پیش فروش Black Ops در گیم استاپ از Mw2 پیشی گرفت

LEBRON JAMES

کاربر سایت
blackops.jpg

گیم استاپ امروز اعلام کرد که پیش فروش بازی جدید سری COD یعنی Black Ops در این سایت از بازی قبلی این سری یعنی Modern Warfare 2 پیشی گرفته است.
طبق گفته Bob McKenzie رییس فروش گاه زنجیره ای merchandising عنوان Call of Duty: Black Ops توانسته است رکورد بی سابقه ای در پیش فروش از خود به جای بگذارد و در مقایسه با فروش Modern Warfare 2 در سال گذشته در همین زمان توانسته رکورد بهتری به جای بگذارد هرچند Modern Warfare 2 هم در این امر عالی بود.
در ماه جولای گذشته Evan Wilson تحلیل گر مطرح صنعت گیم گفته است که Black Ops در همه خورده فروشی رکورد فروش را خواهد زد و تنها در تعطیلات آخر سال می تواند تعداد 12 میلیون عدد بفروشد.
ویلسون همچنین گفته است که بازی های سری کالاف دیوتی همواره پس از عرضه توانسته اند رکورد فروش را بزنند و همواره با بازی بهتری از گذشته طرف هستیم.
Call of Duty: Black Ops در تاریخ نهم نوامبر برای PC, PS3, Wii, و Xbox 360 عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hesam_1994
چرا وحید ؟!
مگه چی توش دیدی ؟!
همون چیزی که بقیه دیدن.
یه اکشن نفس گیره تر و تازه که جون میدی فقط تیر بزنی به در و دیوار و خشاب خالی کنی.:d
(البته زمانی به در و دیوار زبون بسته بهید تیر خالی کرد که دیگه هیچ موجود زنده ای توی میدون جنگ نباشه):d

بازی خیلی عالیه ، حالا چه بعضی ها بگن از فلان بازی الهام گرفته چه نگرفته. به هر حال عالی کار شده. باید برای پیشرفت و ترقی از نمونه های خوب و عالی دیگه الهام گرفته بشه دیگه نه نمونه ی بدترش!
الان هم این شماره از شماره قبلیش یک سری از موارد رو تبعیت کرده و خیلی هم نوآوری داره. به خصوص در بخش آنلاین. دوستان صورت مساله رو پاک نکنن. نگن نمیتونه رکورد بزنه. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!!!

من فکر نکنم خیلی مال باشه چون iw نیست
بنطر شما COD World at War بد بود؟ فکر نکنم کسی ازش بد بگه. پس Treyarch هم آب بندی شده هست و مطمئنن این نسخه مثل MW2 میدرخشه.

همانند بازی های قبلی ِ Treyarch فکر نکنم عنوان در خور و جالبی دربیاد.
من که توضیح دادم بالا. بنظر من این BO خیلی توپ میشه.

آخرین ویرایش:
بنطر شما COD World at War بد بود؟ فکر نکنم کسی ازش بد بگه. پس Treyarch هم آب بندی شده هست و مطمئنن این نسخه مثل MW2 میدرخشه.
.
ببخشیدا وحید جان! اما Waw همه چیزش تکراری نسخه 4 بود! Treyarch همیشه بی نوآوری بوده و معمولا روIW اسکی میرفته، خواهشا این بازی رو با موفقیت MW یکی نکن!
پ.ن: امکان داره بازی خیلی خوبی بشه ولی هیچ وقت مثل MW 1 & 2 عالی نمیتونه بشه!

من که توضیح دادم بالا. بنظر من این BO خیلی توپ میشه.
اتفاقا از نظر من این بازی توی سری اصلی COD نامزد دریافت عنوان بدترین نسخست ! :دی راقابت تنگاتنگی با COD 3 داره !
برادران تریارک هم کاری جز نگاه کردن از روی دست بروبچ IW بلد نیستن !
وحید اگه یادت باشه اونوقتی که اکتی گرم تابش فروش MW 2 بود ، یه بیانیه داده بودن و گفته بودن خودمونم میدونیم بازی بعدیمون به خوبی MW 2 نیست ! دیگه وقتی اکتی (لعن) ، خودش میاد اینو میگه ما باید چه انتظاری داشته باشیم ؟!

اتفاقا از نظر من این بازی توی سری اصلی COD نامزد دریافت عنوان بدترین نسخست ! :دی راقابت تنگاتنگی با COD 3 داره !
برادران تریارک هم کاری جز نگاه کردن از روی دست بروبچ IW بلد نیستن !
وحید اگه یادت باشه اونوقتی که اکتی گرم تابش فروش MW 2 بود ، یه بیانیه داده بودن و گفته بودن خودمونم میدونیم بازی بعدیمون به خوبی MW 2 نیست ! دیگه وقتی اکتی (لعن) ، خودش میاد اینو میگه ما باید چه انتظاری داشته باشیم ؟!
آقا من حرفمو پس گرفتم.
ولی باز هم قبول کنید وقتی BO از نظر پیش فروش نسبت به MW 2 پیشی گرفته حتما به یه جایی میرسه.
درسته بچه های Treyarch تو BO از شاهکار MW2 تقلید کردن ولی نباید این رو نادیده گرفت که دیگه الان Treyarch یه استودیوی با تجربه شده. من که بهشون ایمان دارم.

