چراغ سبز Remedy برای امدن Alan Wake's American Nightmare برای PC و...

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Alan-Wakes-American-Nightmare-Cover.jpg

بعد از فروش بسیار عالی بازی Alan Wake نسخه PC که در عرض 48 ساعت تمام هزینه خود را بازگرداند، مسئولان Remedy بیش از پیش به این پلتفرم ایمان اوردند. ایا فروش خوب این بازی در این پلتفرم سبب می‌شود که ما شاهد امدن نسخه جدید ان یعنی Wake's American Nightmare برای PC و PS3 باشیم؟. جواب این سوال را اقای Oskari Hakkinen از این استودیو در مصاحبه‌ای که با سایت eurogamer داشت بیان کرد.

وی در خصوص امدن American Nightmare برای پلتفرم PC اذعان کرد:

"بازی‌های کامپیوتری بخشی از میراث ما هستند و دنیای PC به قلب و روان نزدیک است و خوشحال می‌شویم اگر بتوانیم کاری انجام دهیم."

بعد از نشان دادن چراغ سبز رمدی برای امدن Alan Wake's American Nightmare در PC، سوالی که از استودیو Remedy پرسیده شد این بود که چرا این بازی برای کنسول PS3 منتشر نشد، اقای Oskari Hakkinen در جواب این سوال می‌گوید:

" این بازی را برای PlayStation نساختیم چون موتوری که ما تعبیه کرده‌ایم مختص کنسول 360 سازگار و ساخته شده است؛ البته این را هم نمی‌گوییم که هیچ وقت نمی‌توانیم برای PlayStation این بازی را بسازیم، می‌شود و این امر مستلزم فعالیت و کار زیاد است تا این کار را برای PS انجام دهیم."

وی در اخر نیز به روابط خوب رمدی با شرکت ماکروسافت اشاره کرد و افزود وقتی بازی را به انها نشان دادیم بسیار مورد پسند این شرکت قرار گرفت.

حالا 1 میلیون نه 1.4 بازی که اینقدر هایپ داره که بعد از عرضه هم تو E3 دوباره معرفیش میکنن این فروش براش اصلا جالب نیست حالا میخواد مال PS3 باشه یا 360..
1 میلیون فروش خیلی خوبی به حساب میاد برادر من ؛ کپکام اولای این نسل که Dead Rising و Lost Planet رو واسه 360 عرضه کرد ، از فروش یک میلیونی هر کدوم داشت ذوق مرگ میشد ، بار ها هم این رو اعلام کرد !
بعد بحث من چیز دیگه ایه ، تو چرا انقد ترول میکنی این ip مادر مرده رو که من مجبور شم به توبره بکشم ؟

میخوای کلا به مدیرها سفارش کنیم در بازی سنتر و تخته کنند تا شما راحت باشی..
فروم رو بحث کردن درست کردن اینجا هم یک فروم بازی هست و در مورد بازیها بحث میشه حالا چون بحث نینتیدو نمی کنیم شما ناراحتی..؟

بحث میکنیم؟! نه جدا داریم بحث میکنیم؟! الان این پست شما هم بحث هست؟! اونم راجب تاپیک؟! ماشالله خودت داری حرف خودت رو نقص میکنی! الان تو این فکرم چجوری جوابت رو بدم. میبینم اگه ندم خیلی سنگین ترم!

ماشالله شما هم که وارد هر تاپیک میشی تا یه دعوا راه نندازی ول کنی ماجرا نیستی... حتما باید از سایت یه ماه بن بشی تا دست از سر این کارا ور داری؟!

به قول خودت داریم بحث میکنیم نه کل کل. منم منتظر بحث شما هستم. میخوام ببینم چجوری مودبانه میتونی بحث کنی!

این نسل هم داره تموم میشه، هنوز هم وقتی وارد تاپیک یک خبر میشیم، به غیر از کل کل بی مورد چیزی نمیبینیم!

حیفه که بازی زیبایی مثل AW مولتی پلتفرم نباشه، همه باید بتونند از این بازی زیبا لذت ببرند، امیدوارم AN برای PC و حتی PS3 هم عرضه بشه.

