعا جو kz2 را با بتل یکی میدونید؟kz2 فوق العاده جو سنگین و ساکت و اتفاقا لباسهای سنگینی داره که گیم پلی باید کند باشه اما بتل لباس کاراکتر 10 برابر سبکتر از کیلزونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or