پیش نمایشی از Castlevania و "بهترین جلوه های بصری تا به امروز"

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من GOW 3 ارزش این همه تعریف رو نداره.

(قابل توجه که من خودم از فن های PS3 هستم. ولی خیلی دلم سوخت که GOW 3 رو بهتر در نیاوردن.)

ولی به نظرم این بازی که اصلا ادعایی نداره بازی خوبی از آب در میاد. ولی زیاد از قیافه ی کاراکتر اصلی بازی خوشم نیومد.

انصافا GOW 3 تو طراحی کریتوس و باس های بازی حرف نداشت ترکونده بود.
خب شما دلیلت واسه این حرف چیه..؟! همینطوری که نمیشه حرف زد..!!:)

نه منظور من این بود که GOW 3 رو خیلی شلوغش کردن. ولی در کل بازی بسیار عالی هست.
چقدر زیبا از حرف خودت برگشتی!
جایی که شلوغش کردن یکی اینجا بود یکی Nowgamer!
وقتی هر روز میومدن میگفتن بهترین گرافیک کنسولی ,IGNبهش 10 داده ,...همین بحث رو سر AWدر اوردن و بخاطر همین شما زیاد انتظارت رفته بوده بالا و فکر کردی در حدی نبوده که دیگران میگفتن!
اما اگه با دید اینکه این هم صرفآ یک GOWهست به استقبالش میرفتی انتظاراتت رو برآورده می کرد.

بگذریم میخواستم بگم زیاد از Castlevaniaانتظار گرافیک خدا نداشته باشید یه وقت این هم مثل MafiaIIمیزنه تو ذوقتون!

وقتی هر روز میومدن میگفتن بهترین گرافیک کنسولی ,IGNبهش 10 داده ,...همین بحث رو سر AWدر اوردن و بخاطر همین شما زیاد انتظارت رفته بوده بالا و فکر کردی در حدی نبوده که دیگران میگفتن!
اما اگه با دید اینکه این هم صرفآ یک GOWهست به استقبالش میرفتی انتظاراتت رو برآورده می کرد.

بگذریم میخواستم بگم زیاد از Castlevaniaانتظار گرافیک خدا نداشته باشید یه وقت این هم مثل MafiaIIمیزنه تو ذوقتون!
مافیا 2 هم دقیقا مثل تریلرهاش بود. این بازی هم دقیقا مثل تریلرهاش هست انشاالله...

از همون اول هم معلوم بود مافیا 2 گرافیک خیلی بالایی نداره و من هم این بازی رو به خاطر داستانش دوست دارم.

اما فکر میکنم CV گرافیک چشم گیری داشته باشه.

چه فنی ، چه هنری ... منتهی مشکل اینه : "دست،بالا دست زیاد هست ..."
دقیقآ ! منم که گفتم وقتی GoW 3 سه و نیم سال بعد از عرضه PS3 اومده , مطمئنآ تا 2 سال دیگه بازیهای خیلی زیباتری هم میان ولی نمیشه با اطمینان گفت. همون طور که سازنده های Bad Company 2 گرافیک بازی رو با Uncharted 2 مقایسه میکردن یا خیلی های دیگه ...
ولی در کل خودمم خیلی منتظر Castlevania هستم به دو دلیل :
1. میتونه بعد از مدتها این سری بازی فوق العاده رو به بهترین شکل وارد دنیای سه بعدی کنه.
2. عاشق این سبک هستم ! سبکی که متآسفانه نسبت به FPS و اکثر سبکها بازیهای خیلی کمتری داره و هر چند وقت یه بار یکی دو تا بازی خوب توی این سبک میاد.

امیدوارم منظورت از لحاظ گرافیک mafia2 نباشه! چون از لحاظ گرافیک و فیزیک و سایر افکتا، دهن اکثر بازیهای این نسل رو به راحتی سرویس میکنه:d!
ولی در مجموع من که دارم نهایت لذت رو از mafia2 میبرم و هیچ کم و کسری نسبت به هایپش نمیبینم!
اما در مورد castlevania ، عزیز من، من و سایرین فقط چیزهایی رو که در حال حاضر داریم میبینیم میگیم. اگه واقعا گرافیک نسخه نهایی هم همین باشه که خب شاهکار کردن ولی اگه این تصاویر فقط برا هایپش باشه(که من فکر نمیکنم) که خب اونموقع همه چیز بر میگرده.

دقیقآ ! منم که گفتم وقتی GoW 3 سه و نیم سال بعد از عرضه PS3 اومده , مطمئنآ تا 2 سال دیگه بازیهای خیلی زیباتری هم میان ولی نمیشه با اطمینان گفت. همون طور که سازنده های Bad Company 2 گرافیک بازی رو با Uncharted 2 مقایسه میکردن یا خیلی های دیگه ...
ولی در کل خودمم خیلی منتظر Castlevania هستم به دو دلیل :
1. میتونه بعد از مدتها این سری بازی فوق العاده رو به بهترین شکل وارد دنیای سه بعدی کنه.
2. عاشق این سبک هستم ! سبکی که متآسفانه نسبت به FPS و اکثر سبکها بازیهای خیلی کمتری داره و هر چند وقت یه بار یکی دو تا بازی خوب توی این سبک میاد.
دقیقا تایید میشه:d

عاشق این سبک هستم ! سبکی که متآسفانه نسبت به FPS و اکثر سبکها بازیهای خیلی کمتری داره و هر چند وقت یه بار یکی دو تا بازی خوب توی این سبک میاد.
البته بازی که هست ، مثلا همراه هر فیلم این سبکی که میخواد بیاد یدونه بازی اکشن/ادونچر با سلاح سرد هم میاد که ارزش انداختن توی کنسول رو نداره!:-&که باز میرسیم به حرف شما:d...!که بازی تو این سبک کمه،...متاسفانه پول تو شوتر اول شخصه !:-<
...مخصوصا از نوع نظامیش!

به نظر من GOW 3 ارزش این همه تعریف رو نداره.

(قابل توجه که من خودم از فن های PS3 هستم. ولی خیلی دلم سوخت که GOW 3 رو بهتر در نیاوردن.)
دیگه از یه بازی چی انتظار داری؟ همه چی داشت
با زعوس اول شخص مبارزه کردیم 2 بعدی مبارزه کردیم سه بعدی مبارزه کردیم. خداییش مشابه اینارو تو کدوم بازی دیدی؟
کرونوس به اون عظمتی رو دیدی؟ هیچ بازی و موتور دیگه ای نمیتونه اونو پردازش کنه.... تایتانهای به اون بزرگی رو کاستلوینا میتونه پردازش کنه؟
گیم پلی تهش بود اخرش. گرافیک رو ندیدی؟ من خودم بار اول که کریتوس رو دیدم زیدم بخونیید
(ر) داستان که بهترین داستان کل بازیهای کامپیوتری
بهترین پایان رو داشت طوری که کسی انتظارش رو هم نمیکشید.
موزیک فوق العاده و صداگذاری فوق الاده تر بازم بگم؟ بگم؟ بگم؟ بگم؟
اونچه که ما میبینیم نوید یه گرافیک خارق العاده رو از کسلوانیا میده،چیزی که جلوی گاو 3 کم که نمیاره هیچ ، زیباتر هم به نظر میرسه به نظرم ...در مورد سایز بندی باس هم هنوز که کسلوانیا نیومده!شاید یه غول داشت قدر برج ایفل ! یا قدر غول آخر SotC !!!
عزیزم به همین عکسا و تریلرا خوش باش. در کل زرشک دی

آخرین ویرایش:
بهترین داستان کل بازیهای کامپیوتری
اقا بازیهایی با داستان به مراتب قشنگ تر هم اومدن ! درسته داستان سری gow فوق العاده بود اما داستان های بسیار قشنگ تر هستن هنوز !
مثلا MP1 کشکه الان ؟ :d Bioshock کشکه ؟ :دی
Mafia 1 کشکه ؟ :دی
هستن بازیهای با داستان قشنگ تر ! ;) البته این به این معنی نیست که داستان gow خوب نیست!
حداقل تو سبک خودش بهترینه مثلا داستان بایونتا کشکه:) یا داستان DEVIL MAY CRY خوبه ولی هیچوقت به پای خدای جنگ نمیرسه....:) در ضمن تو چرا MGS رو نگفتی رفتی سراغ بقیه؟:d
از اون نظر حالا گفتم :دی
MGS رو هم یادم رفت :دی من که قرار نبود هر چی داستان قشنگ رو لیست بندی کنم این جا ! :دی و گرنه داستان های قشنگ کم نیستن !
از همه قشنگ تر legacy of kain هست :d

