پیش بینی کنفرانس های E3 2012

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

21050453221866480582.jpg

خُب همونطور که از اسم تاپیک پیداست در صورت تمایل انتظارات و پیش بینی های خودتون رو از کنفرانس های E3 امسال بیان کنید . ترجیحاً سه کنفرانس سونی، مایکروسافت و نینتندو .

به نظر خودم:

سونی
- نمایش گیم پلی The Last of Us و مشخص شدن تاریخ عرضه رسمی .
- سونی اعلام خواهد کرد که PSP از دور خارج خواهد شد + کاهش قیمت .
- کاهش قیمت PSVita, قیمت 199$ برای مدل WiFi و 249$ برای مدل 3G/WiFi .
- اعلام قابل بازی بودن عناوین کلاسیک PS1 و PS2 بر روی PSVita .
- کالکشن Kingdom Hearts 1&2 HD برای PSVita .
- نمایش گیم پلی جدید از عناوین GOW: Ascension, PlayStation All Stars, LPB Karting و The Last Guardian همراه با تاریخ عرضه رسمی .
- کاهش قیمت ارزانترین مدل PS3 به 199$ .
- اولین تریلر و رونمائی از Agent .
- رونمائی از Gran Turismo 6 .
- رونمائی از پروژه جدید Quantic Dream .

مایکروسافت:
- نمایش گیم پلی از بخش کمپین Halo 4 .
- کاهش قیمت Xbox360 .
- آپدیت داشبورد جدید .
- گیم پلی و تاریخ عرضه رسمی برای Forza Horizon .
- آنونس Fable 4 .
- نمایش گیم پلی Ryse (عنوان انحصاری از استدیو Crytek) و مشخص شدن تاریخ عرضه رسمی .
- معرفی چند عنوان هاردکور برای Kinect .
- و در آخر یک تبلیغ کوتاه از سخت افزار آینده Xbox همراه با نمایشی که نشان خواهد داد بازی های نسل بعد بر روی این کنسول چگونه بنظر خواهند رسید (Unreal Engine 4 on Next Xbox) .

نینتندو:
- نام نهائی و اصلی Wii U مشخص خواهد شد همچنین همراه با تاریخ عرضه رسمی در نوامبر سال جاری با قیمت 349.99$ .
- نمایش تغییرات در کنترلر Wii U .
- نمایش گیم پلی Resident Evil 6 بر روی Wii U .
- نمایش جدید از Zelda بر روی Wii U .
- رونمائی از ماریو جدید به عنوان لانچ تایتل Wii U .
- Metriod جدید برای Wii U .
- استدیو بازی سازی Retro از عنوان جدید خود برای Wii U پرده برداری خواهد کرد .
- نمایش Super Smash Bros جدید .
- نمایش Kingdom Hearts 3D بر روی 3DS .
- 3DS کاهش قیمت نخواهد داشت .
- اعلام کاهش قیمت برای Wii . احتمالاً 99$ .

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
یعنی اینجا هیچ کس فکر نمیکنه Splinter Cell 6 تو کنفرانس مایکروسافت نشون داده بشه؟:-/
اصل کاری ها رو که بقیه گفتن؛ من فکر میکنم جید ریموند هم میاد رو سِن.:دی
Ladies and gentlemen, from Ubisoft Toronto, Jade Raymond... <صدای تشویق و کف و سوت> :دی
A man can dream:d !
سه تا کنفرانس خیلی بالا نوشتی که عمرا اتفاق نمیفتن :d همون ماله آریا بیشتر به واقعیت میخوره :d
پیش بینی و انتظارات :دی یکسریش پیش بینیه و یکسریش هم انتظاراتیه که دارم :دی !

