پیش بینی فروش کنسولها تا پایان سال 2007 میلادی

این هم پیش بینی خودم :

Wii : 20 mil
X360 : 16 mil
PS3 : 14 mil
به نظر من بد نیست این پیش بینی، فقط PS3 رو خیلی زیاد گفتی. یعنی همه رو زیاد گفتی اما PS3 رو خیلی زیاد گفتی.

فکر کنم Wii بین همون 19 تا 20 میلیون فروشش بشه تا آخر سال.
360 هم 15 تا 16 میلیون نهایتشه.
PS3 هم خیلی زور بزنه برسونه خودشو بین 8 تا 10 میلیون.
البته اینا همشون فروش کلی یعنی از اول عرضه تا آخر سال 2007 هستن دیگه.

به نظر من بد نیست این پیش بینی، فقط PS3 رو خیلی زیاد گفتی. یعنی همه رو زیاد گفتی اما PS3 رو خیلی زیاد گفتی.

با فروش 360 موافقم و ps3 هم زوربزنه همون 8 فکر کنم بیشتر نشه مگه اینکه قیمت رو بیاره پایین
ولی wii رو فکر نکنم بتونه به 19 یا 20 برسه یعنی تا اونجایی که یادمه تولید wii ماهی یک میلیون میخواد بشه که تا اخر سال اگه ماهی یه میلیون هم بفروشه و تو تعطیلات هم یه میلیون اضافه تر بفروشه تازه میشه همون 16 میلیون
یعنی 8 میلیون تا اخر سال و 8 میلیون هم تا الان فروخته جمعا میشه 16 میلیون

پ.ن:البته فروش بیشتر از یک میلیون در ماه رو هم من شک دارم بتونه داشته باشه

ps3 هم خیلی زور بزنه برسونه خودشو بین 8 تا 10 میلیون.
??????
خيلي عجيبه.اگه بخواد اين جوري بفروشه که ديگه به درد نمي خوره.
تا حالا حدود 5.5 الي 6 ميليون طبق گفته سوني در چند ماه پيش فروخته.وبا اومدن بازي لاير و هونلي اسورد مطمئنا افزايش پيدا مي کنه.
البته فن بوي 360 نزنيدا

با فروش 360 موافقم و ps3 هم زوربزنه همون 8 فکر کنم بیشتر نشه مگه اینکه قیمت رو بیاره پایین
ولی wii رو فکر نکنم بتونه به 19 یا 20 برسه یعنی تا اونجایی که یادمه تولید wii ماهی یک میلیون میخواد بشه که تا اخر سال اگه ماهی یه میلیون هم بفروشه و تو تعطیلات هم یه میلیون اضافه تر بفروشه تازه میشه همون 16 میلیون
یعنی 8 میلیون تا اخر سال و 8 میلیون هم تا الان فروخته جمعا میشه 16 میلیون

پ.ن:البته فروش بیشتر از یک میلیون در ماه رو هم من شک دارم بتونه داشته باشه
ظرفیت تولید Wii از یک میلیون بیشتر هست و تازه بیشتر هم میشه. نینتندو خودش پیش بینی کرده که 14 میلیون کنسول توی سال 2007 شیپ کنه و تازه گفته تولیدمون به این تعداد محدود نیست و اگه تقاضا باشه میتونه بیشتر هم باشه.
فقط توی دو تا ماه نوامبر و دسامبر وی فروشش حداقل بین 5 تا 6 میلیون خواهد بود.

??????
خيلي عجيبه.اگه بخواد اين جوري بفروشه که ديگه به درد نمي خوره.
تا حالا حدود 5.5 الي 6 ميليون طبق گفته سوني در چند ماه پيش فروخته.وبا اومدن بازي لاير و هونلي اسورد مطمئنا افزايش پيدا مي کنه.
البته فن بوي 360 نزنيدا
5.5 الی 6 میلیون نفروخته، شیپ کرده. فروشش خیلی خیلی کمتر از این حرفها بوده.

با این حساب میشه گفت فروش کلی PS3 از X360 بیشتر میشه اواخر سال 2008؟

اينا همين طوري مي گم با توجه به سايت nexgenwars
14mill:360
8mill:Ps3
15mill:wii
كار جالبيه بذار ببينيم بچه ها چقدر نزديك مي گن

آخرین ویرایش:
با این حساب میشه گفت فروش کلی PS3 از X360 بیشتر میشه اواخر سال 2008؟
نه چجوری میشه گفت؟
یعنی PS3 توی یک سال می خواهد 5 - 7 میلیون عقب بودنش رو جبران کنه؟ اونم با این قیمت؟ امکان نداره.
بدون شک تا آخر سال 2008 همچنان فروش 360 بیشتر از PS3 خواهد بود اما در نهایت فکر می کنم فروش PS3 از فروش 360 بیشتر بشه. اینکه 360 توی 2 تا بازار بزرگ خیلی ضعیف کار می کنه خیلی خیلی براش بد میشه در نهایت.

20 میلیون ps3
18 wii
15 360
اصولا پیش بینی هیچ لزومی نداره که درست از آب در بیاد چون اسمش روشه، داری پیش بینی می کنی نه پیش گویی پس همیشه احتمال اشتباه بودنش هست اما آدم وقتی می خواهد یه حدسی بزنه باید حداقل سعی کنه منطقی باشه. یعنی شما میگی PS3 تا آخر سال 2007 فروشش از اون 2 تا کنسول دیگه بیشتر میشه؟؟؟ فکر می کنی اصلا منطقی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or