S sub -zero کاربر سایت Feb 29, 2012 #106 نوشته شده توسط پژمان: نمیشد به جای این زنه یکی مثل انجلینا جولی میومد جایزمونو میداد کلی حال کنیم:d بیشتر... مهناز افشاریه خودمون مگه چی کم داره از انجلینا جولی ها ؟/:d
نوشته شده توسط پژمان: نمیشد به جای این زنه یکی مثل انجلینا جولی میومد جایزمونو میداد کلی حال کنیم:d بیشتر... مهناز افشاریه خودمون مگه چی کم داره از انجلینا جولی ها ؟/:d
پژمان کاربر سایت Mar 1, 2012 #107 بحث شهرته وگرنه مهناز افشار که هیچی شما بیا ببین تو مملکتمون چه کسایی هستن که نمیشه گفت D;
K Kavigne کاربر سایت Mar 1, 2012 #108 نوشته شده توسط پژمان: بحث شهرته وگرنه مهناز افشار که هیچی شما بیا ببین تو مملکتمون چه کسایی هستن که نمیشه گفت D; بیشتر... خُ ساندرا بولاک هم کم مشهور نیست ... ! دردسرش هم از جولی کمتره ...
نوشته شده توسط پژمان: بحث شهرته وگرنه مهناز افشار که هیچی شما بیا ببین تو مملکتمون چه کسایی هستن که نمیشه گفت D; بیشتر... خُ ساندرا بولاک هم کم مشهور نیست ... ! دردسرش هم از جولی کمتره ...
SaDrA-HhH Loyal Member Mar 1, 2012 #109 من شخصا بولاک ـو بیشتر از جولی قبول دارم حالا شما ها فاکتورای دیگه رو در نظر میگیرید که ما نمیگیریم بحثش جداس
من شخصا بولاک ـو بیشتر از جولی قبول دارم حالا شما ها فاکتورای دیگه رو در نظر میگیرید که ما نمیگیریم بحثش جداس
MOHS4N کاربر سایت Apr 18, 2012 #110 mage kasi mitoone jaye Anglina Jolie ro begire?angelina vaghean yedoonast,az hame nazar.