پیش فروش Diablo 3 بر روی PS3 آغاز شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
20130430_diablo_3.jpg

شرکت Blizzard طی خبری اعلام کرده که عنوان Diablo III به صورت رسمی برای PS3 منتشر خواهد شد و پیش فروش این بازی بزرگ برای PS3 آغاز شده . طبق گفته Blizzard تمام نسخه های پیش فروش شده این بازی شامل ویژگی Infernal Helm خواهند بود که باعث میشود شخصیتهای بازی از تجربه ( XP ) بیشتری بهره مندشوند . گفته شده به برخی از خرده فروشان پاداش های مختلفی را میتوانند ارائه کنند ، اما هر گونه اطلاعاتی که خارج از نسخه های ویژه بازی باشد را نمیدهند . ویژگی های جدیدی توسطه سازنده به این نسخه افزوده شده که شامل : به روز رسانی رئیس ها در جنگ ، یک سیستم کنترلی و رابط کاربری مخصوص جدید برای کنسولها ، دوربین داینامیک و انجام بازی 4 نفره تحت شبکه و co-op به صورت آنلاین میباشد .

در همین زمینه مدیر عامل کل Blizzard گفته است :
ما خون ریخته ایم ، عرق ریخته ایم و آتش دوزخ را برای ایجاد حماسه Diablo 3 برای بازیبازان برَند PlayStation خلق کردیم .

Blizzard درکنفرانس شرکت سونی به منظور رونمایی رسمی از کنسول PS4 به صورت رسمی اعلام کرد که نسخه سوم این سری بازی ها از انحصار PC خارج میشود و برای دو کنسول PS3 و PS4 عرضه می گردد . Diablo 3 برای PC و MAC هم اکنون در دسترس است و به زودی به صورت رسمی برای PS3 نیز ، عرضه خواهد شد .

منبع

درسته بازی مالِ Blizzardــه ولی استراتژیک نیست :دی

حالا اینکه چجوری کنترلر تو استراتژیک فرق داره هم بماند :| :دی
والا نمیدونم بازی halo wars و بازی کردی یا نه! ولی اونم استراتژیه! منحصرا هم ماله xbox! وقتی بازیش میکردی حس اینکه داری رو کنسول بازیش میکنی یا pc رو اصلا متوجه نمیشدی! گیم پلی خیلی روون بود

من نمیدونم کسی واقعا اینجا این بازی رو انجام نداده یا چی هست که هر موقع اسمش میاد همه میگن استراتژی !!! :d

از اون پلات سخت ها خواهد بود ! ولی چه حالی میده پلات کردنش ! یک ماهی حداقل باید کار و زندگی رو تعطیل کنیم 24/7 بشینیم بازی کنیم .
بابا همچین بازی توپی هم نبود! :دی در کل دیابلو تو چند کلمه فارمینگ، کرفتینگ، لول آپ و Auction House خلاصه میشه.

والا نمیدونم بازی halo wars و بازی کردی یا نه! ولی اونم استراتژیه! منحصرا هم ماله xbox! وقتی بازیش میکردی حس اینکه داری رو کنسول بازیش میکنی یا pc رو اصلا متوجه نمیشدی! گیم پلی خیلی روون بود
اون رو من بازی نکردم :-" :دی
ولی منظورم این بود که کلاً اصل حس و حال استراتژیک بازی کردن به موس و کیبورده :دی وگرنه بین کنترلر 360 & PS3 نباید فرقی باشه

پ.ن:این بازی که استراتژیک نیست :دی پس بحثی هم نیست دیگه :دی ایشالا تا اومدن SC2 8->

من نمیدونم کسی واقعا اینجا این بازی رو انجام نداده یا چی هست که هر موقع اسمش میاد همه میگن استراتژی !!! :d

از اون پلات سخت ها خواهد بود ! ولی چه حالی میده پلات کردنش ! یک ماهی حداقل باید کار و زندگی رو تعطیل کنیم 24/7 بشینیم بازی کنیم .

