پیش بینی فروش کنسولها تا پایان سال 2007 میلادی

GODOFEVIL

کاربر سایت
در این تاپیک میخواهیم فروش کنسولهای PS3 و Wii و X360 را تا پایان سال 2007 پیش بینی کنیم
همه میتونند در این پیش بینی شرکت کنند
فقط پیش بینی کنید که هرکدوم از این کنسولها تا پایان سال چند واحد فروش میکنند و اگر دلیلی هم برای پیش بینیتون دارید حداکثر در 2 خط بیان کنید

خوشبختانه تو این سایت همه کارشناسن ;)
200.gif

من کارشناسم!!!!

wiii یک ونیم برابر اضافه میشه!!!! چون ارزونه!!!!
ps3 ½برابر اضافه میشه!!!چون گرونه!!!!
X360 ¾ برابر اضافه میشه!!!چون دیگه به درد نمیخوره!!!تا2007!!!

امین جان شما این اقا رو دست کم گرفتی . مگه خبر نداری ؟؟
یبار Gamespot به ایشون پیشنهاد دادن ایشون با کمال افتخار این پیشنهادو رد کردن
امین ایشون راست میگن!!! مدیر گیم اسپات پسر خالمه!!!! هی بهم میگفت بیا نظر بده منم گفتم زمین و آسمونم بزاری کف دستم قبول نمیکنم!!!!:biggrin1: :cheesygri :-"

سلام..با وجود اینکه در این سایت تعصبات و مسائل عقیدتی روی کنسول بسیار زیاد هست و کاملا از پستهای بالای من معلومه من پیش بینیم رو بدون هیچ تعصبی میگم:

Wii حدود 30 تا 40 میلیون می فروشه و از همه هم بیشتر می فروشه با اینکه ازش اصلا خوشم نمیاد!

PS3 حدود 30 میلیون می فروشه که می تونم پیش بینی کنم نیمه ی اول 2007 حدود 20 ملیون نیمه ی دوم 10 میلیون می فروشه !

X360 هم حدود 25 تا 35 میلیون می فروشه با توجه به بازی های عالی که قراره واسش بیاد که 7 میلیون در نیمه ی اول 2007 و در نیمه ی دوم هم با آمدن Halo و GTAIV حدود 28 میلیون می فروشه!

ممنون!

به دلیل ارزونی و شیوه جدیدwii: 20
ps3 : 14بدلیل عدم توانایی سونی در ساخت (اگر بیشتذ تولید کنه بیشتر میفروشه)
در سال 2006 بدون رقیب بود و 10 میلیون فروخت امسال با اومدن ps3,wii میتونه 8 میلیون فروش کنه و در مجموع :xbox360:18

این هم پیش بینی خودم :

Wii : 20 mil
X360 : 16 mil
PS3 : 14 mil

wii تا اخر امسال هنر کنه به 360 برسه غیر ممکنه که بتونه 4 میلیون هم بیشتر بشه;)
ps3 هم که هنوز به 4 میلیون نرسیده تو این 6 یا 7 ماه مونده هم نمیتونه کاری کنه 14 میلیون خیلی خنده داره:laughing:

سلام..با وجود اینکه در این سایت تعصبات و مسائل عقیدتی روی کنسول بسیار زیاد هست و کاملا از پستهای بالای من معلومه من پیش بینیم رو بدون هیچ تعصبی میگم:

Wii حدود 30 تا 40 میلیون می فروشه و از همه هم بیشتر می فروشه با اینکه ازش اصلا خوشم نمیاد!

PS3 حدود 30 میلیون می فروشه که می تونم پیش بینی کنم نیمه ی اول 2007 حدود 20 ملیون نیمه ی دوم 10 میلیون می فروشه !

X360 هم حدود 25 تا 35 میلیون می فروشه با توجه به بازی های عالی که قراره واسش بیاد که 7 میلیون در نیمه ی اول 2007 و در نیمه ی دوم هم با آمدن Halo و GTAIV حدود 28 میلیون می فروشه!

ممنون!

جیمزباند جان شما فکر کنم تا اخر سال 2009 رو امار دادی:cheesygri
زودتر پستتو ویرایش کن خیلی تابلوئه ادم اگه چیزی نمیدونه مجبورش نکردن که بیاد خودشو لو بده:cheesygri

به دلیل ارزونی و شیوه جدیدwii: 20
ps3 : 14بدلیل عدم توانایی سونی در ساخت (اگر بیشتذ تولید کنه بیشتر میفروشه)
در سال 2006 بدون رقیب بود و 10 میلیون فروخت امسال با اومدن ps3,wii میتونه 8 میلیون فروش کنه و در مجموع :xbox360:18

شما هم ps3 رو خیلی زیاد گفتی تازه وقتی بیشتر تابلو میشه که گفتی سونی بیشتر تولید کنه بشتر میفروشه :cheesygri

بیشترین فروش ماله XBOX 360:biggrin1:

بیشترین فروش مال wii هست اینو دیگه همه میدونن ;)
شاید اگه ماکروسافت core رو بکنه 199 دلار بتون از wii جلو بزنه اونم تازه یه شاید بزرگ جلوشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or