پیوستن Phil Harrison به مایکروسافت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
امروز آقای Phil Harrison رئیس سابق استودیو های سونی در خبری به عنوان رئیس قسمت اروپایی مایکروسافت به جای پیتر مولینیو منصوب شد. تمام استودیو های مایکروسافت در حال حاضر و آینده بر روی تمام پلتفرم های این شرکت از امروز تحت نظر آقای هریسون خواهد بود
Phil Harrison:

"من خیلی هیجان زده هستم که مایکروسافت پیوستم و همچنین از برنامه طولانی مدت و دید وسیع این شرکت برای گسترش تجارت خود در تمام دنیا و قرار دادن امکانات و افراد و تکنولوژی های بسیار زیاد برای موفقیت در این زمینه شگفت زده هستم"

آقای Phil Spencer مسئول استودیو های مایکروسافت:

"باعث افتخار ماست که Phil با این تجربه به تیم پر استعداد ما پیوسته. فیل دید وسیع و خوبی در این صنعت دارد و تجربه و پیش زمینه موفق باعث شده تا به عنوان بهترین گزینه برای هدایت قسمت اروپای مایکروسافت تبدیل شود. با مدیریت او ما امیدوار هستیم که تجارت و کارهای شرکت را در اروپا افزایش دهیم."

Don Mattrick رئیس قسمت سرگرمی های مایکروسافت:

"فیل نقش بسیار اساسی را در گسترش و معرفی کنسول جدید در هر دو بخش سخت افزار و نرم افزار داشته. با اضافه شدن او به تیم ما راه برای افزایش و گسترش شرکت و استودیو هایش در اروپا باز و در نتیجه باعث گسترش در تمام جهان میشود. "
360x200

Source

با تشکر از رضا Tommy Fisher

آخرین ویرایش:
مایکرو به شدت داره در قسمت مدیریتی تحول ایجاد میکنه و این یک دورخیز برای نسل بعد هست.شک ندارم در نسل بعد مایکرو حرف اول رو در این حرفه خواهد زد

من خیلی قبولش دارم. یه مدت اومد آتاری کلا، آتاری رو عوض کرد حیف که قدرش رو ندونستن :|.
ولی حیف مولینیو :(.

بدیش هم اینه، اینا همشون عروسک خیمه شب بازین :|.

اقا جـــــــــون مادرتون با من از این شوخی ها نکنید که قلبم باطریی هست! :دی.
یکی از بهترین خبرهای زندگیم بود :دی. فیل هریسون با اون لحن صحبت کردنش..... دلم براش یه زره شده :x.

پ.ن. آریا کجائی؟ :دی.

مرسی ماکرو ...
فیل هریسون از وقتی در اتاری بود محبوب دلها بود حالا که اومد ماکرو دیگه محبوب تر هم شد :d
انتقال بسیار خوبی بود مولینو اصلا به درد ماکرو نمیخورد و ایده هاش هیچ وقت عملی نشد همون بهتر که رفت فیل هریسون اومد ...

شما محض شوخی گفتی منم محض اطلاع میگم ایشون بعد از 15 سال خدمت در سونی با کارنامه‌ی به شدت زیرین و درخشات استعفا کردن.
Seconded
والبته جالبه دوستان بدونند که خیلی از ip های موفق سونی مثل Uncharted در زمان ریاست فیل هریسون کلید خورد.

فیل هریسون محبوب دل ها میشود !!
فروم های دیگه رو که ببینید از هر 40 تا کامنتی که برای ایشون ارزوی موفقیت کردن فقط یک نفر گفته "خائن". فن بوی سونی یا ماکروسافت فرق نداره. همه با نگاه مثبت به این قضیه نگاه میکنن. فن های سونی خوشحالن که ایشون به جایگاهی که لیاقتش رو داره رسیده و فن های ماکروسافت خوشحال از پیوستن همچین کسی.
سونی خیلی مدیون زحمات ایشون هست. کاریزمای باورنکردنی ایشون E3 امسال رو شگفت انگیز تر از قبل میکنه :دی. فیل روی استیج ماکروسافت b-).

فروم های دیگه رو که ببینید از هر 40 تا کامنتی که برای ایشون ارزوی موفقیت کردن فقط یک نفر گفته "خائن". فن بوی سونی یا ماکروسافت فرق نداره. همه با نگاه مثبت به این قضیه نگاه میکنن. فن های سونی خوشحالن که ایشون به جایگاهی که لیاقتش رو داره رسیده و فن های ماکروسافت خوشحال از پیوستن همچین کسی.
سونی خیلی مدیون زحمات ایشون هست. کاریزمای باورنکردنی ایشون E3 امسال رو شگفت انگیز تر از قبل میکنه :دی. فیل روی استیج ماکروسافت b-).
فکر نکنم، حضوری در E3 داشته باشه ها :دی.
مثلا فوقش پنج دقیقه بیاد بره.
رئیس بخش سرگرمیا اینا بود فکر کنم اصولا میومد E3 اجرا میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or