پیش‌فروش عنوان «شبگرد: طلوع تاریکی» آغاز شد

• Thread starter Thread starter Sina R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا شما عنوان "شبگرد : طلوع تاریکی" را تهیه خواهید

• بله

رای‌ها: 89 47.3%
  • خیر

رای‌ها: 46 24.5%
  • با توجه به عملکرد بازی و نقد ها تصمیم خواهم گرفت

رای‌ها: 53 28.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    188
  • نظرسنجی بسته شده است .

Sina R

کاربر سایت

سرانجام انتظارها به پایان رسید و پیش فروش عنوان ایرانی
" شبگرد : طلوع تاریکی " آغاز شد . در بیانیه رسمی شرکت پردیس رایانه مهر آمده است :

" شبگرد حاصل تلاش یک تیم کاملا ایرانی است. تیمی که با وجود محدودیت‌ها و مشکلات پیش‌رو، هرگز مایوس نشد و به جلب رضایت مخاطب فکر کرد. تیم سازنده‌ی بازی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا در طول روند ساخت بازی، تمامی پتانسیل‌های موجود را به کار ببندند تا بازی هیچ کم و کسری نداشته باشد. سطح کیفی نمایش‌های بازی نه تنها مورد توجه منتقدان و گیمرهای ایرانی قرار گرفت، بلکه توانست تا در جوامع بین‌المللی نیز موفق باشد. ‌شبگرد در شبکه‌ی استیم موفق به دریافت نشان «گرین لایت» شده و در جشنواره‌ی بین‌المللی بازی‌های مستقل نیز به عنوان تنها بازی اکشن سوم شخص، در بین سه بازی برتر قرار گرفت. از این بازی به عنوان یکی از اولین عناوین روایت محور داخلی یاد می‌شود و اولین بازی نئو نوآر ایرانی نیز محسوب می‌شود. همان‌طور که اعلام کردیم، بازی در تیر ماه عرضه خواهد شد و در حال حاضر نیز پیش فروش آن انجام می‌گیرد. همین حالا بازی را خریداری کنید تا در زمان عرضه بدون پرداخت هیچ گونه پول اضافی همچون پیک ، شبگرد به دستانتان برسد "

بر طبق گفته سازندگان به غیر از نسخه استاندارد ، چند نسخه ویژه نیز برای این بازی در نظر گرفته شده تا علاقه مندان به این بازی بتوانند از مزایای ویژه این نسخه ها نیز بهره مند شوند . همچنین کسانی که بازی را پیش خرید می کنند ، زودتر می توانند آنرا تجربه کنند و احتمالا بازی از تاریخ 20 تیرماه به کسانی که این عنوان را پیش خرید کرده اند ، تحویل داده خواهد شد .

ویژگیهای پیش خرید نسخه استاندارد بازی " شبگرد : طلوع تاریکی "

1 - بسته بندی شکیل در قاب کریستالی ( این بسته بندی ویژه ، فقط به افرادی که بازی را پیش خرید کرده اند تقدیم خواهد شد )
2 - یک عدد پوستر 70*50
3 - تحویل رایگان در سراسر ایران .
4 - یک عدد گیفت 1500 تومانی استفاده از نرم افزاربازیهای آنلاین پردیس گیم .

قیمت نسخه استاندارد بازی 10 هزار تومان است .

