چراغ سبز Remedy برای امدن Alan Wake's American Nightmare برای PC و...

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Alan-Wakes-American-Nightmare-Cover.jpg

بعد از فروش بسیار عالی بازی Alan Wake نسخه PC که در عرض 48 ساعت تمام هزینه خود را بازگرداند، مسئولان Remedy بیش از پیش به این پلتفرم ایمان اوردند. ایا فروش خوب این بازی در این پلتفرم سبب می‌شود که ما شاهد امدن نسخه جدید ان یعنی Wake's American Nightmare برای PC و PS3 باشیم؟. جواب این سوال را اقای Oskari Hakkinen از این استودیو در مصاحبه‌ای که با سایت eurogamer داشت بیان کرد.

وی در خصوص امدن American Nightmare برای پلتفرم PC اذعان کرد:

"بازی‌های کامپیوتری بخشی از میراث ما هستند و دنیای PC به قلب و روان نزدیک است و خوشحال می‌شویم اگر بتوانیم کاری انجام دهیم."

بعد از نشان دادن چراغ سبز رمدی برای امدن Alan Wake's American Nightmare در PC، سوالی که از استودیو Remedy پرسیده شد این بود که چرا این بازی برای کنسول PS3 منتشر نشد، اقای Oskari Hakkinen در جواب این سوال می‌گوید:

" این بازی را برای PlayStation نساختیم چون موتوری که ما تعبیه کرده‌ایم مختص کنسول 360 سازگار و ساخته شده است؛ البته این را هم نمی‌گوییم که هیچ وقت نمی‌توانیم برای PlayStation این بازی را بسازیم، می‌شود و این امر مستلزم فعالیت و کار زیاد است تا این کار را برای PS انجام دهیم."

وی در اخر نیز به روابط خوب رمدی با شرکت ماکروسافت اشاره کرد و افزود وقتی بازی را به انها نشان دادیم بسیار مورد پسند این شرکت قرار گرفت.

بذار بیاد اقا خوب بفروشه الن ویک های بیشتری بزنه حیفه این سری بازی با اون داستان فوق العادش بخاطر فروش کم تجربه نکنیم

شما اول بازی رو دیسک با 2تا DLC روی 360 عرضه کن بعد رو هرچی خواسته عرضه کن :| چی میخواستیم چی شد :|
البته همچین هم معلوم نیست ولی فکر کنم تا پایان سال بیاد براش فکر نکنم با اختلاف کمی نسبت به نسخه 360 بیاد حالا بزار ببینیم ماکرو چی میگه بعد :d

من پیشاپیش از طرف سونی فن ها بگم که همه میدونن پلی 3 کلی بازی انحصاری در حد بمب اتم داره :d
خیلی خوبه اینجوری ازشون حمایت شه روحیه بگیرن و توان بیشتری رو نسخه های بعدی کار کنن

من فکر کنم این فروش خیلی خوب به خاطر این که رو xbox همه شناختنش. رو xbox خوب نفروخت چون کسی نمی‌دونست چیه.یا عنوان جدید بود.منم اگه میشناختمش اصل می‌خریدم :d به امید Alan Wake 2 رو هر دو پلتفورم. این یه دست گرمی بود :d

چند روز پیش آلن ویک رو برای پی سی گرفتم و برای بار ششم دارم تموم میکنم.تازه به عظمت بازی بعد از 6 بار بازی کردن پی بردم.واقعا روایت داستانی به قدری فوق العادس که نمیتونی از پای بازی بلند بشی.یعنی با همچین داستانی،میشد حتی یه سریال خیلی قوی ساخت.شدیدا منتظر شماره های بعدی هستیم.

با احتمال زیاد در ALAN WAKE 2 شاهد سلاحهایی مثل AK-47 و RPG 7 هم باشیم چون یکی از بزرگترین علتهای موفق نبودن ALAN WAKE نداشتن مولتی پلیر و اکشن نبودن زیاد بود تو AMERICAN NIGHTMARE که تا دستگاه میخ پرتکنی پیش رفتن

" این بازی را برای PlayStation نساختیم چون موتوری که ما تعبیه کرده‌ایم مختص کنسول 360 سازگار و ساخته شده است؛ البته این را هم نمی‌گوییم که هیچ وقت نمی‌توانیم برای PlayStation این بازی را بسازیم، می‌شود و این امر مستلزم فعالیت و کار زیاد است تا این کار را برای PS انجام دهیم."
یعنی پول ....

از همون اول که عکس و داستان و تریلرش رو برای 360 دیدم فهمیدم که که یه بازی عالی هستش ولی متاسفانه نمیتونستم بازی کنم
الان که برای PC اومده و بازی میکنم تاز میفهمم که چه بازی با عظمتی هستش
واقعا یه بازی بسیار بسیار عالی که نظیرش کم پیدا میشه
به امید نسخه های بعدی و بعدی واسه PC

یعنی پول ....

خدایی خودت جای بودی این بازی رو برای PS3 می ساختی..؟
بازی های PS3 با این همه هایپ و این همه طرفداری فن ها به زور فروششون به 1 میلیون میرسه حالا خودت تصور کن این بازی که فروشش به زور به 1 میلیون رسیده چه سرنوشتی روی PS خواهد داشت..

خدایی خودت جای بودی این بازی رو برای PS3 می ساختی..؟
بازی های PS3 با این همه هایپ و این همه طرفداری فن ها به زور فروششون به 1 میلیون میرسه حالا خودت تصور کن این بازی که فروشش به زور به 1 میلیون رسیده چه سرنوشتی روی PS خواهد داشت..
اصلا مثل اینکه یه روز شما درباره سونی و PS3 و بازیاش حرفی نزنی نمیشه نه؟....البته منم بودم زیر این همه فشار تحمل نمیاوردم
اگه با این حرفا شما و بقیه سیاه لشکرتون تخیلیه میشید اره سونی هر سال 10 بازی داره هر کدومشون هم 1 دونه فروختن.....

اصلا مثل اینکه یه روز شما درباره سونی و PS3 و بازیاش حرفی نزنی نمیشه نه؟....البته منم بودم زیر این همه فشار تحمل نمیاوردم
اگه با این حرفا شما و بقیه سیاه لشکرتون تخیلیه میشید اره سونی هر سال 10 بازی داره هر کدومشون هم 1 دونه فروختن.....
خب عزیزم چرا ناراحت میشی؟؟خب راست میگه دیگه.این بازی رو 360 به زور 800 هزارتا فروخت.اونم 360 که از لحاظ فروش بازی،عالی عمل کرده.اونوقت این بازی بخواد رو ps3 بیاد که کلا remedy ورشکست میشه میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or