شایعه پیش فروش gta v pc از جمعه

rahyarpaul

کاربر سایت
آیا بالاخره به پایان میرسد؟
یک خرده فروش نروژی به نام Elkjøp اعلام کرده است که gta v pc از جمعه برای پیش فروش در دسترس عموم قرار میگیرد
این موضوع توسط یکی از مدیران فروشگاههای سوئدی تایید شده است
حال باید دید بالاخره این عنوان توسط راک استار معرفی میشود .آیا با شروع پیش فروش تریلری از بازی پخش خواهد شد.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.
زمان مشخص میکند.
*قبلا آمازون فرانسه و آلمان پیش فروش خود را آغاز کرده اند اما حالا فرانسه صفحه خود را بطور کامل بسته و آلمان هم اعلام کرده که از طریق ایمیل در زمان آغاز پیش فروش اطلاع رسانی میکند.*

nyegtav_billeder_662381_650x.jpg

Pre-orders for GTAV on PC starting this Friday - Gamereactor UK - Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto 5 PC pre-orders start Friday, according to Norwegian retailer – rumor | VG247

آخرین ویرایش:
اون موقع تایید شده بود برای pc و دیرتر اومد اما اینبار ....
اون موقع هم واسه PC تایید نشده بود تا جایی که میدونم! درست مثل الان!

من از همون اول مطمئن بودم میاد! یک چیزی که از اول معرفی GTA V منو مطمئن کرده بود این بود که راکستار یک بار حتی یک بار نیومد بگه ما بازی رو روی PC عرضه نمیکنیم! یک بار هم این جمله رو نگفت!
اگه خبرای نسخه کنسولی رو دنبال میکردین میدیدن همیشه آخر اخبارش میگفت ما اطلاعاتی در مورد نسخه PC نداریم! در نتیجه نسخه PC ـی 100% قراره عرضه بشه!
چیزی که درست در RDR بر عکس بود! راکستار گفت ما قصد عرضه رو PC رو نداریم! با اینکه کلی آدم پیله کرده بودن اما الان این همه گذشته هنوز عرضه نشده ولی هنوزم که هنوزه یک عده آدم حسود که دوست ندارن GTA روی PC عرضه بشه میان GTA رو با RDR مقایسه میکنن بعد میگن RDR عرضه نشد پس GTA هم عرضه نمیشه :|

نیازی به فاش شدن نیست

GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد
GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت

زیاد به این تاریخها نمیشه تکیه کرد. البته تجربه ثابت کرده rockstar علاقه داره بیشتر بازیهای معرفشو تو بهار و تابستون عرضه کنه

pc بازها ، من به عنوان ی منبع که هویتم نمیخوام فاش شه تایید میکنم بازی ، may 2014 روی pc اومده .

اون موقع تایید شده بود برای pc و دیرتر اومد اما اینبار ....

ٍE3؟ راکستار کی E3 اومده که این دفعه دومش باشه ؟ :دی راکستار همین GTA V هم قبل از عرضه E3 نیاورد.

حالا یهو دیدی اومد:دی
یکی از سازنده ها تو توییترش گفت تو e3 میان
من هزار بار گفتم حالا هم میگم تمام GTA ها با اختلاف 7 الی 8 ماه بعد از نسخه ی کنسولی برا PC منتشر شدن برید به تاریخ ها نگاه کنید . اینم همون موقع ها میاد برا صد امین بار خواستید بوک مارک کنید :d

gta-v-pc-pre-order-postponed.jpg

این فروشگاه اعلام کرده که پیش فروش باید به تعویق بیافته و قول داده بلافاصله بعد از تایید رسمی بازی برمیگرده، خیلی زود
راک استار همه فروشگاههای پیش فروش کننده رو داره تحت فشار میزاره .چرا؟معلوم نیست
وقتی نسخه pc داشته از 2012 ساخته میشده تنها احتمال اینه که نسخه pc موازی با بقیه ساخته میشده ولی برای پورت از pc رو نسل بعد الان دارن طولش میدن تا اونها رو هم اماده کنن و با pc عرضه شه

gta-v-pc-pre-order-postponed.jpg

این فروشگاه اعلام کرده که پیش فروش باید به تعویق بیافته و قول داده بلافاصله بعد از تایید رسمی بازی برمیگرده، خیلی زود
راک استار همه فروشگاههای پیش فروش کننده رو داره تحت فشار میزاره .چرا؟معلوم نیست
وقتی نسخه pc داشته از 2012 ساخته میشده تنها احتمال اینه که نسخه pc موازی با بقیه ساخته میشده ولی برای پورت از pc رو نسل بعد الان دارن طولش میدن تا اونها رو هم اماده کنن و با pc عرضه شه
واوو اگه نسخه PC پرت نباشه عالیییه!
من با همون GTA IV پورت شده مشکل زیادی نداشتم ولی وقتی این پورت نباشه دیگه عالی میشه :دی
یک جی تی ای جداگانه واسه PC + کلی مد باحال! وای چه شوددددد :دی

