پیش فروش Diablo 3 بر روی PS3 آغاز شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
20130430_diablo_3.jpg

شرکت Blizzard طی خبری اعلام کرده که عنوان Diablo III به صورت رسمی برای PS3 منتشر خواهد شد و پیش فروش این بازی بزرگ برای PS3 آغاز شده . طبق گفته Blizzard تمام نسخه های پیش فروش شده این بازی شامل ویژگی Infernal Helm خواهند بود که باعث میشود شخصیتهای بازی از تجربه ( XP ) بیشتری بهره مندشوند . گفته شده به برخی از خرده فروشان پاداش های مختلفی را میتوانند ارائه کنند ، اما هر گونه اطلاعاتی که خارج از نسخه های ویژه بازی باشد را نمیدهند . ویژگی های جدیدی توسطه سازنده به این نسخه افزوده شده که شامل : به روز رسانی رئیس ها در جنگ ، یک سیستم کنترلی و رابط کاربری مخصوص جدید برای کنسولها ، دوربین داینامیک و انجام بازی 4 نفره تحت شبکه و co-op به صورت آنلاین میباشد .

در همین زمینه مدیر عامل کل Blizzard گفته است :
ما خون ریخته ایم ، عرق ریخته ایم و آتش دوزخ را برای ایجاد حماسه Diablo 3 برای بازیبازان برَند PlayStation خلق کردیم .

Blizzard درکنفرانس شرکت سونی به منظور رونمایی رسمی از کنسول PS4 به صورت رسمی اعلام کرد که نسخه سوم این سری بازی ها از انحصار PC خارج میشود و برای دو کنسول PS3 و PS4 عرضه می گردد . Diablo 3 برای PC و MAC هم اکنون در دسترس است و به زودی به صورت رسمی برای PS3 نیز ، عرضه خواهد شد .

منبع

بسیار عالی بازی بینظیریه که باید انلاین بازی کنید

حسین ممنون میشم یه اطلاعاتی در مورد نحوه بازی کردن این عنوان روی PS3 بهمون بدی

باید موس کیبورد به کنسول وصل کنیم ؟
:-/

بنظر من بازی سیستم انچنانی برای اجرا رو PC نمیخواد واقعا از اولشم مشخص بود فقط برای پول این بازی اومده روی کنسول

استراتژیک بازان حرفه ایی مگه میشه موس کیبوردو بزارن کنار ؟

آخرین ویرایش:
احتمال زیاد واسه 360 هم بدن بیرون!
نمیدونم شما دقت کردین یا نه ولی وقتی که دمو کنسولی بازی رو نگاه میکنی تو rename نوشته که ps3 ps4 & x360 این خودش یه نشونه نیست!؟

بسیار عالی بازی بینظیریه که باید انلاین بازی کنید

حسین ممنون میشم یه اطلاعاتی در مورد نحوه بازی کردن این عنوان روی PS3 بهمون بدی

باید موس کیبورد به کنسول وصل کنیم ؟
:-/

بنظر من بازی سیستم انچنانی برای اجرا رو PC نمیخواد واقعا از اولشم مشخص بود فقط برای پول این بازی اومده روی کنسول

استراتژیک بازان حرفه ایی مگه میشه موس کیبوردو بزارن کنار ؟

تا جایی که من خونده بودم ، بازی رو کاملا باکنترلر کنسولی هماهنگ کردن . بازی رابط کاربری جدید هم داره تا به راحتی بازیبازا بتونن ازش استفاده کنن . هر چند لذتش به لذت بازی روی pc نمیرسه ، اما بازی کردن یه استراتژیک بزرگ روی PC حس ناب و فوق العادهایه که کم میشه بدستش اورد .

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

احتمال زیاد واسه 360 هم بدن بیرون!
نمیدونم شما دقت کردین یا نه ولی وقتی که دمو کنسولی بازی رو نگاه میکنی تو rename نوشته که ps3 ps4 & x360 این خودش یه نشونه نیست!؟

اتفاقا برای X360بیاد خیلی خوبه . چونبا کنترلر X360بهتر میشه استارتژیک بازی کرد روکنسول .

اتفاقا برای X360بیاد خیلی خوبه . چونبا کنترلر X360بهتر میشه استارتژیک بازی کرد روکنسول .

درسته بازی مالِ Blizzardــه ولی استراتژیک نیست :دی

حالا اینکه چجوری کنترلر تو استراتژیک فرق داره هم بماند :| :دی

من نمیدونم کسی واقعا اینجا این بازی رو انجام نداده یا چی هست که هر موقع اسمش میاد همه میگن استراتژی !!! :d

از اون پلات سخت ها خواهد بود ! ولی چه حالی میده پلات کردنش ! یک ماهی حداقل باید کار و زندگی رو تعطیل کنیم 24/7 بشینیم بازی کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or