پیوستن Phil Harrison به مایکروسافت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
امروز آقای Phil Harrison رئیس سابق استودیو های سونی در خبری به عنوان رئیس قسمت اروپایی مایکروسافت به جای پیتر مولینیو منصوب شد. تمام استودیو های مایکروسافت در حال حاضر و آینده بر روی تمام پلتفرم های این شرکت از امروز تحت نظر آقای هریسون خواهد بود
Phil Harrison:

"من خیلی هیجان زده هستم که مایکروسافت پیوستم و همچنین از برنامه طولانی مدت و دید وسیع این شرکت برای گسترش تجارت خود در تمام دنیا و قرار دادن امکانات و افراد و تکنولوژی های بسیار زیاد برای موفقیت در این زمینه شگفت زده هستم"

آقای Phil Spencer مسئول استودیو های مایکروسافت:

"باعث افتخار ماست که Phil با این تجربه به تیم پر استعداد ما پیوسته. فیل دید وسیع و خوبی در این صنعت دارد و تجربه و پیش زمینه موفق باعث شده تا به عنوان بهترین گزینه برای هدایت قسمت اروپای مایکروسافت تبدیل شود. با مدیریت او ما امیدوار هستیم که تجارت و کارهای شرکت را در اروپا افزایش دهیم."

Don Mattrick رئیس قسمت سرگرمی های مایکروسافت:

"فیل نقش بسیار اساسی را در گسترش و معرفی کنسول جدید در هر دو بخش سخت افزار و نرم افزار داشته. با اضافه شدن او به تیم ما راه برای افزایش و گسترش شرکت و استودیو هایش در اروپا باز و در نتیجه باعث گسترش در تمام جهان میشود. "
360x200

Source

با تشکر از رضا Tommy Fisher

آخرین ویرایش:
فکر نکنم، حضوری در E3 داشته باشه ها :دی.
مثلا فوقش پنج دقیقه بیاد بره.
رئیس بخش سرگرمیا اینا بود فکر کنم اصولا میومد E3 اجرا میکرد.

Don Mattrick خوب حرف میزنه که :d منتها بقیشون اصلا بلد نیستن :d مثلا همین Phil Spencer کاملا unnormal و سرد میزنه :d ! در نتیجه امیدواریم که اینو بفرستن رو استیج امسال کنار Mattrick

واقعا به ماکرو تبریک میگم از اون اتفاق ها بزرگی هست که رخ داده سابقه ایشون نشون از قابلیت فراوانش را میده و امیدوارم مثل سونی تو ماکرو هم موفق باشه
کلا ماکرو فکر کنم میخواد نسل بعد بترکونه رسما واقعا با توپ پر داره میاد اول تاسیس استدیو ها جدید مثل ویکتوریا حالا هم آوردن ایشون این نشون از برنامه بلند مدت ماکرو میده

مایکرو در این نسل بازیهای درجه یک و پرطرفدار سونی رو از چنگش در اوورد و حالا داره مغزهای متفکر رو از چنگش در میاره.البته فیل دیگه برای سونی نبود ولی مطمئنم برای مایکرو به شدت سود داره

فروم های دیگه رو که ببینید از هر 40 تا کامنتی که برای ایشون ارزوی موفقیت کردن فقط یک نفر گفته "خائن". فن بوی سونی یا ماکروسافت فرق نداره. همه با نگاه مثبت به این قضیه نگاه میکنن. فن های سونی خوشحالن که ایشون به جایگاهی که لیاقتش رو داره رسیده و فن های ماکروسافت خوشحال از پیوستن همچین کسی.
سونی خیلی مدیون زحمات ایشون هست. کاریزمای باورنکردنی ایشون E3 امسال رو شگفت انگیز تر از قبل میکنه :دی. فیل روی استیج ماکروسافت b-).

من کاری به کارنامه فعالیتش ندارم فریدون ، ولی بعضی ها پست هایی میدن که انگار مدت ها طرفدار ایشون بودن اونم از کاربرایی که معلومه کدوم طرفی هستن ، این برای من جالبه ! هنوز اوضاع بد سونی زمان لانچ PS3 فراموش نشده .
در ضمن بعضی از دوستان جوگیر نشن که این بنده خدا خائنه و این حرفا ، مدت ها پیش از سونی جدا شده و قبل از این هم جای دیگه ای بوده پس فکر نکنم مشکلی باشه .

عجب خبری بود !!! :دی من از قدیم با این Phil Harrison حال میکردم و به نظرم آدم جالب و متفاوتیه. بعیده ولی امیدوارم توی کنفرانس های E3 مایکروسافت از این به بعد به جای اون Mattrick این رو ببینیم چون خیلی جنتلمن (:دی) و باحال اجرا میکنه ! :دی
هر وقت اسم ایشون رو میشنوم یاد LBP می افتم ! :دی نمیدونم توی ساخت بازی نقشی داشته یا نه ولی این حس رو دارم که کلآ یه آدم روشن فکر (!) هست که دنبال ایده های جدیده.

پ.ن. آریا کجائی؟ :biggrin1:.
اومدم !! :دی

عجب خبری بود !!! :دی من از قدیم با این Phil Harrison حال میکردم و به نظرم آدم جالب و متفاوتیه. بعیده ولی امیدوارم توی کنفرانس های E3 مایکروسافت از این به بعد به جای اون Mattrick این رو ببینیم چون خیلی جنتلمن (:دی) و باحال اجرا میکنه ! :دی
هر وقت اسم ایشون رو میشنوم یاد LBP می افتم ! :دی نمیدونم توی ساخت بازی نقشی داشته یا نه ولی این حس رو دارم که کلآ یه آدم روشن فکر (!) هست که دنبال ایده های جدیده.

اومدم !! :دی

تو ساختش نه اما اون موقع که مایکروسافت رد کرد LBP رو، این قبولش کرد :d

فیل هریسون محبوب دل ها میشود !!

.... و پست هایی این چنینی می اید !

اصلا هم مشخص نیست ایشون از کدوم طرف هستن ولی میخواهند اعلام کنند که فیل ادم خاصی نیست و بعد هم اعلام میکنند که مشکلات لانچ PS3 به خاطر فیل بوده !

حالا بیایم بر عکسش کنیم :

مثلا اگر ابدارچی ماکرو , از ماکرو استعفا میکرد و میرفت سونی همین ایشون که این پست رو دادن میومد مینوشت : وااااااااااااای چه اتفاق بزرگی مدیر ماکرو رو از چنگش در اوردند , ماکرو رو به خاک سیاه نشاندند !!!

و باز هم از این پست ها خواهد امد .............

مایکروسافت با وجود این افراد خیلی از اینی هم که هست میتونه پیشرفت کنه الانم تو همه چیز سونی رو شکست داده به غیر از بازیهای انحصاری که البته درسته که این چند وقته بازی هایی که واسه ایکس باکس منتشر کرده خوبن ولی بازبه پای بازیهایی که سونی واسه کنسولش منتشر می کنه نمیشن.

مایکروسافت خبر رو آپدیت کرد که فیل هریسون جای مولینیو نیومده و مایکروسافت هنوز به دنبال کسی هست که سمت Creative Director ـه اروپا رو جای مولینیو پر کنه :

according to a Microsoft spokesperson, Harrison's hiring has nothing to do with the departure of Molyneux last week, stating that the company will "determine if and when the Microsoft Studios Europe Creative Director vacancy should be filled." However, it does seem clear that Harrison will take over at least some of Molyneux's responsibilities.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or