علت و رفع مشکل چراغ قرمز چشمک زن ps3.من وقتی با این مشکل روبرو شدم که برای سرویس و گ
سلام به دوستان عزیز.اصلا نگران این مشکل نباشین.دستگاههایی که دارای چراغ قرمز چشمک زن هستن به راحتی قابل تعمیرن.این روش در مورد دستگاه فت صد در صد جواب داده.دوستان من زمانی به این مشکل برخورد کردم که تصمیم گرفتم دستگاه خودم رو برای سرویس و گرد گیری باز کنم تا خودم سرویسش کنم.من خودم اشراف کامل به تعمیرات الکترونیک دارم.بعد که دستگاهم رو سرویس و گرد گیری کردم و بستم و روشنش کردم دیدم که بلافاصله بعد روشن شدن ابتدا چراغ سبز همراه با دو تا بوق روشن میشه .بعد چراغ زرد میشه و بعد قرمز چشمک زن میمونه.بعد کلی ور رفتن بالاخره ایرادش رو در اوردم.باید از طراحان ps3 تشکر کرد که اینهمه مدار محافظ واسهاین دستگاه گذاشتن.اینو بهتون بگم که رفع این مشکل احتیاج به باز کردن دستگاه داره .پس افرادی که به تعمیرات الکترونیک وارد نیستن انجامش ندن .و بدنش به دوستای ماهر.شرکت سونی روی مین برد اصلی همه ps3ها چند عدد فیوز از نوع smd یا به عبارت دیگر مونتاژ سطحی گذاشته.کار این فیوزها محافظت مدار از الکتریسیته ساکن.نوسانات برق.گرما و میدانهای شدید مغناطیسیه.پس اگه دستگاهتون به این مشکل برخورد فقط کافیه همه این فیوزهای ریز رو با اهم متر چک کنین .اگه سوخته بود اونا رو جایگزین کنین.لازم به ذکره که این فیوزها با علامت ..F.....نشان داده میشن روی مین برد.مثلا..F0056.تعداد این فیوزهای مونتاژ سطحی روی دستگاه فت من دو عدد بزرگ و شش عدد کوچکتر بود.که یکی از اون بزرگترها سوخته بود..دوستانی هم که تجربه تعمیر دستگاه ندارن میتونن دستگاهشون رو واسه تعمیر بدن به تعمیرگاه.مواظب باشین کلاه سرتون نره..اجرتش فقط شامل یه باز و بست دستگاه میشه و تعویض یه فیوز ساده..دوستانی که تو مشهد هستن واسه تعمیر این مشکلشون میتونن به ادرس ایمیل من ایمیل بزنن.در خدمتشون هستم.alireza_599@yahoo.com موفق باشین .این تجربه بدرد تمام دوستان تعمیر کار هم میخوره.برای جلوگیری از پیش امدن اینحالت فقط باید دستگاه رو تو محیط باز نگهداری کنین.دوسنان تعمیر کار هم برای باز کردن دستگاه مواظب الکتریسیته ساکن بدن خودشون باشن تا فیوزها نپرن..موفق باشینضمنا این مژده رو هم بدم اطلاعات هاردتون سر جاش باقی میمونه.نگران سیو بازیها هم نباشین..قربون همتون.علیرضا ازمشهد.گیمر حرفه ای.اند گیم و سیستم صوتی.