پیش فروش Diablo 3 بر روی PS3 آغاز شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
20130430_diablo_3.jpg

شرکت Blizzard طی خبری اعلام کرده که عنوان Diablo III به صورت رسمی برای PS3 منتشر خواهد شد و پیش فروش این بازی بزرگ برای PS3 آغاز شده . طبق گفته Blizzard تمام نسخه های پیش فروش شده این بازی شامل ویژگی Infernal Helm خواهند بود که باعث میشود شخصیتهای بازی از تجربه ( XP ) بیشتری بهره مندشوند . گفته شده به برخی از خرده فروشان پاداش های مختلفی را میتوانند ارائه کنند ، اما هر گونه اطلاعاتی که خارج از نسخه های ویژه بازی باشد را نمیدهند . ویژگی های جدیدی توسطه سازنده به این نسخه افزوده شده که شامل : به روز رسانی رئیس ها در جنگ ، یک سیستم کنترلی و رابط کاربری مخصوص جدید برای کنسولها ، دوربین داینامیک و انجام بازی 4 نفره تحت شبکه و co-op به صورت آنلاین میباشد .

در همین زمینه مدیر عامل کل Blizzard گفته است :
ما خون ریخته ایم ، عرق ریخته ایم و آتش دوزخ را برای ایجاد حماسه Diablo 3 برای بازیبازان برَند PlayStation خلق کردیم .

Blizzard درکنفرانس شرکت سونی به منظور رونمایی رسمی از کنسول PS4 به صورت رسمی اعلام کرد که نسخه سوم این سری بازی ها از انحصار PC خارج میشود و برای دو کنسول PS3 و PS4 عرضه می گردد . Diablo 3 برای PC و MAC هم اکنون در دسترس است و به زودی به صورت رسمی برای PS3 نیز ، عرضه خواهد شد .

منبع

دیابلو با اومدنش سبک جدیدی رو وارد بازی ها کرد که نه RPG کامل بود (به اون معنی اصیلش) و نه اکشن بود...!!!
اما در مقام مقایسه میشه گفت که غلظت وجه نقش آفرینیش خیلی بیشتر از وجه اکشنش هست،پس میشه این بازی رو همون نقش آفرینی هم نامید...
از مهمترین فرق هاش با نقش آفرینی های اصیل کلاسیک دو نکته رو میشه نام برد :
1.مبارزات نوبتی نیستن و به صورت همزمان انجام میشن
2.بازی Solo Base هستش و نه Party Base

چندتا نکته رو در مورد خبر خدمت دوستان عرض کنم:

Infernal Helm یک آیتمه. کسانی که این بازی را پیش خرید کنند، امکان دسترسی به زره Infernal Helm را در بازی خواهند داشت. این زره باعث افزایش سرعت در جمع آوری تجربه و به اصطلاح سرعت بخشیدن به Level-up گیمر در بازی خواهد شد.

نکته دوم که متاسفانه در منبع نیومده ولی در سایت های دیگه بهش اشاره شده اینه:
یکی دیگر از تفاوت های نسخه PC با نسخه کنسولی این بازی، امکان بازی رایگان بصورت آنلاین و یا بصورت آفلاین می باشد

منبع

نکته دوم که متاسفانه در منبع نیومده ولی در سایت های دیگه بهش اشاره شده اینه:
یکی دیگر از تفاوت های نسخه PC با نسخه کنسولی این بازی، امکان بازی رایگان بصورت آنلاین و یا بصورت آفلاین می باشد
منبع
این رو چون قبلاً هم گفته بودن فک میکنم تو منبع نیاورده بود :دی
دیگه خیالشون از بابت پایرسی راحتِ راحته دلیلی نداره اون اشتباه رو دوباره بکنن :دی

این چه گیریه به کنترل بازی میدید؟ :d روی PS2 من این رو بازی میکردم، که فکر کنم خیلی به دیابلو نزدیک باشه سبکش! :-" مشکلی هم نداشتم با کنترلش :d اینجا هم میتونند روی دسته پیاده کنند همه چی! :-"

