Erebus
کاربر سایت
فرض بگیریم این حرفت درست باشه (که نیست) حالا مگه قراره توی 6-7 ماه آینده FF واسه PS3 بیاد؟فقط کافیه یه عنوان از ff ها بیاد خودش باعث فروش چند میلیون 3 میشه
فرض بگیریم این حرفت درست باشه (که نیست) حالا مگه قراره توی 6-7 ماه آینده FF واسه PS3 بیاد؟فقط کافیه یه عنوان از ff ها بیاد خودش باعث فروش چند میلیون 3 میشه
ظرفیت تولید Wii از یک میلیون بیشتر هست و تازه بیشتر هم میشه. نینتندو خودش پیش بینی کرده که 14 میلیون کنسول توی سال 2007 شیپ کنه و تازه گفته تولیدمون به این تعداد محدود نیست و اگه تقاضا باشه میتونه بیشتر هم باشه.
فقط توی دو تا ماه نوامبر و دسامبر وی فروشش حداقل بین 5 تا 6 میلیون خواهد بود.
شاید منظورش اینه که فقط شیپ کنه.تا حالا سابقه داشته که یه کنسول بتونه 5-6 میلیون تو دو ماه اخر سال بفروشه؟در حالی که دو تا رقیب قدر هم داشته باشه
2 تا رقیب قدر منظورت PS3 و Xbox 360 ه؟ :laughing:تا حالا سابقه داشته که یه کنسول بتونه 5-6 میلیون تو دو ماه اخر سال بفروشه؟در حالی که دو تا رقیب قدر هم داشته باشه
2 تا رقیب قدر منظورت PS3 و Xbox 360 ه؟ :laughing:
هر سال این اتفاق می افته و محبوب ترین کنسول فروشش حداقل 6 میلیون بوده توی 2 ماه آخر سال. خیلی بیشتر از 5-6 میلیون هم سابقه داشته، مثلا PS2 به 9 میلیون هم رسیده. من خیلی محتاطانه گفتم 5-6 میلیون. گفتم که حداقل 5-6 میلیون می فروشه.
منم بگم ؟ :
X360 : 20 milion
PS3 : 10 milion
Wii : 15 milion
...
حاظرم شرط ببندم ...
شما حالت خوب نیست فکر کنم احتیاج به استراحت داری:cheesygriآقا شرط بندي حرام است اين گفته امام است
آقا شرط بندي حرام است اين گفته امام است
آقا جان قفل blue ray نميشكنه يا اگه بشكنه بازم گرون درمياد چون: blue ray رايتر گروووووووونه، بلو ري كمه . فهميدي؟آقا الان Xbox 360 خيلي زياده به خاطر اينكه 1 سال زودتر اومده wii چون ارزونه و به خاطر نوآوري تو دستش داره خوب فروش مي كنه اما به نظر من Ps3 تا يه مدت ديگه كه ارزون شد و بازيهاش زياد شد روي همه رو كم ميكنه چون از لحاظ سخت افزاري رقيب نداره
همشون 20 ميليون (خداوند در قرآن گفته بايد عدالت برقرار بشه):biggrin1: