پیش نمایشی از Castlevania و "بهترین جلوه های بصری تا به امروز"

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
این پیش نمایش بین پیش نمایشهایی که من خوندم خیلی کامل و جالب بود و توسط دو نفر نوشته شده که خیلی خلاصه وار این هست(ببخشید چون من وقتم کم بود شاید اعضای تحریریه بعدا کامل ترجمه کنن):
این پیش نمایش بر اساس نسخه PS3 بازی نوشته شده.
داستان بازی خیلی مختصر راجبه این هست که زن گابریل (شخصیت اصلی داستان) به دست Lords of Shadow کشته شده و گابریل طبیعتا میخواد که انتقام زنش رو بگیره... گیم پلی بازی خیلی ساده هست و سلاحهای گابریل همگی قابلیت آپگرید شدن دارن ... و یکی از مهارتهایی که گابریل پیدا میکنه این هست که شما میتونید دشمنان رو مثل Scorpion در بازی MK به طرف خودتون بکشید ... سیستم مبارزات بازی قابلیتی به اسم جادوی نور و تاریکی داره که اون رو از بقیه رقبای خودش در این سبک متمایز میکنه...

بازی در نگاه اول ممکنه یک بازی کلون سازی شده از GOW3 به نظر بیاد ... مبارزات با رئیسهای مراحل مختلف در این بازی خارق العاده طراحی شده ...
از نظر گرافیک این بازی واقعا عظیمه و قطعا مدعی بهترین جلوه بصری بر روی هر پلتفرمی (بیشتر منظور کنسولها).
تکسچرها , نورپردازی , جزئیات و طراحی و ... همه و همه در این بازی افسانه ای به نظر میرسد و بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا میشود.

منبع

عکسهایی که از گیم پلی نسخه 360 بازی در نمایشگاه GC گرفتم:

ممنون از معرفی خوب و کوتاهت.
من هم این تریلر که ازش عکس ها رو گذاشتی دیدم به نظرم خیلی روون و زیبا بود ، اما اگه توجه کرده باشید توی یه قسمتش Split-Screen میشه و یه مقایسه ای با GOW3 و Dante Inferno نشون میده ، در واقع باید بگم با وجود این دو بازی سخت میشه جلوی تکراری شدن گیم پلی این بازی رو گرفت! ولی از لحاظ هنری گرافیک پویا و برتری داره ، موریک و صداش هم که احتمالا بسیار زیبا خواهد بود ، داستانش هم که میشه گفت خیلی خوبه ، اگه گیم پلی بازی تکراری نشه مشکل دیگه ای نداره.

کوجيما همينه!
رو هر بازی نظارت کنه عالی ميشه!

پ.ن:به نظر من مرحله مبارزه با هرکول تو GOW3 بارونش از اين بهتر بود!

من اینجاشو نفهمیدم.:">
از نظر گرافیک این بازی واقعا عظیمه و قطعا مدعی بهترین جلوه بصری بر روی هر پلتفرمی (بیشتر منظور کنسولها).
یعنی گرفیک بازی از gow3بیشتره؟:-o:-o:-oاینطور که گفتید فکر کنم از unchartedوgearsهم بهتر باشه!!!!:-o:-o
تاریخ عرضه ی بازی کیه؟:((

شدیدا تایید میشه:d جلوه های بصری بازی فوقوالعادست. کارشون حرف نداره. این استودیو اصولا رو بخش گرافیک همیشه حساسه!

یعنی گرفیک بازی از gow3بیشتره؟:-o:-o:-oاینطور که گفتید فکر کنم از unchartedوgearsهم بهتر باشه!!!!:-o:-o
یه سری به اخرین دمو بازی بزن تا اب دهنت سرازیر بشه:d

این شدیدا تایید میشد رو در پاسخ به من گفتید یعنی گرافیکش از gearsوunchartedوgow3بیشتره!؟!:-o:-o
در ضمن عکسای پست اول برای من نمیاد لطفا یکی دوباره در یه جای دیگه آپلودش کنه.

البته بحث سليقه هاست ولي Castlevania براي من اون Castlevania هاي دو بعدي شاهكار هستن و بس كه هيچ رقيب و مشابهي ندارن!!:)
اين سبكي بخواد بشه ديگه Castlevania نيست!!! (هر چند تو PS2 هم اينكارو كرده بودن!)
عكس ها رو تو لينكي كه دوستمون داده بود ديدم.
اون سي دي Symphony Of The Night من كجاست؟! شديداً بهش نياز دارم!!

