پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
درود , وقت ب خیر
ب امین عزیز
البته منظورم بیشتر ب نینتندو سوییچ لانچی و oled بود...ک همیشه دوست داشتنی هستن.
ببین من خیلی وقته دیگه به این طریق ب اصطلاح از ریموت و مانیتور استفاده نکردم , قبلا بعضی مواقع استفاده داشتم , دیگه خیلی وقته نزدم
اما تو فول اسکرین تا اونجا ک یادمه فک کنم خود برنامه ای ک استفاده داشتم این قابلیتو داشت (برای اسکرین) البته عرض کردم چون برا خیلی وقته پیشه , بدرستی خاطرم نیس
ولی بازم اگر صفحه فول نمیشه میتونی رو صفحه از کلیدای ترکیبی کیبوردم Alt+Enter هم استفاده کنی
درایور کارت گرافیک اینام باید اپدیتو ردیف باشن ..من خودم از این برنامه PS Remote Play استفاده داشتم ک عکسشو گذاشتم...

View attachment 401614
داداش خیلی مخلصیم وقت شما هم بخیر
احساس میکنم همین برنامه PS Remote Play خود سونی میتونه بهتر باشه . اولین کاری که کردم Alt+Enter رو توی برنامه Chiaki زدم متاسفانه جواب نداد . فقط این که داداش اگر زحمتی نبود و امکانش وجود داشت فایل همین برنامه رو واسم قرار بدید که روی کنسول جلبریک جواب بده . اگر هم وقت نکردی و نبود هم فدای سرت .
صمیمانه از زحمات و به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفیدتون و همین طور اطلاع رسانی های به جا و به موقع تشکر میکنیم . امیدوارم قدر عزیزانی مثل شما ها دونسته بشه .

داداش خیلی مخلصیم وقت شما هم بخیر
احساس میکنم همین برنامه PS Remote Play خود سونی میتونه بهتر باشه . اولین کاری که کردم Alt+Enter رو توی برنامه Chiaki زدم متاسفانه جواب نداد . فقط این که داداش اگر زحمتی نبود و امکانش وجود داشت فایل همین برنامه رو واسم قرار بدید که روی کنسول جلبریک جواب بده . اگر هم وقت نکردی و نبود هم فدای سرت .
صمیمانه از زحمات و به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفیدتون و همین طور اطلاع رسانی های به جا و به موقع تشکر میکنیم . امیدوارم قدر عزیزانی مثل شما ها دونسته بشه .
عزیزی
امین دادا
اینو نمیشه همینطوری استفاده کنی , البته من اصلا مساله ای نیس لینک نرم افزارو برات اپلود کنم امااا باز نمیشه برات(چون واسه خیلی وقت پیشه)
باید حتما اخرین نسخه رو بگیری و نصبش کنی ...همونطورم ک خدمتت توضیحشو عرض و با خط قرمز مشخص کردم داخلش چن تا Resolution بصورت انتخابی هست ک بهترینشو میتونی بواسطه میزان صفحه لپ تاپ یا مانیتور انتخاب کنی دیگه فک کنم تقریبا بیشتره صفحه رو هم پوشش میده یک ویدیو هست خیلی راحته ببین لینکم ک از خود منبع سونی هست ...فقط فک کنم ساین م باید داخلش با یک اکانت بشی...

Alireza.jpg
لینک برنامه
PS Remote Play

لینک ویدیو:

آخرین ویرایش:
تصویری از اجرای اخرین هک رو فریمورای 6.72
View attachment 402512
سلام عرض ادب هاست PS4 - PS5 Exploit Host by GamerHack
آپدیت شده به GoldHEN v2.4b18.7
من ورژن ۹ بدون فلش هستم الان کش کنم به این ورژن بازم همون بدون فلش ورژن ۹ میخوام باشه یا این آپدیت برای ورژنهای بالاتر از ۹ هست و مشکل پیش میاد و اینکه شما بهترین هاست برای ورژن ۹ بدون فلش چی پیشنهاد میکنید که به آخرین ورژن هم آپدیت شده باشه پیشاپیش سپاس از شما بزرگوار

• Like
Reactions: rezagoli
سلام عرض ادب هاست PS4 - PS5 Exploit Host by GamerHack
آپدیت شده به GoldHEN v2.4b18.7
من ورژن ۹ بدون فلش هستم الان کش کنم به این ورژن بازم همون بدون فلش ورژن ۹ میخوام باشه یا این آپدیت برای ورژنهای بالاتر از ۹ هست و مشکل پیش میاد و اینکه شما بهترین هاست برای ورژن ۹ بدون فلش چی پیشنهاد میکنید که به آخرین ورژن هم آپدیت شده باشه پیشاپیش سپاس از شما بزرگوار
درود , وقت ب خیر خدمت رفیق گراامی
من گیمرهک یا نایت کینگو با احترام ب شما , بقیه اصلا پیشنهاد نمیکنم..
البته با ذکر دوباره این مساله ک ازمون و خطای هاستها رو مدل های کنسول ممکنه ک با نتایج مثبت و منفیه زیادی همراه باشه..