آخرین ویرایش:
حیف سیستمش قویه i5
(از نظر سیستم خودم میگم حیف)
:(
بازیه قشنگی بنظر میاد البته اگه مدلسازی ها رو از بازیهای مختلف برنداشته باشن ، تریلرش که خیلی قشنگ بود
بنظرتون اگه پیش خرید کنم روی اینتلe7400 dual میتونم اجراش کنم؟ (گرافیک و رم بالاتره)
دیالوگهاش جالب بودن :
من از مرگ نمیترسم ،هروقت فهمیدم کی هستم با آغوش باز به استقبالش میرم اما تا اون روز ...میجنگم
/:)

دوستان بکشین بیرون لطفا :)
یک بار فقط یک بار شد که یک تاپیک در مورد بازی ایرانی زده بشه و یک عده به اصطلاح روشن فکر نریزن پست بدن؟؟؟ حالا جالبه همه هم همیشه یک چیزو میگن! خیلی خوب بابا جان اوکی! حرف شما درست! اصلا شما درست ترین حرف ممکن رو میزنی ولی نخر! نخر خوب :| کسی که زورت نکرده! نظرتو گفتی دیگه :دی کسی که خریده راضی بوده که خریده! شما دوست نداری نخر :)

حالا به غیر از اینا فریم دهیش اگه رو PC خوب نباشه بدرد نمیخوره کلا :|
اون ارتش های فرازمینی که نمایشای کاملی از گیم پلی داشت با این که گرافیک خیلی خوبی داشت اما پر از افت فریم بود! :| با توجه به اینکه اونم با همین انجین ساخته میشه امیدوارم بهینه باشه بازی!

شما هم بکش بیرون لطفا، مجبورت نکردن بیایی چیزی بخونی این همه تاپیک هست اینجا. جنبه بحث نداری نیا تو تاپیک.

شما هم بکش بیرون لطفا، مجبورت نکردن بیایی چیزی بخونی این همه تاپیک هست اینجا. جنبه بحث نداری نیا تو تاپیک.
جااان؟ :| چی داری میگی واسه خودت؟
من خودم دهنم سرویس شد اینقدر سر کله زدم و بحث کردم سر این موضوع با بعضیا اما هنوزم که هنوزه یک تاپیک جدید سر همین بازی زده میشه همونا سر کلشون پیدا میشه دوباره همونا رو تکرار میکنن خوب که چی مثلا؟ :|
اون تاپیک قبلی یادت رفته؟ :|

اونقدر تریلری از گیم پلی ندیدیم ولی بعضیا همچین قشنگ میان در مورد گیم پلی توضیح میدن و میگن از روی چجور بازی هایی کپی شده انگار یک دور کامل بازی رو تموم کردن! دقیقا همین موضوع سر داستانه بازی هم هست!
قیافه کاراکتر هم همینطور!

حالا نمیدونم چه اسراریه که اینقدر گیر داده بشه! یکی میاد یک چیزی میگه کلی باهاش بحث میشه بعد که بحث تموم میشه دوباره یکی پشت سرش حرفای یکی قبلیشو رد میکنه دوباره یک بحث الکی دیگه راه میندازه ! بعدم که من میام میگم بابا ول کنین این قضیه کپی و ... رو میاین به من گیر میدین :دی

تو هم معلوم نیست کدوم طرفی هستیا! من منظورم اونایی بود که همچین قشنگ قبل ریلیز در مورد تمام جوانب بازی نظر میدن و میگن تکراریه و ... بعد شما گیر دادی به من :| :دی

آخرین ویرایش:
شما از اونایی هستس که از اونور بام افتادیا! بازی هنوز نیومده شما کاملا می دونی ازش لذت خواهی برد؟ هیچ خارجی نمیاد الکی حمایت کنه، بازی باید بیاد، دیده بشه و در حد خودش نقد یا تعریف بشه. اصلا حمایت الکی معنی نمی ده.
در مورد اینکه بازی به هنرمند نیاز داره هم، اولا بازی هایی هستند توسط یه طراح هنری و یه برنامه نویس ساخته شده و عالی از اب در میان. حالا اگر ادم هنرمند کم گیر میاد و اگر بیاد پول بالا می خواد: اولا بازی با جنبه تکنیکی ارزش نداره، باید طراح هنری داشته باشه، هر کس هم دسترسی نداره مجبور نیست بازی بسازه! اخه این چه توجیحی هست؟ نداریم گرونه پس عیب نداره؟! این بازی هم باید بیاد، دیده بشه و اگر اشکال داشت کاملا نقد بشه بدوم رحم! ما الکی حمایت کنیم، تو استیم دیگه تعارف ندارن کاری میکنن که این سازنده ها نتونن هیچ بازی دیگه ای بسازن. ته تهش این یه محصوله که بابتش پول خواسته شده، پس باید ارزش داشته باشه. اگر قضیه فقط کسب تجربه هست می تونن مجانی بازی رو بدن بیرون بازخوردش رو ببینن.