1 میلیون فروش خیلی خوبی به حساب میاد برادر من ؛ کپکام اولای این نسل که Dead Rising و Lost Planet رو واسه 360 عرضه کرد ، از فروش یک میلیونی هر کدوم داشت ذوق مرگ میشد ، بار ها هم این رو اعلام کرد !
بعد بحث من چیز دیگه ایه ، تو چرا انقد ترول میکنی این ip مادر مرده رو که من مجبور شم به توبره بکشم ؟

این عنوان های که نام بردی همه نسخه اولشون بود و in 1 هم که اول اومد با وجود اینکه فروشش زیاد نبود ولی کسی انتظار چندانی ازش نداشت ولی نسخه دوم فرق میکنه و باید یک جهشی مثل خیلی بازیهای این چنینی پیدا میکرد که نکرد..
بعد الان بحث عنوان های هست که کم فروخته دم دست ترین هم همین in2 هست اگر برم عنوان های دیگه مثل MAG یا MS یا S4 و... رو مثال بزنم همه یک بهانه ای براشون میارن..

بحث میکنیم؟! نه جدا داریم بحث میکنیم؟! الان این پست شما هم بحث هست؟! اونم راجب تاپیک؟! ماشالله خودت داری حرف خودت رو نقص میکنی! الان تو این فکرم چجوری جوابت رو بدم. میبینم اگه ندم خیلی سنگین ترم!

ماشالله شما هم که وارد هر تاپیک میشی تا یه دعوا راه نندازی ول کنی ماجرا نیستی... حتما باید از سایت یه ماه بن بشی تا دست از سر این کارا ور داری؟!

به قول خودت داریم بحث میکنیم نه کل کل. منم منتظر بحث شما هستم. میخوام ببینم چجوری مودبانه میتونی بحث کنی!

کدوم درگیری..؟ کدوم دعوا..؟ الان خیال کردی همه با یک چاقو 30 سانتی منتظریم تا کلی طرف مقابل رو از گوش تا گوش ببریم..

گفتم داریم بحث میکنیم در باره علت نیامدن AW برای PS3 که یکی از علتهاش هم احتمال فروش کم این بازی رو این کنسول هست و داریم براش دلیل هم میاریم..

این نسل هم داره تموم میشه، هنوز هم وقتی وارد تاپیک یک خبر میشیم، به غیر از کل کل بی مورد چیزی نمیبینیم!

حیفه که بازی زیبایی مثل AW مولتی پلتفرم نباشه، همه باید بتونند از این بازی زیبا لذت ببرند، امیدوارم AN برای PC و حتی PS3 هم عرضه بشه.
عزیز من بحث کردن که ربطی به اخر یا اول نسل نداره.تا بوده همین بوده.

ضمنا حالا بزار خبر عرضه این بازی رو روی PC تایید کنن بعد نوبت به PS3 هم میرسه.:dولی به نظرم رمیدی باید از جونش سیر شده باشه که این بازی رو برای PS3 عرضه کنه.

این عنوان های که نام بردی همه نسخه اولشون بود و in 1 هم که اول اومد با وجود اینکه فروشش زیاد نبود ولی کسی انتظار چندانی ازش نداشت ولی نسخه دوم فرق میکنه و باید یک جهشی مثل خیلی بازیهای این چنینی پیدا میکرد که نکرد..
بعد الان بحث عنوان های هست که کم فروخته دم دست ترین هم همین in2 هست اگر برم عنوان های دیگه مثل MAG یا MS یا S4 و... رو مثال بزنم همه یک بهانه ای براشون میارن..
آخه انفمس 1 از مرز 3 میلیون هم گذشته فروشش :دی ! این فروش نکردن نسخه دوم ، دلیلش برنامه ریزی های اقتصادی اشتباه سونی هست که از حوصله تاپیک خارجه ؛ ربطی به چیز دیگه ای نداره ...
یه ویروس ، که تو تن کلی از ip های بزرگ سونی افتاده و من در تعجبم .

میخوای کلا به مدیرها سفارش کنیم در بازی سنتر و تخته کنند تا شما راحت باشی..
فروم رو بحث کردن درست کردن اینجا هم یک فروم بازی هست و در مورد بازیها بحث میشه حالا چون بحث نینتیدو نمی کنیم شما ناراحتی..؟

کدوم درگیری..؟ کدوم دعوا..؟ الان خیال کردی همه با یک چاقو 30 سانتی منتظریم تا کلی طرف مقابل رو از گوش تا گوش ببریم..

گفتم داریم بحث میکنیم در باره علت نیامدن AW برای PS3 که یکی از علتهاش هم احتمال فروش کم این بازی رو این کنسول هست و داریم براش دلیل هم میاریم..
البته بستگی داره منظور از بحث چی باشه، مثلا اگه اینور و اونور راه بیفتی و هی از بقیه ایراد بگیری و بهشون بگی ترول و بچه و اینا یا مثلا همه اش به *R و بازی هاش خصوصا MP3 فحش بدی اونجاها خیلی هم بحث سازنده و پویا و مفید هست. نمی دونستی بدون.