دقیقا این همون بحثی بود که منو و چندتا از دوستام با هم داشتیم!! اخر هم به این نتیجه رسیدیم single player ش هیچ مالی نمیشه ولی مولتی پلی ش به لطف MW2 شاید چیزی بشه!!
مولتی ش دقیقا مثل MW2 البته ا کمی تغییر!!!همین...

کاملا مشخصه که Treyarch نوآوری شرکت Infinity Ward را نداره

دقيقاً همينطوره !!
ولی نميدونم چرا من با mw1 بيشتر از mw2 حال کردم....کلاً شماره يکش زندگی بود لامصب !!!
اگر فروش oops از mw2 پيشی بگيره تنها دليلش موفقيت خيره کننده mw2 بوده..تو اين قضيه نبايد حتی ذره ای شک کرد.

• Like
Reactions: Bayonetta
آقایان من در عجبم انقدر روی نو آوری IW مانور میدن . میشه بدونیم این گروه چه نوآوری داشتن؟
من خودم مقاله ی این دو تیم بازیسازی رو نوشتم و از جیک و پیکشون خبر دارم. نوآوری IW اگر بشه اسمش رو گذاشت نو آوری استفاده از داستان های مجازی و غیر واقعی به جای واقعی بود که نمونش رو قبلاً زیاد دیدیم. داستان های غیر واقعی اساس کار بازیهاست و IW اصلاً نوآوری نداشته. کار بعدیش کشوندن بازی به زمان حال بوده که قبل از این بازی هم صدها بازی دیگه بودن که چه بسا از زمان حال هم فراتر رفتن و آینده رو به تصویر کشیدن. مورد بعدی که باز هم شاید بشه گفت نوآوری ایجاد کلاسهای متفاوت برای حالت آنلاین بازی بوده که قبل از اون UT همه ی اینکارارو مو به مو انجام داده بود. نوآوری دیگه ای من خاطرم نیست. به جز حوادث اسکریپت شده و مراحل خطی که تا جایی که میدونم همه ی شرکتها دارن به سمت بازیهای غیر خطی و باز حرکت میکنن و این نو آوری نیست کهنه آوریه !!! تنها عاملی که به نظر من باعث شد بازی های IW باشکوه جلوه کنند گرافیک بالاشون بود صداگذاری با کیفیت که باعث میشد شما حس کنید یک نظامی هستید. استفاده از تکنولوژی روز. اگر تغییر زمان بازی، بالا رفتن کیفیت بصری و صوتی، داستان غیر واقعی و این چیزا رو نو آوری مینامید پس Devil May Cry جدید که ریبوت شده الان باید انقلابی جدید در نوآوری باشه!!!
اگر احساس یا تعلق خاطری به فلان شرکت دارید قابل احترامه اما چرا سعی میکنید استعداد تیم دیگه رو زیر سوال ببرید!؟ بازی داره فوق العاده پیش فروش میکنه تمامی زحمات سازنده ها رو گذاشتید کنار تنها عاملش رو نوشتید به پای موفقیت شماره ی قبلی !؟

Modern Warfare 2 فقط تحسین و ماشالله هم نداشت. خیلی ها هم از بعضی اقدامات IW خشمگین شدن و از این تیم شکایت کردن. حاشیه زیاد داشت این قسمت. بماند بحث های سیاسی و این جور چیزاش که کلی جا واسه صحبت داره ولی دو بحثش که خیلی جنجال به پا کرد رو میگم عنوان مثال میشه مرحله ی فرودگاه را نام برد که طی اون به قتل عام شهروندان روسی پرداخته میشد که باعث خشم مجامع و ملل شده بود میتونید اخبار و پیامد های دیگه ی این اقدام IW رو از سایت های خارجی پیگیری کنید ببینید نتیجه ی شکایات چی شد، نمونه ی دیگه که باید گفت اینه که در بخشی از بازی یکی از نظامیان از بازیباز میپرسه که " آیا تا به حال مردی رو جلوی خودت لخت دیدی؟" که بازیباز که شما باشی در جواب میگه ".... اگه *گ*ی باشه!!!!". شخص نظامی بعد از چند لحظه ای خندیدن میگه که شوخی کرده و جمله ی معروف "نه درخواست کن و نه اجازه بده" ، “don’t ask, don’t let” را به زبان میاره. این جمله اشاره به سیاست فعلی نظامیان آمریکایی داره که طی اون به نظامیان اجازه داده میشه اعمال شنیعی همچون هم*ج*ن*س بازی را انجام بدن. سیاستهای عجیب و مسخره ی خودشونو هم در ورای بازی دارن منتقل میکنند. اما کو چشم باز!؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
نو اوری ؟ شما که از جیکو پوکه اینا خبر داری :))دیگه باید بدونی که کلا هر چی نو اوریه دست iw بود waw هم اشغال بود و یه کپی از mw بود فقط تو جنگ جهنی بود همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or