پیوستن Phil Harrison به مایکروسافت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
امروز آقای Phil Harrison رئیس سابق استودیو های سونی در خبری به عنوان رئیس قسمت اروپایی مایکروسافت به جای پیتر مولینیو منصوب شد. تمام استودیو های مایکروسافت در حال حاضر و آینده بر روی تمام پلتفرم های این شرکت از امروز تحت نظر آقای هریسون خواهد بود
Phil Harrison:

"من خیلی هیجان زده هستم که مایکروسافت پیوستم و همچنین از برنامه طولانی مدت و دید وسیع این شرکت برای گسترش تجارت خود در تمام دنیا و قرار دادن امکانات و افراد و تکنولوژی های بسیار زیاد برای موفقیت در این زمینه شگفت زده هستم"

آقای Phil Spencer مسئول استودیو های مایکروسافت:

"باعث افتخار ماست که Phil با این تجربه به تیم پر استعداد ما پیوسته. فیل دید وسیع و خوبی در این صنعت دارد و تجربه و پیش زمینه موفق باعث شده تا به عنوان بهترین گزینه برای هدایت قسمت اروپای مایکروسافت تبدیل شود. با مدیریت او ما امیدوار هستیم که تجارت و کارهای شرکت را در اروپا افزایش دهیم."

Don Mattrick رئیس قسمت سرگرمی های مایکروسافت:

"فیل نقش بسیار اساسی را در گسترش و معرفی کنسول جدید در هر دو بخش سخت افزار و نرم افزار داشته. با اضافه شدن او به تیم ما راه برای افزایش و گسترش شرکت و استودیو هایش در اروپا باز و در نتیجه باعث گسترش در تمام جهان میشود. "
360x200

Source

با تشکر از رضا Tommy Fisher

آخرین ویرایش:
مایکروسافت خبر رو آپدیت کرد که فیل هریسون جای مولینیو نیومده و مایکروسافت هنوز به دنبال کسی هست که سمت Creative Director ـه اروپا رو جای مولینیو پر کنه :
گفتن head of Microsoft Game Studios Europe هست سِمّت ایشون که مولینیو این نبود! بود؟

پ.ن. واسه Creative Director میاموتو گذینه خوبی هست :d.

گفتن head of Microsoft Game Studios Europe هست سِمّت ایشون که مولینیو این نبود! بود؟

پ.ن. واسه Creative Director میاموتو گذینه خوبی هست :d.
سمت کل قسمت اروپایی به اون صورت نداشتن و تقریبا جدا بود :d مولینیو به عنوان Creative Director استودیو ها بود و نظارت داشت :d
الآن این مسئول تمام استودیو ها و بازی ها و ... روی تمام پلتفرم ها هست :d یعنی بازی جدید بخوان بسازن، استودیو بخوان تاسیس کنن و ... همش زیر نظر این هست :d کنترل کیفیت تو توی روند ساخت هم زیر نظر Creative Director باید باشه ظاهرا :d

آدم خیلی واردی هستش اما فراموش نکنیم ایشون همون کسی هستش که نتونست روند پیشرفتی که باید استدیو های داخلی سونی میداشتن و به وجود بیاره از نسلی به نسل بعد که هنوز که هنوزه بعضی از استدیو ها مشکل دارن.

البته بعد از کنار رفتن ایشون استدیو های داخلی سونی شروع به بزرگ شدن کردن و مشکل رو تا حدی برطرف کردن اما بعضی هاشون هنوز با مشکل دست و پنجه نرم میکنن .

هرچند ادم خیلی بزرگی هستش هم برای سونی مفید بود هم برای آتاری .

اگر آدم بدرد بخوری بود سونی گیرش میداد..

شاید هزاران نفر بشن که ازاین بابا کارای شون بیشتر باشه ولی ماکرو فقط به خاطر هایپ این رو استخدام کرده..

خب خداروشكر باز يه خبر زده شد فنهاي ايكس قشنگ عرض اندام كنن و عمل سلبريشن و باقي ماجرا
اره اين اقا بهترين بوده سوني مغز...خورده گذاشته اين جدا بشه الانم كاري ميكنه نسل بعد كلا ديگه سوني از روي زمين برداشته شه تا شما به امال و ارزوهاتون برسيد و دائم قرار نباشه به خودتون دروغ بگيد و خودتونو سرزنش كنيد
وسلام

اگر فردا دیدید ماکرو کلاً سونی و برند PS رو هم دست گرفت تعجب نکنید :دی
ولی از یه جهت هم خوب شد ! تا قبل از این در مورد بیچاره فقط فحش میشنیدیم الان تازه یکی یکی توی پست ها داره به دستاورد هاش اشاره میشه :دی
پ.ن : کارکنان سونی دارن ولش میکنن فن های سونی نه :دی
خائن ! مثل اینه که بازیکنی از بارسا برهِ رئال .....

فیگو :دی

آخرین ویرایش:
.... و پست هایی این چنینی می اید !

اصلا هم مشخص نیست ایشون از کدوم طرف هستن ولی میخواهند اعلام کنند که فیل ادم خاصی نیست و بعد هم اعلام میکنند که مشکلات لانچ PS3 به خاطر فیل بوده !

حالا بیایم بر عکسش کنیم :

مثلا اگر ابدارچی ماکرو , از ماکرو استعفا میکرد و میرفت سونی همین ایشون که این پست رو دادن میومد مینوشت : وااااااااااااای چه اتفاق بزرگی مدیر ماکرو رو از چنگش در اوردند , ماکرو رو به خاک سیاه نشاندند !!!

و باز هم از این پست ها خواهد امد .............

واقعا لذت میبرم کاربری مثل شما اینقدر زیبا محتوای پست ها رو برای دیگران شفاف سازی میکنه اونم با مثالی فوق العاده ! ادم متحیر میشه کلا !

این دیگه بزای سونی مهره سوخته بوده که سونی به همین راحتی گذاشته بره

البته من از زحماتش در این مدت تشکر فراوان را دارم ولی ایده هاش ته کشید و رفت :d

مطمعن باشید سونی خیــــــــــلی زرنگه یه نفر رو جایگزین کرده از این بهتر >:)

آخرین ویرایش:
الان مثل دو روی سکه میمونی .:d

من که امید وارم بهش یه تکونی به بازی های ماکروسافت بده .

کلا من فن کنسول خاصی نیستم :دی شاید بیشتر با 360 بازی کنم اما دلیلش 360 فن بودنم نیست :دی واسه همین الان موندم که باید خوشحال بود یا ناراحت :دی چون سونی رو به خاطر گذتش دوست دارم. از این طرف هریسون رفت مایکرو. حیلی بده توی همچین وضعیتی بودن :دی
یه شعری داشتیم که آخرش این بود. 100 شکر که این آمد و 100 حیف که آن رفت :دی الان توی همچین حالیتم :دی لول :دی

چندان اتفاق مهمی نيوفتاده، اين فن های كنسولان كه با هم دشمن و مديرا نه تعصبی دارن و نه دشمنی.
ممكنه همين فردا متريك، باتلر و رجی جاشون رو با هم عوض كنن و به ترتيب به نينتندو، ماكروسافت و سونی برن:دی
در كل خر همونه پالون خر عوض می شه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or