اما برای فریمور 9 ک خودمم قبلا استفاده داشتم من هاست یا سلف هاست Nazky و لیفول اپدیت شده ( psfree , lapse )رو پیشنهاد میکنم ک بدون usb حاوی هک بالاترین ضریب جواب دادنو دارن
ادرس هاست Nazky ک فک کنم کش افلاینم داره
PSFree

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200 and 3DO
انتشار و اپدیت برخی از بازیا ک شاید ارزش تجربه رو داشته باشن..
Fearmonium , اصلا این بازی جای اون دو تا فنجون انگار یکجورایی تعویض شده البته طبیعتا خب با بعضی تغییرات...
No Straight Roads , اپدیت شده ظاهرا
Fear Effect , نسخه ای حالا بگیم بهتر از PS1 ش باشه االبته نسخه جدیدی هم از این عنوان با نام Fear Effect Sedna برای PS4 قبلا منتشر شده بود...
Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
درود دوستان عزیزم ، من پی اس ۴ ورژن ۹ دارم‌ میخواستم کنسول رو هک کنم به نظر شما بهترین ورژن هک کدوم نسخه هست ؟ که همون رو انجام بدم، و اینکه بازیهای پلی استیشن ۲ هم بشه اجرا کرد
درود
روی همین ورژنی که هستی بمون چون راحت میتونی طبق آموزش های همین تایپیک کنسولتو هک و لذت ببری بازی های PS2 رو هم اکثرا میتونی نصب و بازی کنی که واسه این کار هم میتونی خودت و با برنامه های لازمه تبدیل کنی و بازی کنی ( دوست خوبمون آقا علیرضا برنامه هاش رو همین جا قرار داده ) یا از جاهایی که آماده وجود داره دانلود کنی و نصب کنی و حالشو ببری که آدرس اون سایت ها رو هم باز دوست عزیز آقا علیرضا زحمتش رو کشیدن و قرارش دادن که همینجا باز هم بنده از ایشون تشکر میکنم .

درود
روی همین ورژنی که هستی بمون چون راحت میتونی طبق آموزش های همین تایپیک کنسولتو هک و لذت ببری بازی های PS2 رو هم اکثرا میتونی نصب و بازی کنی که واسه این کار هم میتونی خودت و با برنامه های لازمه تبدیل کنی و بازی کنی ( دوست خوبمون آقا علیرضا برنامه هاش رو همین جا قرار داده ) یا از جاهایی که آماده وجود داره دانلود کنی و نصب کنی و حالشو ببری که آدرس اون سایت ها رو هم باز دوست عزیز آقا علیرضا زحمتش رو کشیدن و قرارش دادن که همینجا باز هم بنده از ایشون تشکر میکنم .
درود به تو دوست عزیزم میشه لینک آموزش رو بفرستید و اینکه بدون نیاز به فلش هست درسته ؟

• Like
درود به تو دوست عزیزم میشه لینک آموزش رو بفرستید و اینکه بدون نیاز به فلش هست درسته ؟
دوست عزیز صفحه اول همین تایپیک و پست اول رو مطالعه کن . دوست خوبمون دقیق توضیح دادن که واسه ورژن 9 به کدوم صفحات مراجعه کنی . در ضمن ورژن 9 رو بدون فلش میتونی جیلبریک کنی به همون جا مراجعه کن جواب تمام سوالات رو میگیری باز هم مشکلی بود همین جا بپرس اگر بنده هم نتونم جواب بدم آقا علیرضا 100 در 100 راهنماییتون میکنن .

