پیش فروش Black Ops در گیم استاپ از Mw2 پیشی گرفت

LEBRON JAMES

کاربر سایت
blackops.jpg

گیم استاپ امروز اعلام کرد که پیش فروش بازی جدید سری COD یعنی Black Ops در این سایت از بازی قبلی این سری یعنی Modern Warfare 2 پیشی گرفته است.
طبق گفته Bob McKenzie رییس فروش گاه زنجیره ای merchandising عنوان Call of Duty: Black Ops توانسته است رکورد بی سابقه ای در پیش فروش از خود به جای بگذارد و در مقایسه با فروش Modern Warfare 2 در سال گذشته در همین زمان توانسته رکورد بهتری به جای بگذارد هرچند Modern Warfare 2 هم در این امر عالی بود.
در ماه جولای گذشته Evan Wilson تحلیل گر مطرح صنعت گیم گفته است که Black Ops در همه خورده فروشی رکورد فروش را خواهد زد و تنها در تعطیلات آخر سال می تواند تعداد 12 میلیون عدد بفروشد.
ویلسون همچنین گفته است که بازی های سری کالاف دیوتی همواره پس از عرضه توانسته اند رکورد فروش را بزنند و همواره با بازی بهتری از گذشته طرف هستیم.
Call of Duty: Black Ops در تاریخ نهم نوامبر برای PC, PS3, Wii, و Xbox 360 عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hesam_1994
واقعا متاسفم اینایی که اینجا نظر میدن گیمر نیستن فن های iw هستن به قول این دوستمون Iw فقط یکم بازی رو تغییر داد چیزی که شما اسمش رو گذاشتی نواوری تو همه بازی ها هست اگر هم به فرض بگیریم که trayrach از iw تقلید کرده و نوآوری های این شرکت رو الگو گرفته که توی بعضی چیزها اینطور هم هست کار بدی انجام ندادن وقتی که میتونن ایده های iw رو حتی بهتر از خودش اجرا کنند و بازیشون از mw2 هم بیشتر پیش فروش کنه چرا نباید تقلید کنند یادتون باشه اگر هم iw نواوری داشت در cod4 بود ومن توی mw2 هیچ نواوری ندیدم اون فروش بالاش هم بخاطر موفقیت نسخه چهارم بود ولی من بخاطر ندارم که کسی بخاطر cod4 و iw بازی cod waw رو خریده باشه اگر هم الگویی از iw گرفته بود تو اون عنوان با اجزه iw بوده و حتما خوب اجرا شده بوده که کسی از بازی شکایت نداشت و فروش خوبی کرد .
یکی از نواوری های bo گرفتن کنترل هلیکوپتر هست که توی هیچکدام از سری های cod نبوده البته این نواوری نیست اما توی سری cod نواوری حساب میشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
آقایان من در عجبم انقدر روی نو آوری IW مانور میدن . میشه بدونیم این گروه چه نوآوری داشتن؟
من خودم مقاله ی این دو تیم بازیسازی رو نوشتم و از جیک و پیکشون خبر دارم. نوآوری IW اگر بشه اسمش رو گذاشت نو آوری استفاده از داستان های مجازی و غیر واقعی به جای واقعی بود که نمونش رو قبلاً زیاد دیدیم. داستان های غیر واقعی اساس کار بازیهاست و IW اصلاً نوآوری نداشته. کار بعدیش کشوندن بازی به زمان حال بوده که قبل از این بازی هم صدها بازی دیگه بودن که چه بسا از زمان حال هم فراتر رفتن و آینده رو به تصویر کشیدن. مورد بعدی که باز هم شاید بشه گفت نوآوری ایجاد کلاسهای متفاوت برای حالت آنلاین بازی بوده که قبل از اون UT همه ی اینکارارو مو به مو انجام داده بود. نوآوری دیگه ای من خاطرم نیست. به جز حوادث اسکریپت شده و مراحل خطی که تا جایی که میدونم همه ی شرکتها دارن به سمت بازیهای غیر خطی و باز حرکت میکنن و این نو آوری نیست کهنه آوریه !!! تنها عاملی که به نظر من باعث شد بازی های IW باشکوه جلوه کنند گرافیک بالاشون بود صداگذاری با کیفیت که باعث میشد شما حس کنید یک نظامی هستید. استفاده از تکنولوژی روز. اگر تغییر زمان بازی، بالا رفتن کیفیت بصری و صوتی، داستان غیر واقعی و این چیزا رو نو آوری مینامید پس Devil May Cry جدید که ریبوت شده الان باید انقلابی جدید در نوآوری باشه!!!
اگر احساس یا تعلق خاطری به فلان شرکت دارید قابل احترامه اما چرا سعی میکنید استعداد تیم دیگه رو زیر سوال ببرید!؟ بازی داره فوق العاده پیش فروش میکنه تمامی زحمات سازنده ها رو گذاشتید کنار تنها عاملش رو نوشتید به پای موفقیت شماره ی قبلی !؟