به نظر من مایکرو فقط اسم رمز کنسول بعدی خودش رو معرفی میکنه !
همچنین یک کنسول 360 بدون درایو همراه با یک عدد هارد 120 گیگ که 120 یا 99 دلار هست که کاملا دیجیتالی باید براش بازی خرید کرد !(خوراک جی تگ شدن) :d
EA به احتمال بسیار فراوان NFS Underground 3 رو معرفی میکنه و نمایش های بزرگی هم برای C&C G2 و SC4 داره
سونی هم هیچی از نسل بعد نمیگه و 20 تا بازی 10 تا ـش برا ویتا ست 5 تا منحصرا برا پلی 3 و 5 تا هم مشترک بین این دو
نینتندو هم به من چه !:دی

یعنی اینجا هیچ کس فکر نمیکنه Splinter Cell 6 تو کنفرانس مایکروسافت نشون داده بشه؟:-/
اصل کاری ها رو که بقیه گفتن؛ من فکر میکنم جید ریموند هم میاد رو سِن.:دی
Ladies and gentlemen, from Ubisoft Toronto, Jade Raymond... <صدای تشویق و کف و سوت> :دی
سینا اگه نشون بدن هر چی بخوای برات میخرم :دی

من الان به این نتیجه رسیدم که بهترین محل برای معرفی بازی بعدی Bungie تو کنفرانس مایکروسافت هست :دی (خبرش تو فروم هست که بازیش 2013 میاد) با توجه به اینکه Activision ناشر هست، کاملا مشخصه که از این 100 میلیون و خرده ای 360 و PS3 فروخته شده به این سادگی ها نخواهد گذشت :دی

شک ندارم توی E3 تائید میشه برای Wii U و کجا بهتر از کنفرانس نینتندو :دی !

یقین دارم :دی !

شک نکن که نمیاد:d

به لیست من Metro: Last Light اضافه کن اونو پاک یادم رفت! اگه یک تریلر از Zwei هم نشون بدن من پرواز میکنم دیکه البته احتمالش به زیر 0 میل میکنه چون معمولا اینجور بازیها تو TGS رونمایی میشه ازشون :(

حالا چرا دقیقا 4.5 دقیقه آریا؟ :d
پس چند تا ؟! :دی
یا کلآ چیزی نشون نمیدن ، یا حداکثر همون چند دقیقه فقط یه چیزی نشون میدن که جلوی هیاهوی نینتندو رو یه ذره بگیرن !

من الان به این نتیجه رسیدم که بهترین محل برای معرفی بازی بعدی Bungie تو کنفرانس مایکروسافت هست :biggrin1: (خبرش تو فروم هست که بازیش 2013 میاد) با توجه به اینکه Activision ناشر هست، کاملا مشخصه که از این 100 میلیون و خرده ای 360 و PS3 فروخته شده به این سادگی ها نخواهد گذشت :biggrin1:
یعنی بالاخره اون رو معرفی میکنن ؟! :دی یکی این ، یکی هم Respawn ما رو کشتن !

یعنی بالاخره اون رو معرفی میکنن ؟! :biggrin1: یکی این ، یکی هم Respawn ما رو کشتن !
دیگه قطعا تو همین E3 معرفی میشه، قسمت اول بازی به احتمال خیلی زیاد برای این نسل عرضه میشه و دیگه کم کم وقت معرفیش فرا رسیده :دی

@آریا
آریا کل کنفرانس رو لو دادی:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------
سونی که تمام وقتش قطعا میره روی معرفی عناوین و ملحقات ویتا.
تایید Metal Gear Solid 5
نمایش بزرگی از GOW
تعداد زیادی بازی Move
رییس جدید سونی هم میاد یه چند دقیقه ای حرف میزنه:d
---------------------------------------------------------------------------------------
نینتندو 15 تا ماریو جدید + یه 3 یا 4 تایی زلدا جدید و رییس بخش آمریکا نینتندو هم میاد یه 4 تا جک می گه میره:d
---------------------------------------------------------------------------------------
و اصلش مایکروسافت که به احتمال بسیار زیاد کنسول نسل بعدیش رو رونمایی می کنه. یا خودش رو به صورت فیزیکی نشون میده(احتمال 90%) و یا یه ویدیو از شکل و شمایلش نشون میده (100%)
عناوین جدید کینکت(یه چنتا بچه هم میارن اونجا بازی کنن) + حضور سونادا برای نشون دادن پیشرفت نرم افزاری کینکت.
نمایش گیم پلی از BO2
حضور یکی از مدیران یوبی سافت برای تایید Splinter Cell 6 به صورت انحصاری:d(آرزو بر جوانان عیب نیست!)
یه بازی انحصاری از QD (این فوق محاله!:d)
نمایش Rising و قول های بی سر و ته Kojima
نمایش دوباره Tomb Raider !

