سلام
ارادتمند بروبچ
این pc ی ما در که چه عرض کنم ته پیته دهن مارو آسفالت کرده برا همینه دیر جواب میدم
جدی یه سوالی کردی که تا اعماق مغزم نفوذ کرد!
من اخیرا دیگه زیاد بازی نمیکنم! یعنی میکنم، اما گیم هایی که بی انتها هستن قبلا گیم میگرفتم زود تمومش میکردم، اما الان حدود 3، 4 ماهه که هیچ گیمی نخریدم! بیشتر حال میکنم فن باشم و بر سر گیم ها بحث و جدال کنم
در کل به نت خیلی خیلی بیشتر وابسته شدم! گیم هایی رو دوست دارم که منو به حالت ریلکس ببره! مثلا Harvest Moon, Sims, Looney Tunes, Split Second, Silent Hill؛ بخدا خودم هم اصلا نمیدونم چرا با بازی کردن این گیم ها احساس آرامش میکنم! الان چند ساله که دیگه از خط استرس زدم بیرون و چنین گیم هایی رو بازی میکنم! به همه هم پیشنهاد میکنم!
آخ گفتی دقیقا منم همین شده اصلا بازی بیخود حال نمیده یا sh یا re های قدیمی یا fall out ی چیزی و یا tomb raider مثلا (کلا ما ارادت خاصی به حاجیه خانم لارا کرافت داریم)
ولی خدایی من هنوز بازی metro 2033 یادم نرفته لامصب گاهی هیجانی که میداد تا پوست استخونم فرو میرف(واقعا هیجانش معنی داشت).
هیییییییییییی
پ میخوای چیکار کنیم ؟
نمیشه همش بخوابیم که
برو سر کار -ورزش کن -پینتبال بازی کن .........
اگرم مایه دارید بیا اسپانسر ما شو...b-)
آقا نمیگم بازی نکن چی میشتت سر بازی ؟
یا چی مثلا باعث میشه یه بازی رو 50 بار بازی کنی(مثلا من re4 رو فک کنم از 100 بارم رد شد)
اولش اینطوری خودمو قانع میکردم:"زندگی شهری هیجان کافی برای یه پسر رو نداره پس برای اینکه جای این هیجان پر بشه باید بریم سمت بازیهای ویدیویی."
این حرف تا حدودی درسته من خودم یه بازی خورم ولی معتقدم مشکل اینه که ما آدما به هیچ چیز قانع نمیشیم و حتی داخل بازیها هم هیجان بیش از حد نیازمونو تجربه میکنیم.از طرف دیگه بازیها رسانه بسیار تأثیرگذاری هستن و بدون اینکه متوجه بشیم روی عقایدمون تأثیر میزارن(که میتونه مثبت یا منفی باشه).در کل میشه گفت ضرر بازیها میتونه بیشتر از سودشون باشه.مثلا من عاشق ورزشم اما وقتی امکاناتش نباشه یا اینکه هزینش خیلی زیاد باشه مجبوریم بریم سمت اینجور بازیها.ولی در کل سعی میکنم کمتر بازی کنم.
متن پنهان:
من به همه هشدار میدم!ما رو از روشهای درست زندگی دور کردن!حالا ما بیشتر توی بازی کردن مهارت داریم یا تأمین نیازهای مهم زندگیمون؟
متن پنهان:
معلومه تو بازی.............:d
بازی های الان بازی نیستند یعنی جنبه سرگرمیشون پایینه
الان برو بازی های رو که خریدی نگاه کن ... واقعا چندتاش ارزش خرید داشتند ؟!
بله منکر این نیستم بعضی بازیها سرگرم کننده هستند وارزش داره
الان برید درون تاپیکها ... تا یه بازی جدید معرفی میشه ، تا چند تا عکس منتشر میشه، تا تریلر منتشر میشه .. همه میگن اون عجب بازی خفنی، بهترین بازی سال ، امتیازش بالای 90 میشه، من عاشق این بازیم و.... اما وقتی بازی میکنند میگن اون چیزی نبوده که انتظار داشتم.
چرا بازی های ارکید طرفداراش زیاد شدن ؟ مثل Angry birds
چون سرشار از خلاقیت هست چیزی که بازیها نیاز داره تا ما رو سرگرم کنه .. اما امروزه اکثر این طور نیست.
ای خدا خیرت بده الان به نظرت
سرگرمی رابطه ی مستقیم با خلاقیت داره یا با خلاقیت کم یا بدون خلاقیت هم میشه سرگرمی ای تا حد اعلا ایجاد کرد؟
سرگرمی
گذروندن اوقات
رفع خستگی
عشق و حال
خب واضحه چون بازی رو گزاشتن واسه بازی کردن
شمام هر بازی ای باشه بازی می کنی؟
من که معتاد شدم به world of warcraft نمیدونم چطور ترک کنم اگه arena نرم میمیرم
دیگه خسته شدم از نمرههای 10-12 دانشگاه
اوه اوه خدا بهت رحم کنه این اعتیاد خیلی خطریه ها..............
فک کن چی معتادت کرده که مثلا این همه بازی تواین سبک هس میری اون بازی میکنی(حتی توی بحث شبکه ها)
دوستان تو فکر یه نظر سنجی او چی بزارم؟
خدا حافظ
hope be back soon