Modern Warfare 2 فقط تحسین و ماشالله هم نداشت. خیلی ها هم از بعضی اقدامات IW خشمگین شدن و از این تیم شکایت کردن. حاشیه زیاد داشت این قسمت. بماند بحث های سیاسی و این جور چیزاش که کلی جا واسه صحبت داره ولی دو بحثش که خیلی جنجال به پا کرد رو میگم عنوان مثال میشه مرحله ی فرودگاه را نام برد که طی اون به قتل عام شهروندان روسی پرداخته میشد که باعث خشم مجامع و ملل شده بود میتونید اخبار و پیامد های دیگه ی این اقدام IW رو از سایت های خارجی پیگیری کنید ببینید نتیجه ی شکایات چی شد، نمونه ی دیگه که باید گفت اینه که در بخشی از بازی یکی از نظامیان از بازیباز میپرسه که " آیا تا به حال مردی رو جلوی خودت لخت دیدی؟" که بازیباز که شما باشی در جواب میگه ".... اگه *گ*ی باشه!!!!". شخص نظامی بعد از چند لحظه ای خندیدن میگه که شوخی کرده و جمله ی معروف "نه درخواست کن و نه اجازه بده" ، “don’t ask, don’t let” را به زبان میاره. این جمله اشاره به سیاست فعلی نظامیان آمریکایی داره که طی اون به نظامیان اجازه داده میشه اعمال شنیعی همچون هم*ج*ن*س بازی را انجام بدن. سیاستهای عجیب و مسخره ی خودشونو هم در ورای بازی دارن منتقل میکنند. اما کو چشم باز!؟

ببینم شما اصلا سری Modern Warfare را بازی کردی؟
صحنه های حماسی mw1 و mw2 تا مدت زیادی می تونه هربازیبازی را سرگرم کنه میدونی مشکل تواینه که نمیدونی سری cod را infinity ward به محبوببیت رسوند بعد Actiovision تصمیم گرفت استدیو های دیگه را هم اضافه کنه من هنوز بازی مربوط به جنگ جهانی مثل cod2 ندیدم شاهکاربود .
راجع به اون بخش حرفت که بازی مربوط به زمان حال بود باید بگم آره بازی زمان حال زیاده Rainbowsix و Ghost recon و ... زیاده ولی این بازیهای تروریستی و مربوط به یک سری کاراکتر خاص محدود میشد سری Modern Warfar شما یه در بحبوحه یه جنگ قرار دارید شما در mw با چهار نفر ویه هلی کوپتر نمیری عراق با صدها هلی کوپتر و ساپورت هوایی میری اونجا.
اگه کسی هم شباهت های UT و MW را به من بگه من خیلی خوشحال میشم.
ودر آخر فقط استدویو بازیسازی کمی تو دنیا هستن که میتونن جوری بازی بسازن که شما بشینی 8-7 ساعت بدون وقفه بازی کنی و گذشت زمان را نفهمی.
من mw1 و mw2 را روی Vetern تموم کردم ولی WaW اعصاب آدم را خورد میکنه اگه بخوای Vetern بازی کنی .فکر کنم Treyarc حالیش نبوده که بالاخره Vetren هم یه درجه سختیه وباید جوری ساخت که بشه تمومش کرد.

