پیش نمایش Gears of War 3 در NBC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
1801427.jpg

خوب مثل اینکه اینا خیلی عجله داشتن که این بازی رو نشون بدن.

امروز NBC تایید کرد که بلیزینسکی در برنامه آخر شب به همراه Jimmy Fallon به نمایش GeOW 3 خواهند پرداخت.

این خبر در صورتی اعلام شد که چندی پیش به صورت اشتباهی آرم معرفی GeOW3 در محیط لایو نقش بست. اما امروز اعلام شد که این برنامه به صورت کامل به معرفی این بازیه خواهد پرداخت.

"پس برید کمی پاپ کرن بخرید و روی مبل لم بدید و تا چند ساعت آینده منتظر پخش این برنامه باشید"-- (من ترجمه کردم به من ربطی نداره :دی)

چندی بعد نیز خبر آپدیت شد که به شرح زیر است:

در دومین تاییدیه و خبر از کارکنان NBC گفته شد که این برنامه همچنین حاوی مطالب انحصاری و جذاب خواهد بود.

یکدور دیگه- تریلر رو اینبار HD دیدم!
میزنه بازی به سمت جو وحشت بره!
احتمالا صحنه های درام هم تو کار باشه!با این تفاسیر اخر این شماره باید با .... بای بای کنیم

عجب تریلر خوفی بود.جو بازی واقعا تاریکتر از همیشه شده.گرافیکشم که اگه واقعا همین باشه که باید انتظار یه شاهکار رو داشته باشیم...

منم همین الان دیدمش.خیلی خوشم اومد.دلم برای دام خیلی سوخت:(مارکوس هم که مثل همیشه محکم و جیگر بود.:biggrin1:
این زنه که من دیدم بعید میدونم آنیا باشه.احتمالا من حدس میزنم به تیم اضافه شد و در ادامه بازی از دام خوشش میاد و باهم ازدواج میکنن.

به به ! بزنید تو کار دانلود بالاخره gamersyde گذاشت !
http://www.gamersyde.com/news_first_gears_of_war_3_trailer-9184_en.html

منظوذت دامه ؟ زبونتو گاز بگیر :biggrin1:
اینطوری که این چشماش رو بست ،نشون داد که برای مرگ امادست!اتفاقی که برای همسرش افتاد همه گیر شده،دنیا فکر کنم به اخر رسیده!البته من بیشتر منظورم منجی دام بود

خدا رو شکر بازی تایید شد بعضیا ناکام از دنیا نمیرن !!! ما هم که بخیل نیستیم ! لذت ببرید !
فقط امیدوارم مثل شماره 2 سطحش از قبلی پایین تر نباشه .

اون چه که مشخص هست اینه که بازی خوبی از آب در میاد-و مثل شماره 2 که نسبت به شماره یک پیشرفت کرد این شماره هم نسبت به 2 پیشرفت میکنه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or