فعلا دارم عزاداری کسایی رو میگیرم که میخوان برن تو اینونتوری با دسته کنسول...
:دی
بخوای اینونتوری رو بگردی فکر کنم نیم ساعتی مشغول باشی:دی
تازی شانس اوردین که پت اینونتوری نداره مثل تورچلایت 2, وگرنه...
وللش, من که نمیخوام بازی کنم:دی

باز هرچی باشه همینکه آفلاین میشه رفت بدون دنگ و فنگ چیز پی ان و این مزخرفات بهتر از نسخه pc حساب میشه
با کنترلرش هم میشه کنار اومد با سختی بازیشم میشه کنار اومد و تروفی هاشم میشه کنار اومد ولی با کانکت نشدن نمیشه کنار اومد

فعلا دارم عزاداری کسایی رو میگیرم که میخوان برن تو اینونتوری با دسته کنسول...
:دی
بخوای اینونتوری رو بگردی فکر کنم نیم ساعتی مشغول باشی:دی
تازی شانس اوردین که پت اینونتوری نداره مثل تورچلایت 2, وگرنه...
وللش, من که نمیخوام بازی کنم:دی

یه تغییراتی تو کنترل میدن راحت تر بشه مثلا تو Plants vs Zombies از اون جایی که جوی استیک کندتر از موسه دیگه به جای این که با اشاره گر از تو inventory آیتم انتخاب کنی با R1 L1 توی inventory حرکت می کردی و خودش تو همون بلوک مربوطه به گیاه انتخابی تغییر شکل می داد یا این که دیگه لازم نیود برا حذف گیاه بیل رو انتخاب کنی و با دایره گیاه کنده میشده.یا این که دیگه رو آفتابا نمی خواست کلیک کنی و با تماس اشاره گر خودشون جمع آوری می شدن و .....

یه تغییراتی تو کنترل میدن راحت تر بشه مثلا تو Plants vs Zombies از اون جایی که جوی استیک کندتر از موسه دیگه به جای این که با اشاره گر از تو inventory آیتم انتخاب کنی با R1 L1 توی inventory حرکت می کردی و خودش تو همون بلوک مربوطه به گیاه انتخابی تغییر شکل می داد یا این که دیگه لازم نیود برا حذف گیاه بیل رو انتخاب کنی و با دایره گیاه کنده میشده.یا این که دیگه رو آفتابا نمی خواست کلیک کنی و با تماس اشاره گر خودشون جمع آوری می شدن و .....
دقیقا جریان Auto Aim تو FPS ها, به جای اینکه صورت مسئله رو پاک کنن, میان Nerf میزارن:دی
پ.ن: به نظر من پاک کردن صورت مسئله خیلی بهتر از Nerf گذاشتن هست. ترویج نوب بازی ه Nerf:d

دقیقا جریان Auto Aim تو FPS ها, به جای اینکه صورت مسئله رو پاک کنن, میان Nerf میزارن:دی
پ.ن: به نظر من پاک کردن صورت مسئله خیلی بهتر از Nerf گذاشتن هست. ترویج نوب بازی ه Nerf:d

نمی دونم چی می گی! از بین 7 8 تا FPS ای که تا حالا تو کنسول بازی کردم هیچ کدوم Auto Aim نداشتن.
بعدشم مثلا این که مجبور باشی رو دونه دونه خورشیدا کلیک کنی یعنی خیلی حرفه ایی!:d

نمی دونم چی می گی! از بین 7 8 تا FPS ای که تا حالا تو کنسول بازی کردم هیچ کدوم Auto Aim نداشتن.
بعدشم مثلا این که مجبور باشی رو دونه دونه خورشیدا کلیک کنی یعنی خیلی حرفه ایی!:d
خط اول: Coj:BoB رو PC هم Auto Aim داشت)x
خط دوم: نه, ولی اینکه مثلا خود بازی واست آیتم جمع کنه, خیلی مسخرست:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or