• Like
دوست عزیز صفحه اول همین تایپیک و پست اول رو مطالعه کن . دوست خوبمون دقیق توضیح دادن که واسه ورژن 9 به کدوم صفحات مراجعه کنی . در ضمن ورژن 9 رو بدون فلش میتونی جیلبریک کنی به همون جا مراجعه کن جواب تمام سوالات رو میگیری باز هم مشکلی بود همین جا بپرس اگر بنده هم نتونم جواب بدم آقا علیرضا 100 در 100 راهنماییتون میکنن .
من‌ دقیقا یه ویدیو آموزشی می‌خوام که بدون فلش و مشکل کنسول رو هک کنم ولی ویدیو خاصی ندیدم توی اون صفحات ، و اینکه سایت خارجی که بشه بازیها رو دانلود کرد به من ممنون میشم لینکش رو بدید

من‌ دقیقا یه ویدیو آموزشی می‌خوام که بدون فلش و مشکل کنسول رو هک کنم ولی ویدیو خاصی ندیدم توی اون صفحات ، و اینکه سایت خارجی که بشه بازیها رو دانلود کرد به من ممنون میشم لینکش رو بدید
ضمن درود و تشکر از دوست بسیار گرامی امین اقای عزیز
ببین رفیق
همونطور ک امین عزیز هم اشاره داشت همه مطالبو داخل صفحات همین تاپیک بصورت بخش بخش توضیحاتش از قبل وجود دارن..ب هر حال
الان با وجود مدت زمانی ک از تاریخ هک یا جیل در خصوص فریمور 9 گذشته دیگه با یک سرچ تو فضای مختلف هم از جمله یوتیوب یا غیره..حالا اگر زمان و حوصله کافی برای گشتن چه تو اینجا یا تاپیکو فروم های دیگرو نداری ب راحتی ب جواب میرسی..
از اموزش های فوق العاده کاربردی از اچار فرانسه یعنی MODDED WARFARE گرفته تا اموزشهای دیگری ک همشون در خصوص فریمور 9 و جیلبریکش میتونن واست کارامد باشن

اما اگر مرتبه اول هست ک اینکارو انجام میدی یک توضیح کلی باز اینجا قرار میدم برای شما , دوستانیکه شاید و یا بعدا اگر ندونن چه کاری باید انجام بدن
حتما قبل از اتصال نت ب کنسول موارد مرتبط ب اپدیت رو از قسمت ستینگ کنسولت باید بطور کامل برداری
بعد هنگام اولین تماس نت ب کنسول سعی کن از یک اینترنت نسبتا کم سرعت استفاده کنی
چرا ک ب محض اتصال نت ب کنسول در قسمت Notification ب احتمال زیاد اپدیت اخرین ورژن ظاهر خواد شد لذا حتما باید حواست باشه تا این اعلانو دیدی سریع وارد بشی و عملیات اپدیتو استپ کنی , دقت کن فقط استپش کن و از اون قسمت پاکش نکن
بعدش وارد مرورگر میشی از اونجا ادرس هاست زیرو ک بصورت کش افلاینم هست وارد ادرس بار مرورگرت میکنی این هاست بدون نیاز ب داشتن usb حاوی هک , کنسولتو هک میکنه!
فقط کافیه منتظر بشی تا عملیات هاست ب 100 برسه , بعد از مرورگرت خارج اینبار اتصال نتو قطع و مجدد وارد مرورگرت میشی
علامت PS وسط هاستو میزنی صبر میکنی تا گلدهن قسمت چپ بالای تصویر ظاهر ک شد دیگه تمومه در نتیجه کنسولت رو فریمور 9 هک (جیل) شده
اگر هم برخی مواقع دچار هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) شدی کنسولو از برق ب هیچ عنوان نکش فقط کافیه دگمه پاور کنسولو ب مدت چندین ثانیه نگه داری تا صدای بوق و خاموش شدنشو بشنوی و بعد از بارگزاری دوباره کنسول مجدد مراحلو تکرار کنی تا ب نتیجه برسی
در اخر این هاست پیلودهای کارامدی داره توصیه میکنم برای اینکه از این به بعد برای انلاین شدن استرس برای اپدیت خودکارو نداشته باشی حتما از طریق همین هاست پیلود disable update رو یکبار بزنی تا اعلان موفقیت امیز بودنشو دیدی
در نتیجه دیگه از این ب بعد برای انلاین شدن نصب اپ هایی از قبیل چیت و اپدیتش با اینترنت دیگه استرسی وجود نخواهد داشت چون دیگه تو قسمت Notification اگرم باز اپدیت خودکار بیاد دیگه خودش متوقفش میکنه و دلیلشم پیلود disable updateعه ب نظرم اون قسمت Notification و اپدیت ناموفقم پاکش نکن بزار باشه...

ادرس هاست Nazky ک فک کنم کش افلاینم داره بدون احتیاج ب usb حاوی هک (fw 9.0)
PSFree

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or