پیش نمایشی از Castlevania و "بهترین جلوه های بصری تا به امروز"

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اولا شما چطور فنی هستی که بایونتا رو مینویسی بیونتا LOLZ دوما دستم به متالگیر رسیده عزیز.... خودم هم یکی از فنهاش هستم. مگه ندیدی این حرفم رو عزیز؟
حیف که امکانات مدیریتی ندارم وگر نه با یه اخطار ازت پذیرایی میکردم ! میشه بپرسم چرا راجع به چیزی که نمیدونی اظهار فضل میکنی؟)xصحیحش همون بیونتا هستش OK؟...تکرار نشه لطفا،لول...!شما به کسلوانیا میگی کاستلوینا ! بعد میای منو سوژه میکنی؟!لول...!
میشه بگی منظورت چیه؟ عزیزم من واقع بین هستم که اینارو میگم میخوام ببینم وقتی کاستلوینا اومد و گرافیکشو دیدیم بازم میای این حرفارو بگی یا نه ؟ فک نکنم بیای از فروم فرار میکنی LOLZ
حالا با این سوتیا شما روت میشه بیای تو فروم؟!:))
کسلوانیا میاد،گرافیکشو هم میبینیم...ازین بدتر که نمیشه...(اگه بهتر نشه!):)

آخرین ویرایش:
دوستان تاپیک بحث در مورد GOWIII نیستا !
لطفا اگه میخواین در مورد GOWIII هم صحبت کنین در مبنای مقایسه با Castlevania باشه

حیف که امکانات مدیریتی ندارم وگر نه با یه اخطار ازت پذیرایی میکردم ! میشه بپرسم چرا راجع به چیزی که نمیدونی اظهار فضل میکنی؟)xصحیحش همون بیونتا هستش OK؟...تکرار نشه لطفا،لول...!شما به کسلوانیا میگی کاستلوینا ! بعد میای منو سوژه میکنی؟!لول...!
همون بهتر که نداری امکانشو.... حیف که امکان مدیریتی ندارم وگرنه بنت میکردم lolz.من که فن کسلوانیا نیستم که اسمشو درست بگم:))
فقط شما یه لطف کن برو تاپیک GoW 3 جواب سوالای منو درباره ی داستان بده.یه زحمت بکشی پستای قبلی منو بخونی(که خیلی کم هستن)ممنون میشم.
لینکشو بده تو پروفم ببینم چی میگی عزیز
حالا با این سوتیا شما روت میشه بیای تو فروم؟!:))
کسلوانیا میاد،گرافیکشو هم میبینیم...ازین بدتر که نمیشه...(اگه بهتر نشه!):)
میشه چند تا دلیل منطقی بیاری که گرافیک gow3 بده؟ میتونی؟ میتونی؟ میتونی؟>:)

آخرین ویرایش:
حالا من که دسترسی دارم !! تاپیک قفل میشه تا یاد بگیرین چطور و کجا بحث کنین...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or