الان همه ی بازی ها هنری شدن دیگه؟ الان تمام بازی ها طراحی هنری 100 دارن؟ تمام بازیهای خارجی؟ یک جور میگید انگار کسی نمیدونه از 100 تا بازی ممکنه 5 تاش هنری باشه.
الان از بین بازیهای اول شخص بتلفیلد خیلی هنریه یا کال آف؟ یا احیانا کریسیس؟ این وسط بایوشاک هست که گرافیک هنری داره. قبلی ها هم مخصوصا کرایسیس هست که خیلی گرافیک تکنیکی داره ولی من یکی هنری خاصی توش ندیدم. توی سبک های دیگه هم به همین ترتیب و همچنین بازیهای دیگه، احیانا نمیدونم چرا چشم های خودتون رو بستید و دارید دفاع میکنید و انقدر فن بازی در میارید که دیگه حواستون به جملاتتون هم نیست.
همه بازیها توی یک چیز خاص بیشتر اوقات هستن، مثلا بازی مثل کال آف که گرافیک هنری که نداره گرافیک فنی هم که همه دیدن و میدونن. نمیدونم چرا یک بازی مثل COD میاد پشت سر هم هر بار هم یک تیکه کوچیکش رو تغییر میده همه هم دست و پا براش میشکونن و همین ایرانی ها همگی هم بازیش کردن اما الان که یک بازی ایرانی اومده زورشون میاد برن بخرن و ببینن چه طوریه.

در رابطه با خوب بودن بازی من قدرت فرازمینی ندارم اما با 4 تا تریلر دیدن نظر من یکی رو عوض کرد، شما برید 2 تا تریلر معرفی 2 تا از شخصیت هاش که اومده رو ببینید بعد میفهمید. سبک گرافیک جالبی داره و راوی هم واقعا فوق العاده است. خود شخصیت ها هم معلومه داستان کاملی دارن با توجه به تریلرها. برای همین من میگم بازی خوبی حتما میشه.

بعد احیانا حس نمیکنند دوستان اصلا بازی شبیه گیرز نیست که انقدر به گیرز و کاور گیری این بازی گیر دادید؟ بازی تا اینجایی که من دیدم بیشتر یک تم نوایر مثل مکس پین داره، اصلا همون اول من بازی رو دیدم یاد مکس پین افتادم ولی نمیدونم چرا شما کاورگیری دیدید یا گیرز افتادید.

بعد فرضا میاید میگید تقلید کی گفته تقلید جرمه؟ تقلید خیلی هم به نظر من یکی خوبه به شرطی که درست تقلید بشه و تقلید هم 100% نباشه و چیزهای دیگه ای هم به بازی اضافه بشه. نمونه عالیش هم آنچارتد. همه میدونن که این بازی از تامب رایدر وام گرفته شده با یک سری تعییرات تونستن آنچارت بدن بیرون و همه هم دیگه موفقیت این عنوان رو دیدید، حتی این موفقیت به جایی رسیده که بازی تامب رایدر هم میاد میگه برای بازی جدیدمون از آنچارتد الهام گرفتیم. هر 2 این بازیها هم از ایندیانا جونز تقلید کردن ولی میبینیم هر 3 چقدر معروف هستن و همه هم دوستشون دارن و هیچ کس هم اینجوری بهشون گیر نمیده.