در مورد بازي بايد بگم من نظر قطعي ندادم اما نمي شه از روي چنتا ترلير تبليغاتي نظر قطعي در مورد بازي داد چون خود بازي ممكنه در اون حد نباشه در مورد گرافيك بعضيا گفته بودن بله خيلي خوب به نظر مي رسه اما اگه اون رزولوشن كوفتيش درست نشه و يه تصوير شفاف نداشته باشيم بازم خيلي از افكتهاش به چشم نمياد

در مورد شماره ي پنجم هم من نگفتم بازي بدي بود گفتم در حد ترليرهاش و نسخه ي قبلي بازي نبود به هر حال من نظرم اينه كه اين بازي بهتر از شماره ي قبليش در نمياد ولي اگرم دراومد كه چه بهتر بيشتر لذت مي بريم

تنها عاملی که به نظر من باعث شد بازی های IW باشکوه جلوه کنند گرافیک بالاشون بود صداگذاری با کیفیت که باعث میشد شما حس کنید یک نظامی هستید.
بازيهای با گرافيک بالا کم نداريم تو اين نسل که پشيزی ارزش ندارن !!!
پس به نظر شما mw چيزی جز گرافيک و صدا گذاری نداره !!!
همين حرفت ممکنه باعث شه بعضی ها جملتو بزارن تو امضاشون.

بازيهای با گرافيک بالا کم نداريم تو اين نسل که پشيزی ارزش ندارن !!!
پس به نظر شما mw چيزی جز گرافيک و صدا گذاری نداره !!!
همين حرفت ممکنه باعث شه بعضی ها جملتو بزارن تو امضاشون.
بنظر شما bc2 و kz2 و bia :hells higway و ..... پشیزی ارزش ندارن!!!!!!!!!
باید جلوی این دو فاکتور خوب یک داستان و گیم پلی رو هم اضافه کنیم چیزی که توی waw هم وجود داشت (روایت جنگ جهانی دوم به زیباترین شکل(البته داستان mw یک چیز دیگه بود)و گیم پلی عالی همانند mw ) که خدارو شکر امسال trayarch فاکتور داستان رو بهش بیشتر اهمیت داد تا بعضی ها که waw زیاد به چشمشون نیومد (بخاطر اینکه علاقه ای به جنگ جهانی نداشتن) از این بازی خوششون بیاد.
درباره modern کردن بازی هم باید بگم هیچ تقلیدی در کار نبوده چون این روز ها دیگه کسی از بازی های جنگ جهانی و سلاح های قدیمی خوششون نمیاد بازی رو مدرن کردن اگه میخواستن تقلید کنن همون سال مدرن میکردن و جای waw یک بازی مدرن میدادن و بیشتر فروش میکردن یادمه خیلی ها زیاد واسشون خوشایند نبود که cod دوباره فلش بک زد