منم هر وقت می شنوم اینو می گن فکر می کنم مشکل از خودمه:دی
فکر نکنم پلاتش بشه کرد! یه تروفی بذارن برای تموم کردن بازی رو آخرین درجه سختی! اینطوری هر کاری کنیم نمی شه پلات کنیم:دی

درسته بازی مالِ Blizzardــه ولی استراتژیک نیست :دی

حالا اینکه چجوری کنترلر تو استراتژیک فرق داره هم بماند :| :دی

Diablo 3 اکشن نقش آفرینی حساب میشه . اما یه جورایی بهش میگن استراتژیک . کنترل تو استراتژیک کنسولی با رابط کاربری دایراه شکل خیلی اسون و سریع میشه . درسته که به پیچیدگی pc نمیرسه . اما میشه خیلی خوب درش اورد . اخه مشکل اینه اگه بخوان خیلی پیچیدش کنن ، چون ازموس خبرینیست ، جست و جو تو منو ها خیلی کند میشه . جلوی روون ودن بازی رو هم میگیره .وگرنه که راحت میتونن یه استراتژیک با منوی پیچیده بسازن .

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 AM ارسال شده بود ----------

اون رو من بازی نکردم :-" :دی
ولی منظورم این بود که کلاً اصل حس و حال استراتژیک بازی کردن به موس و کیبورده :دی وگرنه بین کنترلر 360 & PS3 نباید فرقی باشه
x360 SC2 8->

اتفاقا بین کنترلر x360 وps3 تفاوت خیلی زیادی هست . اگه دقت کنی تا حالا نزدیک به 10 عنوان استراتژیک برای x360 منتشر شده . کلا اگر گستردگی بازی رو کم نکنن سازنده ها ، خیلی حال میده بشینی با کنسول استراتژی بزنی . یاد RED ALERT کنسول PS1 بخیر . چه حالی میداد . اما دیابلو 3 یه مقدار فرق میکنه سبکش .

حرف شما در مورد روونی درست ولی عمق و پیچیدگی یه بازی مثل استارکرفت 2 یا وارکرفت 3 یا حتی Company Of heroes رو نمیشه با Halo wars مقایسه کرد,استراتژیهای عمیق و پیچیده رو بعیده بشه رو دسته و به صورت حرفه ای بازی کرد!!!

کلا تمامی بازی های بلیزارد تِم نقطه بازی دارن و یه جورایی زاویه دوربین و محیط هاشون شبیه هم هستش. وارکرفت،دیبلو،استارکرفت و بقیه بازیهایی که ساخته همشون با دوربین ایزومتر اُخت شدن .

کلا تمامی بازی های بلیزارد تِم نقطه بازی دارن و یه جورایی زاویه دوربین و محیط هاشون شبیه هم هستش. وارکرفت،دیبلو،استارکرفت و بقیه بازیهایی که ساخته همشون با دوربین ایزومتر اُخت شدن .

درود . ممنون میشم منظورتونو از اینکه میگین تِم نقطه بازی دارن عنوان کنید .
با تشکر
............

دوستان چرا حسین حسابش مسدود شد ؟ :(

Diablo 3 اکشن نقش آفرینی حساب میشه . اما یه جورایی بهش میگن استراتژیک

جک نگید بابا! Diablo کلا یه Hack n Slash ماوس و کیبوردی هست همراه با مقدار متوسطی از المان های نقش آفرینی و اساسا هم HnS کلیکی محسوب میشه. Diablo رو حتی نمیشه یه RPG کامل دونست، دیگه چه برسه به استراتژی! واقعا من موندم این استراتژی رو از کجا آوردید!:دی

جک نگید بابا! Diablo کلا یه Hack n Slash ماوس و کیبوردی هست همراه با مقدار متوسطی از المان های نقش آفرینی و اساسا هم HnS کلیکی محسوب میشه. Diablo رو حتی نمیشه یه RPG کامل دونست، دیگه چه برسه به استراتژی! واقعا من موندم این استراتژی رو از کجا آوردید!:دی

rofl
دیابلو پایه گدار سبک Actipn RPG اه،

HnS کلیکی =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or