در رابطه با استیم هم انشالا استیم رفتید و میدونی بازیها اونجا چه طور فروش میکنن. اون هم بازی با این کیفیت و با همچین قیمتی برای خارجی ها. توی خوابشون هم نمیتونن یک بازی با این کیفیت رو 3 دلار بخرن.
البته نیاید بگید بازی تخفیف خورده شده 1 دلار ها، من منظورم بازی موقع انتشار هست :d

الان همه ی بازی ها هنری شدن دیگه؟ الان تمام بازی ها طراحی هنری 100 دارن؟ تمام بازیهای خارجی؟ یک جور میگید انگار کسی نمیدونه از 100 تا بازی ممکنه 5 تاش هنری باشه.
الان از بین بازیهای اول شخص بتلفیلد خیلی هنریه یا کال آف؟ یا احیانا کریسیس؟ این وسط بایوشاک هست که گرافیک هنری داره. قبلی ها هم مخصوصا کرایسیس هست که خیلی گرافیک تکنیکی داره ولی من یکی هنری خاصی توش ندیدم. توی سبک های دیگه هم به همین ترتیب و همچنین بازیهای دیگه، احیانا نمیدونم چرا چشم های خودتون رو بستید و دارید دفاع میکنید و انقدر فن بازی در میارید که دیگه حواستون به جملاتتون هم نیست.
همه بازیها توی یک چیز خاص بیشتر اوقات هستن، مثلا بازی مثل کال آف که گرافیک هنری که نداره گرافیک فنی هم که همه دیدن و میدونن. نمیدونم چرا یک بازی مثل COD میاد پشت سر هم هر بار هم یک تیکه کوچیکش رو تغییر میده همه هم دست و پا براش میشکونن و همین ایرانی ها همگی هم بازیش کردن اما الان که یک بازی ایرانی اومده زورشون میاد برن بخرن و ببینن چه طوریه.

در رابطه با خوب بودن بازی من قدرت فرازمینی ندارم اما با 4 تا تریلر دیدن نظر من یکی رو عوض کرد، شما برید 2 تا تریلر معرفی 2 تا از شخصیت هاش که اومده رو ببینید بعد میفهمید. سبک گرافیک جالبی داره و راوی هم واقعا فوق العاده است. خود شخصیت ها هم معلومه داستان کاملی دارن با توجه به تریلرها. برای همین من میگم بازی خوبی حتما میشه.

بعد احیانا حس نمیکنند دوستان اصلا بازی شبیه گیرز نیست که انقدر به گیرز و کاور گیری این بازی گیر دادید؟ بازی تا اینجایی که من دیدم بیشتر یک تم نوایر مثل مکس پین داره، اصلا همون اول من بازی رو دیدم یاد مکس پین افتادم ولی نمیدونم چرا شما کاورگیری دیدید یا گیرز افتادید.

بعد فرضا میاید میگید تقلید کی گفته تقلید جرمه؟ تقلید خیلی هم به نظر من یکی خوبه به شرطی که درست تقلید بشه و تقلید هم 100% نباشه و چیزهای دیگه ای هم به بازی اضافه بشه. نمونه عالیش هم آنچارتد. همه میدونن که این بازی از تامب رایدر وام گرفته شده با یک سری تعییرات تونستن آنچارت بدن بیرون و همه هم دیگه موفقیت این عنوان رو دیدید، حتی این موفقیت به جایی رسیده که بازی تامب رایدر هم میاد میگه برای بازی جدیدمون از آنچارتد الهام گرفتیم. هر 2 این بازیها هم از ایندیانا جونز تقلید کردن ولی میبینیم هر 3 چقدر معروف هستن و همه هم دوستشون دارن و هیچ کس هم اینجوری بهشون گیر نمیده.