کنفرانس سونی ربع ساعت اولش که آمار و ارقامه و در مورد گذشته صحبت میکنند ما هم خوابمون میبره!
بعدش یک عدد تریلر + گیم پلی از TLOU نشون میدن! مثل همون کاری که پارسال برای U3 کردن!
بعدش هم کمی از ASBR و LBP K !
حالا نوبت میرسه به ویتا! احتمالا تا میشه بازی برای ویتا معرفی میکنند! علاوه بر بازی های جدید دوباره یک لیست از بازی های PSP هم میدن که میگن اینا رو میشه الان روی ویتا هم بازی کرد! شاید ASBR و LBP K هم براش تایید شد! طبق شایعات ... آها کیلزون هم قرار بود بیاد پس شاید از اینم چیزی نشون بدن!
بعدش یکی دوتا بازی چرت برای Move نشون میدن که دوباره خوابمون میبره! امیدواریم دیگه سراغ بسکتبال و گلف و اینا نرن! خداییش اینا چیه نشون میدن ؟ ایندفعه هم حتما نوبت به هاکی یا فوتبال میرسه ...
به آخرای برنامه که میرسیم احتمالا از AC III یک چیزایی نشون میدن! همینطور که همیشه یک خبری از AC تو کنفرانس سونی بوده! شاید مثلا بگن نسخه ی PS3 دوتا ماموریت اضافه داره! یک چیز کوتاهی هم از بخش مولتیش نشون بدن! مثل BH ...
حالا شاید غیر از AC چندتا بازی 3th party هم نشون بدن! چیز خاصی به ذهنم نمیرسه! فقط مطمئنم COD نیست! (اون برای MSـه! )
آخر کار هم احتصاص میدن به GOW A !

هیچ خبری هم از TLG و AGENT و FF V XIII هم نیست! بازی انحصاری درجه یک جدیدی هم فکر نمیکنم معرفی کنند برای PS3 ، احتمالا همون بازی های Move !

آها شاید PS3 و ویتا هم قیمتشون کم بشه! مخصوصا ویتا!
نسل بعد هم فکر نکنم تو E3 حداقل سونی خبری باشه! شاید TGS ... !

راستی بازی بعدی دیوید کیج رو هم یادم رفت!!! فکر کنم این رو هم یکم قبل تر یا بعد از AC III نمایش بدن :d

آخرین ویرایش:
امیدوارم یه چیز جدید از آلن ویک رو کنن.احتمالش هست یه اسپین آف دیگه هم بدن.
فکر کنم اسپلینترسل 6 هم توی کنفرانس مایکروسافت نمایش کوتاهی داشته باشه.

سلام

نینتندو

-کنفرانس با صحبت در مورد kirby شروع میشه(مثل سال پیش که برای zelda بود)
-پخش تریلر از بازی های مهم بصورت مجزا(،RE: Downfall،NSMB2،LOZ:3DS)
- نمایش Legend of Zelda برای 3DS روی سن
-پخش مونتاژ از سایر بازی های 3DS
-معرفی دوبارهWiiU
-نمایش یک بازی بروی سن (احتمالا بازی جدید میاموتو )
- نمایش تریلر بازی های First-party بصورت مجزا (احتمالا شامل Yoshi Island ،F-Zero ، Eternal Darkness 2)
-نمایش مونتاژ از بازی های 3rd-party
-صحبت در مورد اهمیت دادن نینتندو به کور گیمرها
-پخش تریلر بازی Retro (به نظر من Metroid-starfox:fusion saga یا startropics)

مایکرو:
-شروع با COD:BO2
-یک بازی 3rd-party احتمالا tomb raider
-نمایش مفصل از Halo 4
-بازی های کژوال کینکت
-بازی های کور کینکت (احتمالا شامل Ryse،Fabel:j)
-قابلیت های جدید live
-معرفی کوتاه نسل بعد
-پخش یک تیزر از بازی Rare برای نسل بعد (احتمالا Prefect Dark Core یا Cascade) مشابه کاری که نینتندو با Zelda برای WiiU انجام داد.

سونی:

- آمار و ارقام
-نمایش PS Allstars Battle Royale
-move
-نمایش The Last of Us
-مونتاژ بازیهای Vita
-نمایش یک بازی 3rd-Party (اختمالا medal of honor)
-نمایش God of War: Ascension

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or