آخه انفمس 1 از مرز 3 میلیون هم گذشته فروشش :دی ! این فروش نکردن نسخه دوم ، دلیلش برنامه ریزی های اقتصادی اشتباه سونی هست که از حوصله تاپیک خارجه ؛ ربطی به چیز دیگه ای نداره ...
یه ویروس ، که تو تن کلی از ip های بزرگ سونی افتاده و من در تعجبم .
شماره اولش که جزء یکی از بهترین بازی های PS3 بود که بازی کردم.ولی به نظرم شماره 2 نتونست موفقیت شماره اول رو تکرار کنه دلیلشم همونی بود که کیوان گفتش.:)
برنامه ریزی های اقتصادی اشتباه سونی هست

=======================
موضوع تاپیک چی بود و چی شدش!!:d

آخرین ویرایش:
به لطف بعضی ها هر تاپیکی که ایجاد میشه چه مربوط چه نامربوط تبدیل به محل تخلیه ی عقده ها میشه . واقعا چرا ؟؟؟
یادتون باشه جنس خاص کم فروش میکنه مثل الن ویک ... :دی دیگه بازیی که لبو فروش هم یدونه خریده گزاشته کنار دیگ داره آنلاین بازی میکنه خوب بیشتر میفروشه دیگه . حالا خوبه خودتون میگین که الن ویک خیلی زیبا کار شده و هنرمندانه هست و سطحش بالاست پس معلوم میشه اینجور بازیها که به فکر تجارت نیستن کم میفروشن که 360 فقط یدونه از این بازیها داره ولی ps3 بیشتر. بازیهایی که به خاطر مارکتینگ کم فروش میکنن رو نمیگم .

=)) همین کم مونده تو تاپیک آلن ویک! صحبت از مکس پین بشه! خوب این رو تا حالا نشنیده بودیم که حالا شنیدیم! از بعضی دوستان سپاسگزارم. شادمون کردند سر ظهری!:))

الان پست قبلیتون هم در مورد علت نیامدن آلن ویک برای PS3 بود؟! یا تیکه انداختن به من؟! الان هر کی جای من بود 4تا متلک بهت میپروند بعد شما هم جوابش رو میدادی آخر سر هم کار به قفل شدن تاپیک بن شدن عده ای می انجامید!
واسه همینه میگم اینجور صحبت ها سرانجامی نداره آخرش با درگیری و کل کل بین کاربرها تموم میشه! آقا بیخیال اصلا ولش کن بهتره در مورد خود بازی به قول شما!!! بحث کنیم!

اخه چرا ميايد پاي بازيهاي دگه رو وسط ميكشيد .! بازي كم فروخته بود فعلا جبران شد .امتيازاتش پايينه ولي درخواست براش زياده نظر مردم مهم تر از نظر منتقد هست

=)) همین کم مونده تو تاپیک آلن ویک! صحبت از مکس پین بشه! خوب این رو تا حالا نشنیده بودیم که حالا شنیدیم! از بعضی دوستان سپاسگزارم. شادمون کردند سر ظهری!:))
دیگه وقتی همین یه نکته ساده که من فقط مثال زدمش رو شما از درک و فهمش عاجز هستی، مشکل مطمئن باشید از جانب خودتون هست نه من.

اخه چرا ميايد پاي بازيهاي دگه رو وسط ميكشيد .! بازي كم فروخته بود فعلا جبران شد .امتيازاتش پايينه ولي درخواست براش زياده نظر مردم مهم تر از نظر منتقد هست

هه دقیقا... یارو میاد تو تاپیک آلن ویک پای مکس پین رو وسط میکشه! البته مکس پین هم که نه Bully Payne ;))
این دوست عزیز هم خیلی دوست داره باهاش کل بندازم ولی هنوز یادش رفته اینجا فروم هست نه قهوه خونه... بهتره جای ترول کردن و اسپم دادن به فکره این باشه که آی دیش تبدیل به III نشه! ;)) هر موقع بزرگ شدی بیا شاید جوابت رو دادم.;))
اینم آخری پست من در این زمینه بود. حالا اون دوست خوبمون هی بیاد نقل قول کنه هی به خودش فشار بیاره... ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or