کلا من از بچگی عشق castlevania بودم :دی
عجب بازی ـی بود :دی

این باس رو ببینید :دی
فک کنم اندازه کرونوس بشه :دی
جلوه های بصریش که خیلی خوبه :دی
بازی هم روونه اما به نظر من زیادی روونه برا همچین بازی ـی :دی

خودت یه نیگا به این عکس بنداز ! اندازه ها رو با هم مقایسه کن ! :d یا این غوله زیادی آب رفته یا گابریل زیادی رشیده :d
بزار گابریل هم بره کف دست غوله بعد مقایسش کن !
فاصله غوله تا گابریل زیاده الان دوربینم که به گابریل خیلی نزدیکه ! :دی

البته GoW3 بیشتر قسمتها دوربینش ثابت بود، ولی خُب از این طرف هم 60 فریم بود Castlevania دوربینش ثابت نیست، ولی 30 فریمه!
بابی اینو خوب اومدی :دی
ا اینکه گرافیکش عالیه، ولی بعید میدونم به GoW3 برسه!
اگه بالاتر از GoW3 نباشه گرافیکش کمترم نیست !
spiderferi جان شما GOW III رو روی یک LCD 36 به بالا بازی کردی ؟

و همچین C:LOS رو بازی کردی ؟
یا مبنات شات و تریلر ـه ؟

البته :دی
بنده که گفتم هر از گاهی یه بار میرم کلوب سر خیابون Gow III میزنم !
من شات و تریلر های دو تا بازی رو مقایسه کردم ! کم و کسری نداره این عنوان از Gow III !
شاید تو داستان کم بیاره :دیچون داستان Gow خیلی توپه خداوکیلی !

آخرین ویرایش:
مرسی بابت خبر

GOW III با اون گرافیک به جز چند قسمت شلوغ توی 60 فریم اجرا میشد. بزار بازی بیاد بعد معلوم میشه :d
کلا من از بچگی عشق castlevania بودم :biggrin1:
عجب بازی ـی بود :biggrin1:

این باس رو ببینید :biggrin1:
فک کنم اندازه کرونوس بشه :biggrin1:
جلوه های بصریش که خیلی خوبه :biggrin1:
بازی هم روونه اما به نظر من زیادی روونه برا همچین بازی ـی :biggrin1:
خودت یه نیگا به این عکس بنداز ! اندازه ها رو با هم مقایسه کن ! :d یا این غوله زیادی آب رفته یا گابریل زیادی رشیده :d

ظاهرآ گرافیکش از GOWIIIبهتره اما امیدوارم همه قسمت هاش عالی باشه GOWبا اینکه گرافیکش عالی بود اما من فکر میکنم بعضی قسمت ها کیفیت یکسان نداشتن یعنی یه جا عالی بود یه جا تو ذوق میزد.

فکر نمیکنم گیم پلیش مثل GOWو DEباشه چون طبق تریلر هایی که من دیدم گیم پلیش خیلی فانتزی به نظر میومد(گیبریل میپرید رو هوا 5ثانیه تو هوا بود !:d) خشونت هم که خیلی کمه اما اصل اینا نیست اصل اینه که معما های عالی داشته باشه که واقعآ توش بمونی!

ميشه يه مثال بزنيد از چه لحاظ برتری داره؟

گفتم ظاهرآ ! منظورم با توجه به مطلب پست اول بود البته باید بازی بیاد و دید.

آخرین ویرایش:
ظاهرآ گرافیکش از GOWIIIبهتره اما امیدوارم همه قسمت هاش عالی باشه GOWبا اینکه گرافیکش عالی بود اما من فکر میکنم بعضی قسمت ها کیفیت یکسان نداشتن یعنی یه جا عالی بود یه جا تو ذوق میزد.

ميشه يه مثال بزنيد از چه لحاظ برتری داره؟

GOW III با اون گرافیک به جز چند قسمت شلوغ توی 60 فریم اجرا میشد. بزار بازی بیاد بعد معلوم میشه
البته GoW3 بیشتر قسمتها دوربینش ثابت بود، ولی خُب از این طرف هم 60 فریم بود:دی Castlevania دوربینش ثابت نیست، ولی 30 فریمه!

با اینکه گرافیکش عالیه، ولی بعید میدونم به GoW3 برسه!

البته GoW3 بیشتر قسمتها دوربینش ثابت بود، ولی خُب از این طرف هم 60 فریم بود:دی Castlevania دوربینش ثابت نیست، ولی 30 فریمه!

با اینکه گرافیکش عالیه، ولی بعید میدونم به GoW3 برسه!
این دمو اخریه رو ببین بعد از دوباره بیا نظر بده:d!
به نظر من اگر هم به گرافیک gow نرسه، به هیچ وجه دست کمی ازش نخواهد داشت.درضمن کجای gow3 همیشه روی 60 فریم ثابت بود؟؟

این دمو اخریه رو ببین بعد از دوباره بیا نظر بده:d!
به نظر من اگر هم به گرافیک gow نرسه، به هیچ وجه دست کمی ازش نخواهد داشت.درضمن کجای gow3 همیشه روی 60 فریم ثابت بود؟؟
آقا این تریلری که شما میگید رو میشه با کیفیت پایین بذارید؟دایال آپ دیگه!یا ازش عکس بذارید.

spiderferi جان شما GOW III رو روی یک LCD 36 به بالا بازی کردی ؟

و همچین C:LOS رو بازی کردی ؟
یا مبنات شات و تریلر ـه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or