آخرین ویرایش:
اقا بازیهایی با داستان به مراتب قشنگ تر هم اومدن ! درسته داستان سری gow فوق العاده بود اما داستان های بسیار قشنگ تر هستن هنوز !
مثلا MP1 کشکه الان ؟ :d Bioshock کشکه ؟ :دی
Mafia 1 کشکه ؟ :دی
هستن بازیهای با داستان قشنگ تر ! ;) البته این به این معنی نیست که داستان gow خوب نیست!
حداقل تو سبک خودش بهترینه مثلا داستان بایونتا کشکه:) یا داستان DEVIL MAY CRY خوبه ولی هیچوقت به پای خدای جنگ نمیرسه....:) در ضمن تو چرا MGS رو نگفتی رفتی سراغ بقیه؟:d

دیگه از یه بازی چی انتظار داری؟ همه چی داشت
با زعوس اول شخص مبارزه کردیم 2 بعدی مبارزه کردیم سه بعدی مبارزه کردیم. خداییش مشابه اینارو تو کدوم بازی دیدی؟
کرونوس به اون عظمتی رو دیدی؟ هیچ بازی و موتور دیگه ای نمیتونه اونو پردازش کنه.... تایتانهای به اون بزرگی رو کاستلوینا میتونه پردازش کنه؟
گیم پلی تهش بود اخرش. گرافیک رو ندیدی؟ من خودم بار اول که کریتوس رو دیدم زیدم بخونیید
(ر) داستان که بهترین داستان کل بازیهای کامپیوتری
بهترین پایان رو داشت طوری که کسی انتظارش رو هم نمیکشید.
موزیک فوق العاده و صداگذاری فوق الاده تر بازم بگم؟ بگم؟ بگم؟ بگم؟

عزیزم به همین عکسا و تریلرا خوش باش. در کل زرشک دی
این پستت کاملا نشون داد چقدر از بازی و بازیسازی و اینجور چیزا سر در میاری ! مخصوصا اون تیکه های قرمزش !:دی...اون عکس اوتار جنابعالی بهت اجازه نمیده که بخوای واقع بین باشی متاسفانه...
تنها نقطه ضعف بازی داستانش بود.چی قصابی کردن المپیا فوق العادس(از لحاظ داستانی)؟
متاسفانه دوستان دستشون به متال گیر ها و فاینال فانتزیها نرسیده...کسی هم که به داستان بیونتا میگه کشک ، دیگه معلومه با چه مقدار آشنایی با زبان انگلیسی داره داستان بازی رو دنبال میکنه ... lol

آخرین ویرایش:
این پستت کاملا نشون داد چقدر از بازی و بازیسازی و اینجور چیزا سر در میاری ! :dمخصوصا اون تیکه های قرمزش !...اون عکس اوتار جنابعالی بهت اجازه نمیده که بخوای واقع بین باشی متاسفانه..
میشه بگی منظورت چیه؟ عزیزم من واقع بین هستم که اینارو میگم میخوام ببینم وقتی کاستلوینا اومد و گرافیکشو دیدیم بازم میای این حرفارو بگی یا نه ؟ فک نکنم بیای از فروم فرار میکنی LOLZ
تنها نقطه ضعف بازی داستانش بود.چی قصابی کردن المپیا فوق العادس(از لحاظ داستانی)؟
خودت فهمیدی چی میگی؟ میخوای یه تومار داستان برات نقل قول کنم؟
متاسفانه دوستان دستشون به متال گیر ها و فاینال فانتزیها نرسیده...کسی هم که به داستان بیونتا میگه کشک ، دیگه معلومه با چه مقدار آشنایی با زبان انگلیسی داره داستان بازی رو دنبال میکنه ... lol
اولا شما چطور فنی هستی که بایونتا رو مینویسی بیونتا LOLZ دوما دستم به متالگیر رسیده عزیز.... خودم هم یکی از فنهاش هستم. مگه ندیدی این حرفم رو عزیز؟
حداقل تو سبک خودش بهترینه مثلا داستان بایونتا کشک
داستان بایونتا: جنگ بین جادوگران و فرشته ها LOLZ......

کاملا مشخصه که داستان بازی رو به طور کامل متوجه شدی...!!:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or