شایعه پیش فروش gta v pc از جمعه

rahyarpaul

کاربر سایت
آیا بالاخره به پایان میرسد؟
یک خرده فروش نروژی به نام Elkjøp اعلام کرده است که gta v pc از جمعه برای پیش فروش در دسترس عموم قرار میگیرد
این موضوع توسط یکی از مدیران فروشگاههای سوئدی تایید شده است
حال باید دید بالاخره این عنوان توسط راک استار معرفی میشود .آیا با شروع پیش فروش تریلری از بازی پخش خواهد شد.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.
زمان مشخص میکند.
*قبلا آمازون فرانسه و آلمان پیش فروش خود را آغاز کرده اند اما حالا فرانسه صفحه خود را بطور کامل بسته و آلمان هم اعلام کرده که از طریق ایمیل در زمان آغاز پیش فروش اطلاع رسانی میکند.*

nyegtav_billeder_662381_650x.jpg

Pre-orders for GTAV on PC starting this Friday - Gamereactor UK - Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto 5 PC pre-orders start Friday, according to Norwegian retailer – rumor | VG247

آخرین ویرایش:
خیلی دلم میخواد GTA V رو PC یا کنسول های نسل جدید ببینم. رو کنسول های نسل قبل گرافیک بازی واقعا با توجه به سخت افزار اون نسل عالی بود ولی در هر صورت بازی رو یجورایی چلونده بودن تا رو اون سخت افزار ها اجرا بشه.
در واقع گرافیک GTA V رو PC دیدن داره.

من فکر این خورده فروشا که هر بار پیش فروش میکنن ، مزه دهن مشتری رو هر دفعه میچشن ، ببینن چقدر استقبال میشه و فروش اوریج بازی در چه حالته .

شایعه جدید فعلا اینه
n4g.com/news/1492225/grand-theft-auto-v-on-pc-xbox-one-and-ps4-this-june
آقای تک نیک (اسم مدیر saturn.de)یه فروشگاه المانی که معروف هم هست اعلام کرده در توییت خود اعلام کرده که gta v در ماه ژوئن عرضه میشه البته در توییت بعدی اعلام کرد که تاریخ مذکور شایعه هست .
احتمال خیلی زیاد در کنفرانس سونی ،در e3 این عنوان رونمایی میشه چون رابطه راک استار با سونی خوبه ولی اینم یه احتماله
در ضمن خبر بعدی خواستم براش تاپیک بزنم ولی نزدم
نسخه آلفا gta v که توسط مدرهای معروف در حال طراحی است با حجم 1.8 گیگ عرضه شده است باید نسخه gta iv رو نصب کنید بعد فایلهای این مد رو بریزین تو پوشه اصلی .
اینم ادرس لینک
یکم باگ و ماگ داره ولی نسخه الفا هست
http://gta4.re

خیلی داره طول میکشه انتظار تایید رسمی بازی.
من کم کم دارم نا امید میشم از اینکه بازی برای PC عرضه بشه!

این به خاطر اینه که این دفعه عرضه GTA V همزمان شد با عرضه کنسول های نسل جدید و به خاطر معماری مشترک x86 اینا، اگر Rockstar نسخه PC رو بسازه نسخه PS4 و X1 هم میسازه به خاطر راحتی ساخت و صرفه اقتصادی. واسه همین Rockstar داره صبر میکنه تا زمان بیشتری بگذره و فروش کنسول‌های نسل بعد بیشتر بشه بعد این نسخه‌ها رو تایید کنه. الان 7 ماه از عرضه روی PS3 و X360 میگذره و هنوز چیزی اعلام نشده در صورتی که GTA4 سه ماه بعد از عرضه برای PC تایید شد و با اختلاف 6 ماه از نسخه کنسولی عرضه شد.

فک کنم گذاشتن با DLC یجا تقدیممون کنن:d (خدایی چ حالی میده اگه تایید بشه)
من عااااااشق dlc ام
بهونه خوبیه برا فروش رو کنسولای نسل هشتم;)

من فکر میکنم سونی و ماکرو پول دادن واسه pc نیاد ولی برای نسل بعد تایید بشه تا فروش کنسولا بالا بره بعد تازه بعد اون شاید واسه pc اومد

احتمالا کمتر از 2 ماه دیگه در e3 نسخه ی نسل بعدیش معرفی می شه فقط امیدوارم سیستمش اپتیمایز شده باشه حداقل به خاطر کنسول های نسل بعدی هم که شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or