در رابطه با استیم هم انشالا استیم رفتید و میدونی بازیها اونجا چه طور فروش میکنن. اون هم بازی با این کیفیت و با همچین قیمتی برای خارجی ها. توی خوابشون هم نمیتونن یک بازی با این کیفیت رو 3 دلار بخرن.
البته نیاید بگید بازی تخفیف خورده شده 1 دلار ها، من منظورم بازی موقع انتشار هست :d

شما یعنی فکر کردی اون بازی هایی که گفتی کارگردان هنری ندارن؟ قضیه شما شده قضیه جشنواره فجر که طراحی لباس رو فقط به فیلم های تاریخی میدن! هنری که فقط امثال journey نیستن. همینکه طراحی محیط خاص باشه جوری باشه که یکنواخت نباشه خودش کار کارگردان هنریه. شما فکر کردی کرایسیس خود به خود اینقدر محیط های چشم نواز داره؟!
من اصلا انتقاد نکردم، هیچ کدوم مواردی که گفتید هم نگفتم کاری به کسانی رو هوا مسخره می کنن هم ندارم ولی قبول هم ندارم رو هوا تعریف کنید. بازی باید اول بیاد بعد.
راستی در مورد اون angry bird که گفتید، لطفا برید ببینید کلیف بلزینسکی قبل از gears و unreal تو ساخت چه بازییدست داشته. مسله اینه که ساختن یه 3rd person shooter خیلی سخته و به عنوان اولین تجربه سخت تر

لوگوشون هم که...... بَله :d

q5y2jrghrt0lv5y5r5ms.jpg

ej8gkwzvxs0c2eamfsj4.jpg

شما یعنی فکر کردی اون بازی هایی که گفتی کارگردان هنری ندارن؟ قضیه شما شده قضیه جشنواره فجر که طراحی لباس رو فقط به فیلم های تاریخی میدن! هنری که فقط امثال journey نیستن. همینکه طراحی محیط خاص باشه جوری باشه که یکنواخت نباشه خودش کار کارگردان هنریه. شما فکر کردی کرایسیس خود به خود اینقدر محیط های چشم نواز داره؟!
من اصلا انتقاد نکردم، هیچ کدوم مواردی که گفتید هم نگفتم کاری به کسانی رو هوا مسخره می کنن هم ندارم ولی قبول هم ندارم رو هوا تعریف کنید. بازی باید اول بیاد بعد.
راستی در مورد اون angry bird که گفتید، لطفا برید ببینید کلیف بلزینسکی قبل از gears و unreal تو ساخت چه بازییدست داشته. مسله اینه که ساختن یه 3rd person shooter خیلی سخته و به عنوان اولین تجربه سخت تر

من نگفتم که کلا کارگردان هنری ندارن که ولی خوب پایین دستی ها دیگه انقدر هنرمند نیستن. کارگردان برای محیط نذارت میکنه که یکنواخت نباشن اما اگر پایین دستی ها خیلی کارشون بهتر باشه که دیگه ما شاهد بایوشاک و دارک سایدر و جورنی و امثال این ها باید باشیم. کرایسیس هم محیط ها چشم نواز داره ولی 99% به خاطر تکنیکی بودنشه.
من نمیخوام الکی تعریف کنم چطور یک بازی مثل آنچارتد و اساسینس میاد با یک تیزر ملت هایپ میشن بعد با دیدن انقدر تریلر من هایپ نشم؟ یا اصلا اون قبلی ها بزگ بودن هیچ الان بازیهای دیگه خارجی که اسمشون میاد ملت با یک تیزر چجوری میان بحث میکنن. برای خارجی ها خوبه برای ایرانی ها بد؟!
من اصلا درباره angry bird حرف نزدم درباره کاور گیری گیرز گفتم. من هم میدونم سوم شخص کار سخت تری هست ولی خود تیم دوست داشته و به نظر خودشون هم بازی خوبی شده. خود بازیسنتر هم که مقاله گذاشته بود و گیم پلی رو تجربه کرده بود گفته گیم پلی خوبی داشته.