ببینم شما اصلا سری Modern Warfare را بازی کردی؟
صحنه های حماسی mw1 و mw2 تا مدت زیادی می تونه هربازیبازی را سرگرم کنه میدونی مشکل تواینه که نمیدونی سری cod را infinity ward به محبوببیت رسوند بعد Actiovision تصمیم گرفت استدیو های دیگه را هم اضافه کنه من هنوز بازی مربوط به جنگ جهانی مثل cod2 ندیدم شاهکاربود .
راجع به اون بخش حرفت که بازی مربوط به زمان حال بود باید بگم آره بازی زمان حال زیاده Rainbowsix و Ghost recon و ... زیاده ولی این بازیهای تروریستی و مربوط به یک سری کاراکتر خاص محدود میشد سری Modern Warfar شما یه در بحبوحه یه جنگ قرار دارید شما در mw با چهار نفر ویه هلی کوپتر نمیری عراق با صدها هلی کوپتر و ساپورت هوایی میری اونجا.
اگه کسی هم شباهت های UT و MW را به من بگه من خیلی خوشحال میشم.
ودر آخر فقط استدویو بازیسازی کمی تو دنیا هستن که میتونن جوری بازی بسازن که شما بشینی 8-7 ساعت بدون وقفه بازی کنی و گذشت زمان را نفهمی.
من mw1 و mw2 را روی Vetern تموم کردم ولی WaW اعصاب آدم را خورد میکنه اگه بخوای Vetern بازی کنی .فکر کنم Treyarc حالیش نبوده که بالاخره Vetren هم یه درجه سختیه وباید جوری ساخت که بشه تمومش کرد.
اطلاعاتی که داری رو تحسین میکنم. اما این مقاله ی منه که نوشتم. برو بخونش اگر دیدی من توی اون مقاله که واسه 1 سال پیشه چیزی از حرفای شما کمتر گفتم حق با شماست.
قسمت اول - قسمت دوم
ضمناً من شباهتی بین COD و UT ذکر نکردم و نگفتم شباهتی هم بینشون هست که البته هست. هسته ی هردوشون بازی شوترـه و این بزرگترین شباهتش. من گفتم از لحاظ کلاس بندی و ویژگی های بخش انلاین UT هم خیلی خوب عمل کرده و اگه قرار باشه این جور مسائل رو به حساب نوآوری های بزرگ بزاریم که زحمات تیم های دیگه بره زیر سایه اینجور مسائل DOOM و ولفنشتاین رو باید عامل فروش تمامی بازی های شوتر بدونیم!!!
اون دوست گرامی هم که گفتن بازی با گرافیک بالا زیاد داریم توی این نسل. خب من هم حرف شما رو تایید میکنم. دنبال رو کم کنی که نیستیم با این لحن تند صحبت میکنید. اما warl0ck هم تا حدودی جواب شما رو دادن. حرف شما صد در صد درست نیست و البته منظور من رو هم متوجه نشدید. هیچ وقت یک بازی که دارای پیشینه ی 6-7 سالست رو با بازی های گرافیکی که این نسل ایجاد میشن و میان و میرن مقایسه نکنید. صحبتی که میکنید عادلانه باشه. شما فرض کن یک کار علمی انجام میدی و برای کار علمی هم همیشه باید الگو داشته باشی تا بهترش رو بسازی. 2 سال روی اینکار زحمت میکشی بعد اولین نفری که میبینه میگه اینکار شما هیچ ارزشی نداره چرا؟ چون از فلان چیز الگو گرفتی؟ تو به اون حق میدی یا توی دلت به حماقتش تاسف میخوری؟ که این همه زحمت کشیدی الگویی که گرفتی رو بهبود دادی شب و روز وقت گذاشتی حالا یکی که هیچ اطلاعی از فعالیتی که تو کردی نداره و فقط میخواد چیزی گفته باشه بیاد اعتبارت رو زیر سوال ببره!!! اگه یکم عادلانه قضاوت کنی خودتو بزاری توی موقعیت میفهمی منظورم چیه.
شما جمله ی من رو بزار توی امضات. ما که تا دلت بخواد فرهنگ و آداب رسوم جا افتاده ی اشتباه داریم شما هم یکی دیگه بهش اضافه کن. من مشکلی ندارم عزیزم.

واقعا متاسفم اینایی که اینجا نظر میدن گیمر نیستن فن های iw هستن به قول این دوستمون Iw فقط یکم بازی رو تغییر داد چیزی که شما اسمش رو گذاشتی نواوری تو همه بازی ها هست اگر هم به فرض بگیریم که trayrach از iw تقلید کرده و نوآوری های این شرکت رو الگو گرفته که توی بعضی چیزها اینطور هم هست کار بدی انجام ندادن وقتی که میتونن ایده های iw رو حتی بهتر از خودش اجرا کنند و بازیشون از mw2 هم بیشتر پیش فروش کنه چرا نباید تقلید کنند یادتون باشه اگر هم iw نواوری داشت در cod4 بود ومن توی mw2 هیچ نواوری ندیدم اون فروش بالاش هم بخاطر موفقیت نسخه چهارم بود ولی من بخاطر ندارم که کسی بخاطر cod4 و iw بازی cod waw رو خریده باشه اگر هم الگویی از iw گرفته بود تو اون عنوان با اجزه iw بوده و حتما خوب اجرا شده بوده که کسی از بازی شکایت نداشت و فروش خوبی کرد .
یکی از نواوری های bo گرفتن کنترل هلیکوپتر هست که توی هیچکدام از سری های cod نبوده البته این نواوری نیست اما توی سری cod نواوری حساب میشه .
انصافا حرف منطقی زدی.
توی همین تاپیک برخی از دوستان سریع موضع گیری کردن چون مثلا تو BO مراحل برفی هم داره پس بازی امیدی بهش نیست (دقیقا این حرفو نزدن. منظورم بحث تقلید بازی از MW2 هست). این حرف صحیح نیست.
چطور بسیاری از بازیها با تقلید حالت Bullet Time مکس پین 2 تونستن موفق بشن ولی COD که دارن از المان های خودش تقلید میکنن موفق نیست؟
واقعا از این نوع طرز فکر عده ای ناراحت شدم.:(:(

