پیش نمایش Gears of War 3 در NBC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
1801427.jpg

خوب مثل اینکه اینا خیلی عجله داشتن که این بازی رو نشون بدن.

امروز NBC تایید کرد که بلیزینسکی در برنامه آخر شب به همراه Jimmy Fallon به نمایش GeOW 3 خواهند پرداخت.

این خبر در صورتی اعلام شد که چندی پیش به صورت اشتباهی آرم معرفی GeOW3 در محیط لایو نقش بست. اما امروز اعلام شد که این برنامه به صورت کامل به معرفی این بازیه خواهد پرداخت.

"پس برید کمی پاپ کرن بخرید و روی مبل لم بدید و تا چند ساعت آینده منتظر پخش این برنامه باشید"-- (من ترجمه کردم به من ربطی نداره :دی)

چندی بعد نیز خبر آپدیت شد که به شرح زیر است:

در دومین تاییدیه و خبر از کارکنان NBC گفته شد که این برنامه همچنین حاوی مطالب انحصاری و جذاب خواهد بود.

دیشب برنامه پخش شد و خود کلیف‌بی رسما از بازی رونمایی کرد.

در تیزری هم که نشون داده شد، تاریخ انتشار بازی April 2011 اعلام شد.( یعنی سال دیگه، همین موقع)
لينك video؟؟
خبرش الان منتشر شد. اگه لینکی پیدا کردم میزام همینجا.

آخرین ویرایش:
اینم ویدئو :
http://www.latenightwithjimmyfallon...o-game-world-premiere-trailer-ashes-to-ashes/

ویرایش :خودم الان تریلر بازی را توی این معرفی نشون میده دیدم . باید بگم فوق العاده بود یه محیط کاملا جدید و وجود یک زن ! دام ریش در اورده ! مارکوس دستهاش برهنه هست و بازوهاش زده بیرون ! :biggrin1:به نظر میاد بازی از فیزیک خارق العاده استفاده میکنه . گرافیک بازی را نمیشه حدس زد ولی اگه اینطوری بخواد باشه باشه خارق العادست ! محیط بازی به نظر فوق العاده خشن میاد !

آخرین ویرایش:
اوه اوه عجب چيزي بود ! منو تحت تاثير قرار داد! حالا چرا همه خواستن بازو هاشون رو به رخ بكشن ! اين زنه كي بود ؟؟؟؟ :confused:
دام هم ريش گذاشته بود درحد اعلا ! حتما ببينيد اين ويدئو رو آهنگشم خيلي باحال بود ! كلا تيزر خفني بود.

ويرايش: Cliffy B اعلام كرده بازي دور و بر 8 آپريل سال بعد مياد

آخرین ویرایش:
گیرز زن! :دی. موسیقی ش محشره.
ریش و پشمی بهم زده دام، دوباه تاکید میکنم از دست ندیدش.
ویرایش:
اقا این قضیه "ریش" موضع اصلی شد :
Beards confirmed
Beards of War
Dom's got a beard now
Seems Dom hasn't been shaving for a while
!
girl needs a beard
!.

آخرین ویرایش:
این دقیقا کیه؟
10041211430514nck6t.jpg

فقط نگید که دا.......:smile:یعنی اینقدر شکسته شده؟ بی خیال
این عکسه جوونیاشه!:دی
http://i90.photobucket.com/albums/k271/subwaysandwich87/Gears_of_War-Domb.png

دمو رو که با انجین خود بازی درست کرده بودند!امید وارم گرافیک تو این سطح باشه و تو این یکسال پیشرفت خوبی داشته باشی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or