پیش بینی کنفرانس های E3 2012

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

21050453221866480582.jpg

خُب همونطور که از اسم تاپیک پیداست در صورت تمایل انتظارات و پیش بینی های خودتون رو از کنفرانس های E3 امسال بیان کنید . ترجیحاً سه کنفرانس سونی، مایکروسافت و نینتندو .

به نظر خودم:

سونی
- نمایش گیم پلی The Last of Us و مشخص شدن تاریخ عرضه رسمی .
- سونی اعلام خواهد کرد که PSP از دور خارج خواهد شد + کاهش قیمت .
- کاهش قیمت PSVita, قیمت 199$ برای مدل WiFi و 249$ برای مدل 3G/WiFi .
- اعلام قابل بازی بودن عناوین کلاسیک PS1 و PS2 بر روی PSVita .
- کالکشن Kingdom Hearts 1&2 HD برای PSVita .
- نمایش گیم پلی جدید از عناوین GOW: Ascension, PlayStation All Stars, LPB Karting و The Last Guardian همراه با تاریخ عرضه رسمی .
- کاهش قیمت ارزانترین مدل PS3 به 199$ .
- اولین تریلر و رونمائی از Agent .
- رونمائی از Gran Turismo 6 .
- رونمائی از پروژه جدید Quantic Dream .

مایکروسافت:
- نمایش گیم پلی از بخش کمپین Halo 4 .
- کاهش قیمت Xbox360 .
- آپدیت داشبورد جدید .
- گیم پلی و تاریخ عرضه رسمی برای Forza Horizon .
- آنونس Fable 4 .
- نمایش گیم پلی Ryse (عنوان انحصاری از استدیو Crytek) و مشخص شدن تاریخ عرضه رسمی .
- معرفی چند عنوان هاردکور برای Kinect .
- و در آخر یک تبلیغ کوتاه از سخت افزار آینده Xbox همراه با نمایشی که نشان خواهد داد بازی های نسل بعد بر روی این کنسول چگونه بنظر خواهند رسید (Unreal Engine 4 on Next Xbox) .

نینتندو:
- نام نهائی و اصلی Wii U مشخص خواهد شد همچنین همراه با تاریخ عرضه رسمی در نوامبر سال جاری با قیمت 349.99$ .
- نمایش تغییرات در کنترلر Wii U .
- نمایش گیم پلی Resident Evil 6 بر روی Wii U .
- نمایش جدید از Zelda بر روی Wii U .
- رونمائی از ماریو جدید به عنوان لانچ تایتل Wii U .
- Metriod جدید برای Wii U .
- استدیو بازی سازی Retro از عنوان جدید خود برای Wii U پرده برداری خواهد کرد .
- نمایش Super Smash Bros جدید .
- نمایش Kingdom Hearts 3D بر روی 3DS .
- 3DS کاهش قیمت نخواهد داشت .
- اعلام کاهش قیمت برای Wii . احتمالاً 99$ .

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
بنده پیشبینی میکنم بعد از E3 از بوی دماغ سوخته ی هممون فروم یه چند ساعتی به حالت تعلیق درمیاد :دی

اون چیزایی که اتنضار داریم و از شدت هایپ شایعه هاشون رفتیم بالای جَو رو هیچ کدومش رو نشون نمیدن :دی حالا ببینین... :دی

بنده پیشبینی میکنم بعد از E3 از بوی دماغ سوخته ی هممون فروم یه چند ساعتی به حالت تعلیق درمیاد :دی

اون چیزایی که اتنضار داریم و از شدت هایپ شایعه هاشون رفتیم بالای جَو رو هیچ کدومش رو نشون نمیدن :دی حالا ببینین... :دی
اتفاقا من فکر می کنم امسال سونی و مایکروسافت باید بازی های جدید و عالی معرفی کنن تا بتونن تا عرضه کنسول های نسل بعد خودشون، جلوی Wii U کم نیارن :دی الان دیگه مثل سال های پیش نیست که خریدار فقط 3 تا گزینه داشته باشه، الان 4 تا گزینه داره و تنها راه مقابله با گزینه چهارم بازی خوب هست :دی این نظر منه و فکر می کنم E3 امسال از نظر عناوین جدید بهترین E3 چند سال اخیر باشه.

اون چیزایی که اتنضار داریم و از شدت هایپ شایعه هاشون رفتیم بالای جَو رو هیچ کدومش رو نشون نمیدن :biggrin1: حالا ببینین... :biggrin1:
من که از E3 انتظار چیز خاصی ندارم! :d فقط GOW:A رو میخوام بعدشم TLOU که 100% اینا رو نشون میدن :d

دیگه مثل سال های قبل انتظار چیزی از Agent و TLG و KH III و JAK 4 ندارم :d

حالا این خبر یه کم قدیمی هست ولی Rare چند وقت پیش سرپرست بخش بازیسازی Sega رو به خدمت گرفته. من موندم اینا با این همه کارمند دقیقا دارن چیکار میکنن :دی عرضه یه بازی خفن از Rare هم به لیست پیش بینی های من اضافه شد :دی

حالا این خبر یه کم قدیمی هست ولی Rare چند وقت پیش سرپرست بخش بازیسازی Sega رو به خدمت گرفته. من موندم اینا با این همه کارمند دقیقا دارن چیکار میکنن :دی عرضه یه بازی خفن از Rare هم به لیست پیش بینی های من اضافه شد :دی
احتمال اینکه Rare یک عنوان برای آخر نسل عرضه کنه زیاده شایعش هم هست که بخشی از کارمندانش روی یک عنوان برای این نسل بخش دیگش روی یک عنوان نسل بعد کار می کنند(فقط مختص کینکت نباشه:| :d)
یک چیز دیگه چرا کسی توجه نمیکنه IP ونکوور شاید معرفی بشه بالاخره نمیدونم ولی حس میکنم تایید بشه و 2013 بیاد چون ماکرو هم نمیخواد تا ورود نسل بعد جلو Wii U کم بیاره منطقی هست

ای لول که چه نوشابه‌ی باز میکنن اون سونی فنها واسه خودشون!!. کِی و کجا و چه کسی گفته که قراره Shenmue 3 برای ps3 بیاد؟
فریدون خودت شایعه میسازی و خودت هم تو سرش میزنی ؟! :دی
مگه کسی توی این تاپیک همچین حرفی زده ؟! اتفاقآ یه مدت خیلی شایعه درست شده بود که میخواد انحصاری برای 360 بیاد ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or