پیش بینی فروش کنسولها تا پایان سال 2007 میلادی

ظرفیت تولید Wii از یک میلیون بیشتر هست و تازه بیشتر هم میشه. نینتندو خودش پیش بینی کرده که 14 میلیون کنسول توی سال 2007 شیپ کنه و تازه گفته تولیدمون به این تعداد محدود نیست و اگه تقاضا باشه میتونه بیشتر هم باشه.
فقط توی دو تا ماه نوامبر و دسامبر وی فروشش حداقل بین 5 تا 6 میلیون خواهد بود.

تا حالا سابقه داشته که یه کنسول بتونه 5-6 میلیون تو دو ماه اخر سال بفروشه؟در حالی که دو تا رقیب قدر هم داشته باشه

تا حالا سابقه داشته که یه کنسول بتونه 5-6 میلیون تو دو ماه اخر سال بفروشه؟در حالی که دو تا رقیب قدر هم داشته باشه
شاید منظورش اینه که فقط شیپ کنه.
فروشگاها سفارش میدن میندازن تو انبارشون نینتندو هم اعلام میکنه ما اینقدر کنسول فروختیم!:) عمرا و ابدا نمیشه 5-6 میلیون کنسول اونم ظرف مدت 2 ماه بفروشه!!
مگر اینکه سونی و مایکروسافت بمیرن تنها کنسولی که روی کره زمین بمونه wii باشه!

2 تا رقیب قدر منظورت PS3 و Xbox 360 ه؟ :laughing:
هر سال این اتفاق می افته و محبوب ترین کنسول فروشش حداقل 6 میلیون بوده توی 2 ماه آخر سال. خیلی بیشتر از 5-6 میلیون هم سابقه داشته، مثلا PS2 به 9 میلیون هم رسیده. من خیلی محتاطانه گفتم 5-6 میلیون. گفتم که حداقل 5-6 میلیون می فروشه.

2 تا رقیب قدر منظورت PS3 و Xbox 360 ه؟ :laughing:
هر سال این اتفاق می افته و محبوب ترین کنسول فروشش حداقل 6 میلیون بوده توی 2 ماه آخر سال. خیلی بیشتر از 5-6 میلیون هم سابقه داشته، مثلا PS2 به 9 میلیون هم رسیده. من خیلی محتاطانه گفتم 5-6 میلیون. گفتم که حداقل 5-6 میلیون می فروشه.

نه منظور من ps2 و 360 هست ;):cheesygri

پ.ن: خیلی جالبه 9 میلیون باید برم تو vg chart بگردم خیلی عجیبه البته فروش امریکا و ژاپن رو میشه تاریخچشو پیدا کرد ولی اروپا مشکله یعددی میشه بین امریکا و ژاپن با این حساب فروش دو ماه اخر با کل سال میتونه برابری کنه حالا میفهمم چرا همه زورشونو میزارن واسه اخر سال و برنده هم اخر سال معلوم میشه
اگه ماکروسافت قیمت core رو بیاره رو 200 دلار ممکنه فروش خوبی بکنه و بتونه جلوی wii رو بگیره

آقا الان Xbox 360 خيلي زياده به خاطر اينكه 1 سال زودتر اومده wii چون ارزونه و به خاطر نوآوري تو دستش داره خوب فروش مي كنه اما به نظر من Ps3 تا يه مدت ديگه كه ارزون شد و بازيهاش زياد شد روي همه رو كم ميكنه چون از لحاظ سخت افزاري رقيب نداره;)
همشون 20 ميليون (خداوند در قرآن گفته بايد عدالت برقرار بشه):love::biggrin1:

آقا شرط بندي حرام است اين گفته امام است

آقای xXx_Re4 وقتی چیزی نمیتونی بگی و چیزی نداری که بگی لازم نیست پست بزنی. همین امروز 4 مورد کاملا بی مورد و بی محتوا با جنبه ی مسخره بازی و اسپم از سوی شما دیده شده. در صورت مشاهده ی مجدد این گونه پست ها از سوی شما دسترسی شما به سایت قطع خواهد شد.

آقا الان Xbox 360 خيلي زياده به خاطر اينكه 1 سال زودتر اومده wii چون ارزونه و به خاطر نوآوري تو دستش داره خوب فروش مي كنه اما به نظر من Ps3 تا يه مدت ديگه كه ارزون شد و بازيهاش زياد شد روي همه رو كم ميكنه چون از لحاظ سخت افزاري رقيب نداره;)
همشون 20 ميليون (خداوند در قرآن گفته بايد عدالت برقرار بشه):love::biggrin1:
آقا جان قفل blue ray نميشكنه يا اگه بشكنه بازم گرون درمياد چون: blue ray رايتر گروووووووونه، بلو ري كمه . فهميدي؟:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or