فقط کم مونده بود IW بره زیر سوال که اونم به لطف کارشناسان بازیسنتر رفت...:(
دیگه فکر کنم همه میدونن که اگه CoD تا حالا زنده مونده و بسیار هم موفق هست به لطف ِ IW ـه (البته مرحوم IW). کاری که Treyarch کرده فقط تقلید و پیاده کردن ایده های تکراری بوده و بس. اختلاف و تفاوت این دو کمپانی زمین تا آسمونه. IW بارها توانایی ها و ناب بودن ایده های خودش رو نشون داده و ثابت کرده. از شاهکار CoD 2 گرفته تا همین MW2 که پارسال اومد. نشون داده همیشه ایده های ناب و جذابی داره که هیچ وقت تکراری و کهنه نمیشن.

میشه بگید Trey چه دستاوردی برای سری CoD داشته؟ جز اینکه هر دفعه یه بازی تکراری بسازه و بده بیرون؟! نمونش CoD 3 که واقعا داشت CoD رو نابود میکرد و همچنین WaW که هر دفعه IW به داد سری ِ CoD رسیده. WaW بدترین CoD ـی بود که بازی کردم.

البته امیدوارم Black OPS خوب باشه و باز یه بازی تکراری و خسته کننده رو نبینیم.

دیگه فکر کنم همه میدونن که اگه CoD تا حالا زنده مونده و بسیار هم موفق هست به لطف ِ IW ـه (البته مرحوم IW). کاری که Treyarch کرده فقط تقلید و پیاده کردن ایده های تکراری بوده و بس. اختلاف و تفاوت این دو کمپانی زمین تا آسمونه. IW بارها توانایی ها و ناب بودن ایده های خودش رو نشون داده و ثابت کرده. از شاهکار CoD 2 گرفته تا همین MW2 که پارسال اومد. نشون داده همیشه ایده های ناب و جذابی داره که هیچ وقت تکراری و کهنه نمیشن.

میشه بگید Trey چه دستاوردی برای سری CoD داشته؟ جز اینکه هر دفعه یه بازی تکراری بسازه و بده بیرون؟! نمونش CoD 3 که واقعا داشت CoD رو نابود میکرد و همچنین WaW که هر دفعه IW به داد سری ِ CoD رسیده. WaW بدترین CoD ـی بود که بازی کردم.

من خودم به قابلیتهای IW بزرگ ایمان داشتم (چون مرحوم شد)، اما این رو مد نظر داشته باش که Treyarch همونطور که گفتم از المان هایی که IW تو این سری بوجود آورد استفاده کرد. اما یه مقدار کم لطفی کردی. اگه یادت باشه چند مدت پیش یه خبر زدن بچه ها در رابطه با بازیهای برتر Xbox Live که WaW رتبه چهارم رو داشت که معلوم بود بعد از گذشت نزدیک به 2 سال این بازی هنوز محبوبه.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=34303

دقیقا IW رو زیر سوال بردن جالب نیست !
برادارنی که مقاله مینویسن و میگن یه ذره تغییر داده !
همون یه ذره تغییر هم خلاقیت می خواست که تا قبلش کسی نداد ! (هر چند من از COD 2 به بعد دیگه زیاد باهاش حال نکردم)

اما همین تیم IW بود که قبل اینکه بیان IW داشتن سری مدال رو میساختن و تا قبل COD شاهکاری به نام Allied Assault تو کارنامشون هست !
بعد هم که اومدن IW سری COD رو ساختن ! فکر نمی کنم ساخت بازی هایی که همشون موفق بودن ، کار هر کسی بوده باشه ! Treyarch هم بازی هاش بد نیست ! اما دقیقا بیشتر پیشرفت کرده نسخه قبلی IW بودن و کلا Treyarch من یکی که ندیدم یه IP موفق تا حالا درست کرده باشه
(اوج اشتباه IW قسمت مولتی MW2 بود)

بازی Waw نمرات خوبی از منتقدین گرفت، فروش خوبی هم داشت. بعد از چند سال هم در مکان چهارم بازی های برتر Xbox Live قرار داشته. اتفاقاً نوآوری هم داشته که بزرگترینش اضافه کردن بخش Zombies به Co-Op بود که طرفداران بیشماری هم داره.
امیرخان عزیز از دلایل محبوب شدن MW2 همون بخش آنلاینش بوده شما یهو برگشتی میگی بخش آنلاینش بزرگترین اشتباهش بود!؟ دو اشتباه که میشه گرفت اینه که از یک سیستم آنتی چیت دیگه به اسم Valve Anti Cheat استفاده کردن و مشکل دیگه که شاید بشه گفت باگ یا هر چیز دیگه یکی از پرک های بازی بود که الان دقیق اسمش رو یادم نیست. اما مطمئنم کلمه ی Explosive یا یه چنین چیزی رو داشت. که به علت برد بیشتر و انفجارهای مهلک که باعث کشته شدن افراد زیادی که در اطراف شما بودن میشد اکثر گیمرها استفاده میکردن که باعث بهم ریخته شدن نظم بازی و یک سری مشکلات شده بود. حالت آنلاین MW2 خیلی عالی کار شده...

بازی Waw نمرات خوبی از منتقدین گرفت، فروش خوبی هم داشت. بعد از چند سال هم در مکان چهارم بازی های برتر Xbox Live قرار داشته. اتفاقاً نوآوری هم داشته که بزرگترینش اضافه کردن بخش Zombies به Co-Op بود که طرفداران بیشماری هم داره.
امیرخان عزیز از دلایل محبوب شدن MW2 همون بخش آنلاینش بوده شما یهو برگشتی میگی بخش آنلاینش بزرگترین اشتباهش بود!؟ دو اشتباه که میشه گرفت اینه که از یک سیستم آنتی چیت دیگه به اسم Valve Anti Cheat استفاده کردن و مشکل دیگه که شاید بشه گفت باگ یا هر چیز دیگه یکی از پرک های بازی بود که الان دقیق اسمش رو یادم نیست. اما مطمئنم کلمه ی Explosive یا یه چنین چیزی رو داشت. که به علت برد بیشتر و انفجارهای مهلک که باعث کشته شدن افراد زیادی که در اطراف شما بودن میشد اکثر گیمرها استفاده میکردن که باعث بهم ریخته شدن نظم بازی و یک سری مشکلات شده بود. حالت آنلاین MW2 خیلی عالی کار شده...

دوست عزیز اطلاعات خوبی داری ولی دلیل نمیشه یکی از بهترین وحرفه ای ترین تیمای ساخت بازی رو زیز سوال ببری اونوم با یک منطقی که جدیدا داره اپیدمی میشه.منطقی که با این حرف شروع میشه.کدوم نو اوری...یا فلان بازی در فلان سال این کارو کارد.و... این حرف نهایت بی انصافی.مثلا اپل اولین شرکتی نبود که تبلت لمسی زد ولی بهترین و موفق ترینشو رد یا ایفن نه اولین گوشی هوشمند بود نه اولین گوشی لمسی حالا بیام بگیم توش نو اوری نبود.ایا نوآوری از این بزرگترکه بازی ساز مکانیسمی به وجود اورد که میلیونها نفر از اون لذت میبرنو گذشت زمان رو متوجه نمیشن

ولی در مجموع باید قبول کرد که همه از یه بازی خوب تقلید میکنن مثلا کسی نمیتونه انکار کنه که MW1 حتی عنوانی به بزرگی KillZone 2 را هم تحت تاثیر خودش قرار داد.

ولی در مجموع باید قبول کرد که همه از یه بازی خوب تقلید میکنن مثلا کسی نمیتونه انکار کنه که MW1 حتی عنوانی به بزرگی KillZone 2 را هم تحت تاثیر خودش قرار داد.
شما 4 تا شباهت این 2 تا بازیو بده که بعد فتوا میدی! مگه هر بازی که FPS هست باید با هم مقایسه شه؟ این 2 بازی زمین تا آسمون فرق دارن! چه تاثیری؟! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or