واوو اگه نسخه PC پرت نباشه عالیییه!
من با همون GTA IV پورت شده مشکل زیادی نداشتم ولی وقتی این پورت نباشه دیگه عالی میشه :دی
یک جی تی ای جداگانه واسه PC + کلی مد باحال! وای چه شوددددد :دی
با توجه به فایل باگها و اینکه راک استار همیشه بعد از ساخت کنسولهاش میومد سراغ پورت pc
و صحبتهای شرکت اینتل و اینکه به نظر میاد نسخه نسل هشتمی هم وجود داره
احتمالا نباید pc پورت باشه چون پورت از کنسول رو pc چی میشد حالا فکر کن پورت از نسل هفتم رو pc بعد رو نسل هشتم
قطعا اگه نسل هشتم بازی باشه شک نکن راک استار میخواد برتری خودشو تو نسل هشتم اثبات کنه و از طرفی نمیاد یه دو سال وقت بزاره و برای اونا بازی gtaرو بسازه
پس فکر اونو کرده احتمالا ،و میخواد پورت از pc بوده و لیست باگها و صحبتهای کارمند اخراج شده راک استار که گفت gta رو هر سه پلتفرم هست قطعا موید ساخت بازی رو pc هست نه پورت .
اندکی صبر بالاخره معلوم میشه
و قطعا با توجه به این کارها و سختگیری های راک استار احتمالا تا تایید رسمی دیگه شایعه ای نخواهیم داشت

gta v اینبار pc و نسل هشتم در ژوئن 2014

گفتیم تا اعلام رسمی دیگر خبری نخواهیم داد
ولی اینبار فروشگاه چکی supergamer بازی gta v را برای پیش فروش قرار داد. اما با یه تفاوت
اینبار پیش فروش pc با نسل هشتم همراه بود
1.JPG

2.JPG

3.JPG

13 ژوئن 2014 یعنی حدود 4 ماه و 11 روز دیگر .تاریخ منطقی به نظر میرسد.
اما آیا راک استار حرف منطقی خواهد زد یا خیر.
عکس جدیدی از مد gtav بر روی iv منشر شده که در ادامه قرار داده میشود
2O3rdFr.jpg

n4g.com/news/1447858/gta-v-next-gen-release-date-leaked
Grand Theft Auto 5 - XBOX ONE
با عذرخواهی از اینکه دوباره شایعه ای جدید قرار گرفت

8-|...
یه سایت دیگه بازی رو باز برا پیش فروش گذاشته ! :d
Grand Theft Auto 5 PC

بر و بچه های راک استار نشستن و این شایعه ها رو می خونن و به ریش جماعت گیمر می خندن؟/:)

یادم نمیاد تا حالا برای عرضه هیچ بازی روی یه پلتفرم این همه جنگولک بازی دیده باشم.

و در نهایت توی این سایت انگار زمان عرضه رو 15 مارس زده (البته زبان رومانیایی بلد نیستم:دی) که خودش احتمال اشتباه بودن رو بیشتر می کنه.

بر و بچه های راک استار نشستن و این شایعه ها رو می خونن و به ریش جماعت گیمر می خندن؟/:)

یادم نمیاد تا حالا برای عرضه هیچ بازی روی یه پلتفرم این همه جنگولک بازی دیده باشم.

و در نهایت توی این سایت انگار زمان عرضه رو 15 مارس زده (البته زبان رومانیایی بلد نیستم:دی) که خودش احتمال اشتباه بودن رو بیشتر می کنه.
نمونه میخوای؟

GTA IV
GTA SanAndreas

البته منم اون زمان اونقدر گیمر نبودم که خبراشو دنبال کنم ولی این دو نسخه هم ذجر دادن PC Gamer ـا رو که بعد از 6 ماه بازی رو روی PC ریلیز کردن!
ولی الان توی این نسخه قضیه فرق میکنه! نسل جدید اومده و معلوم نیست راکستار چه برنامه ای واسه نسخه PC داره! و احتمالم داره روی نسخه کنسولی نسل بعدی کار کنه و هر سه نسخه رو با یک گرافیک پیشرفته تر بده بیرون!

نمونه میخوای؟

GTA IV
GTA SanAndreas

البته منم اون زمان اونقدر گیمر نبودم که خبراشو دنبال کنم ولی این دو نسخه هم ذجر دادن PC Gamer ـا رو که بعد از 6 ماه بازی رو روی PC ریلیز کردن!
ولی الان توی این نسخه قضیه فرق میکنه! نسل جدید اومده و معلوم نیست راکستار چه برنامه ای واسه نسخه PC داره! و احتمالم داره روی نسخه کنسولی نسل بعدی کار کنه و هر سه نسخه رو با یک گرافیک پیشرفته تر بده بیرون!

در مورد IV و SA به این حد جنگولک بازی شاهد نبودیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or