این لگو هم دیگه واقعا نامردیه اینجوری گیر میدید. این اومده از یک حشره تقلید کرده و این حشره مثل بید هم هست و دیگه نباید انقدر اذیت کرد.
خود بازیهای خرجی هم از اینجور چیزها کم ندارن ها. نمونش عکس های بازی جدید گورلیا(درست نوشتم :d ) که دشمن ها دقیقا کپی دشمنای گیرز هستن.
بخوایم اینجوری بگیم خیلی کپی های دیگه هم هست لطفا دیگه اینجوری گیر ندید :d

تریلر اش رو الان دیدم
از لحاظ گرافیک و جلوه های بصری و طراحی محیط در حد بازی های سال 2000-2001 هستش...واقعا با Unreal Engine کار شده؟

امیدوارم اندازه بودجه ای که هزینه کردن فروش کنن حداقل ضرر نکنن

چرا شرکت های ایرانی بازیسازی رو از ساختن بازی های کوچیک و ساده Indie شروع نمی کنن؟ یارو با باری Floppy bird روزانه به طور میانگین 50 هزار دلار درآمد داره از تبلیغات گوگل...بازی AAA باید در حد AAA هزینه و تخصص پشت اش باشه که فروش کنه

آخرین ویرایش:
لوگوشون هم که...... بَله :d

q5y2jrghrt0lv5y5r5ms.jpg

ej8gkwzvxs0c2eamfsj4.jpg

لوگوی اصلی بازی را از لوگوی فیلم Silence of the lambs و با مقداری سانسور! و البته خراب کردن اون لوگو ... و اون فیلم هم از روی اثر معروف Salvador Dali کپی کرده است. البته لوگوی Silence of the lambs بر خلاف این لوگو، فوق العاده زیبا و هنرمندانه میباشد.

لوگوی اصلی بازی را از لوگوی فیلم Silence of the lambs و با مقداری سانسور! و البته خراب کردن اون لوگو ... و اون فیلم هم از روی اثر معروف Salvador Dali کپی کرده است. البته لوگوی Silence of the lambs بر خلاف این لوگو، فوق العاده زیبا و هنرمندانه میباشد.
اینو میگی؟ :|
خو این چیش شبیهه؟ :|
silence_of_the_lambs.jpg

اینو میگی؟ :|
خو این چیش شبیهه؟ :|
silence_of_the_lambs.jpg

دیگه این مشکل من نیست که شما شباهت این دو عکس و الگوبرداری (کپی) این دو لوگو را تشخیص نمیدهی.

220px-Acherontia_atropos_MHNT.jpg

images

-------------------------------------------
البته در این لوگوی اون فیلم یه نکته جالب نهفته هست! اگه به اون جمجمه خوب نگاه کنین متوجه میشین! جمجمه از 7 زن تشکیل شده است

دیگه این مشکل من نیست که شما شباهت این دو عکس و الگوبرداری (کپی) این دو لوگو را تشخیص نمیدهی.

220px-Acherontia_atropos_MHNT.jpg

images

-------------------------------------------
البته در این لوگوی اون فیلم یه نکته جالب نهفته هست! اگه به اون جمجمه خوب نگاه کنین متوجه میشین! جمجمه از 7 زن تشکیل شده است
والا من نفهمیدم قضیه چیه :|
social3.jpg

لوگوی بازی اینه! بعد لوگوی Silence of the lambs چیش شبیه اینه :|

والا من نفهمیدم قضیه چیه :|
social3.jpg

لوگوی بازی اینه! بعد لوگوی Silence of the lambs چیش شبیه اینه :|
هر دوتاشون حشرن :))
اگر آدم بود هم از هزارتا بازی دیگه و فیلم دیگه اسکی رفته بود.:دی
هر چیزی که بود الگو برداری بود. اصن ما ایرانی ها کلا از همون ابتدا الگو برداری بودیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or