چراغ چشمک زن قرمز PS3

اره موافقم
ولی کلا فقط فت ها خراب نمیشدن
اسلیم هم این اتفاق براش زیاد پیش میاد ولی توی فت خیلی بیشتره
سوپر اسلیم هم خرابی توش هست ولی کمتر از فت و اسلیمه

ولی خلاصه من باشم میرم Xbox 360 اسلیم میگیرم که دیگه این مشکلات رو ندارن یا خیلی خیلی کم تره

البته 360 هم مدل فت شون خراب میشدن ولی تو اسلیم تقریبا دیگه اوکی شدن
xbox 360 هم خوبه مخصوصا دسته هاش تو یه لول دیگه ای هستن نسبت به ps3 ولی اون لایبراری بازی که ps3 به بازیباز میده رو 360 نمیتونه بده مخصوصا اگر اجرای بازیای ps1 و ps2 رو هم به ps3 اضافه کنیم

مدل اسلیم 2500 با 3000 بگیرید اوکیه چون نانوش کم شده خیلی حرارتش کمتر شده اما خوب کاستوم فریمور نمی شه دیگه
هر چند هن هم کلا 3 ثانیه زمان می بره و تقریبا همه ی کارها می شه باهاش انجام داد فقط یکم برای بازی های ps2 ps1 برای نصبش اونم فقط یکم زمان بر می شه برای اجراش هیچ فرقی نمی کنه
این hen همه چیش خوبه بابا و برای بازیباز غیر حرفه ای یا شاید حتی بشه گفت تا حدودی حرفه ای که دیگه نمیخواد همه سوراخای کنسول رو فتح کنه کاملا مناسبه و برای این قشر میشه گفت هیچ کمی و کسری نسبت به cfw نداره و تمام نیاز های لازم کاربر رو مثل اجرای بازی ps1 و ps2 و ps3 و psn و خیلی از نرم افزار ها مثل movian و webman و multiman رو براورده میکنه و تازه نسبت به cfw یه برتری خیلی مهم داره که به نظر من ارزشش رو از cfw هم بیشتر میکنه این که رو مدلای قابل اعتماد تر ps3 از نظر خرابی اجرا میشه و ادم رو از شر سرطان مدل فت و مدلای اولیه slim خلاص میکنه که خرابی بالاتری دارن اجرا کردنش هم به قول شما کاره 3 ثانیست تنها بدیش لامصب این هنگ کردناشه که بعدش هم باید دستی کنسول رو خاموش کرد که اصلا کار جالبی نیست ولی از این یه مورد که بگذریم واقعا خوبه و اشکالی نمیشه بهش گرفت cfw بیشتر به درد دولوپر ها میخوره یا کسایی که میخوان کارای پیچیده ای انجام بدن با کنسول

آخرین ویرایش:
آقا من ps3 slim دارم
این صدا فنش اینا زیاد میشد
برای سرویس بازش کردیم سرویس کردیم بستیم
روشنش که کردیم صفحه شترنجی اومد و خاموش شد
بعدش دیگه روشن نشد
اول چراغ زرد میده بعد قرمز و سه تا بوق میزنه
بعد ریبال یا همون هیت دادیم CPU , GPU رو اما بازم نشد
اون خازن های بزرگ هم برداشتم یه خازن معمولی ( فقط برای تست ) روش گذاشتم اما بازم جواب نداد .
فکر کنم دیگه کلا عمرش رو کرده باید بزارم کنار .
باز اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم کمک کنه
ببخشید اگه متن طولانی شد
موقعی که برد رو برداشتید به دلیل چسبندگی بالای سیلیکون به سینک، موقع کشیدن به دلیل بی دقتی پایه های اتصال به برد کنده شده، یکی از مشکلات رایج خرابی کنسول تعویض خمیره. درست نمی شه چون پایه مدار با قلع از جاش کنده شده و کنسول عملا اوراقیه

پ ن: مشکلات سخت افزاریتونو ببرید تاپیک زیر، من تاپیک های دیگه PS3 رو چک نمی کنم

پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

مدل اسلیم 2500 با 3000 بگیرید اوکیه چون نانوش کم شده خیلی حرارتش کمتر شده اما خوب کاستوم فریمور نمی شه دیگه
هر چند هن هم کلا 3 ثانیه زمان می بره و تقریبا همه ی کارها می شه باهاش انجام داد فقط یکم برای بازی های ps2 ps1 برای نصبش اونم فقط یکم زمان بر می شه برای اجراش هیچ فرقی نمی کنه
سری 2500 قابلیت نصب CFW داره

• Like
Reactions: Love Console
سری 2500 قابلیت نصب CFW داره
بستگی داره سری های قدیمیش فقط می شه همه 2500 ها نمی شن
PS3 Models that are CFW compatible:
✔️
All PS3 phat models (CECHA, CECHB, CECHC, CECHE, etc,)
✔️ PS3 slim models CECH-20xx and CECH-21xx
✔️ PS3 slim models CECH-25xx (certain models only. Use minverchk to validate that min FW version is 3.56 or lower)

PS3 Models that are NOT CFW compatible:
❌
All PS3 SuperSlim models CECH-4xxx
❌ PS3 slim models CECH-30xx
❌ PS3 slim models CECH-25xx (certain models only. Use minverchk to validate that min FW version is 3.60 or higher)

آخرین ویرایش:
این hen همه چیش خوبه بابا و برای بازیباز غیر حرفه ای یا شاید حتی بشه گفت تا حدودی حرفه ای که دیگه نمیخواد همه سوراخای کنسول رو فتح کنه کاملا مناسبه و برای این قشر میشه گفت هیچ کمی و کسری نسبت به cfw نداره و تمام نیاز های لازم کاربر رو مثل اجرای بازی ps1 و ps2 و ps3 و psn و خیلی از نرم افزار ها مثل movian و webman و multiman رو براورده میکنه و تازه نسبت به cfw یه برتری خیلی مهم داره که به نظر من ارزشش رو از cfw هم بیشتر میکنه این که رو مدلای قابل اعتماد تر ps3 از نظر خرابی اجرا میشه و ادم رو از شر سرطان مدل فت و مدلای اولیه slim خلاص میکنه که خرابی بالاتری دارن اجرا کردنش هم به قول شما کاره 3 ثانیست تنها بدیش لامصب این هنگ کردناشه که بعدش هم باید دستی کنسول رو خاموش کرد که اصلا کار جالبی نیست ولی از این یه مورد که بگذریم واقعا خوبه و اشکالی نمیشه بهش گرفت cfw بیشتر به درد دولوپر ها میخوره یا کسایی که میخوان کارای پیچیده ای انجام بدن با کنسول
اره اوایلش منم فریز زیاد داشتم بعد از اپدیت های اخیرش دیگه تنها جا مولتی من بود که فریز می شد که اونم براش اپدیت دادن یک اپدیت هم پارسال براش دادن که گویا همه چیز فیکس کرد تستش کردم الان خاطرم نیست اما تا جایی که یادمه دیگه مشکل فریز نداشتم
اما با داشتن webman که فوق العادس دیگه نیازی به مولتی من نیست مگه برای نصب همون ps2 که خوب بعد از نصب دیگه نیازی بهش نیست
دیگه من ابدا فریز ندارم توی هیچ قسمتی فقط باید خاطرتون باشه نمایش دائمی دما کنسول باعث فریزش می شه برای چک کردن بهتره فقط چک کنید بعدش ببندینش از همون قسمت وب من اون پلاگینش باعث فریز می شه
الانم نگاه کردم یک نسخه دیروز برای وب من اومده شاید اونم فیکس کرده باشه

چنتا نکته برای کسایی که هن دارن برای اینکه فریز نشن
حتما هن نسخه 3.4 داشته باشید
سریعا روی هن کلیک نکنید چن ثانیه بعد از اومدن منوی اصلی صبر کنید
مولتی من نسخه 2025 4.91 مد شده رو نصب کنید(مولتی من امکان فریزش همچنان هست فایل منیجر یا iris می تونه گزینه خوبی براش باشه)
اخرین نسخه webman حتما نصب کنید نسخه 2025
برای مشاهده دما کافیه دکمه سلکت با استارت با هم بزنید از نمایش دائمی دما بپرهیزید
ترجیحا به اخرین نسخه cex 4.92 مهاجرت کنید

من می تونم بگم دیگه هیچ فریزی ندارم حتی مولتی من هم دیگه فریز نداره مگه چندین بار پشت سر هم اجراش کنم ممکنه کرش کنه هر چند جر نصب بازی ps2 هیچ نیازی عملا بهش دیگه نیست بعد از انجام کارهاتون عملا کنار می ره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or