من دقیقا یه ویدیو آموزشی میخوام که بدون فلش و مشکل کنسول رو هک کنم ولی ویدیو خاصی ندیدم توی اون صفحات ، و اینکه سایت خارجی که بشه بازیها رو دانلود کرد به من ممنون میشم لینکش رو بدید
ضمن درود و تشکر از دوست بسیار گرامی امین اقای عزیز
ببین رفیق
همونطور ک امین عزیز هم اشاره داشت همه مطالبو داخل صفحات همین تاپیک بصورت بخش بخش توضیحاتش از قبل وجود دارن..ب هر حال
الان با وجود مدت زمانی ک از تاریخ هک یا جیل در خصوص فریمور 9 گذشته دیگه با یک سرچ تو فضای مختلف هم از جمله یوتیوب یا غیره..حالا اگر زمان و حوصله کافی برای گشتن چه تو اینجا یا تاپیکو فروم های دیگرو نداری ب راحتی ب جواب میرسی..
از اموزش های فوق العاده کاربردی از اچار فرانسه یعنی MODDED WARFARE گرفته تا اموزشهای دیگری ک همشون در خصوص فریمور 9 و جیلبریکش میتونن واست کارامد باشن
اما اگر مرتبه اول هست ک اینکارو انجام میدی یک توضیح کلی باز اینجا قرار میدم برای شما , دوستانیکه شاید و یا بعدا اگر ندونن چه کاری باید انجام بدن
حتما قبل از اتصال نت ب کنسول موارد مرتبط ب اپدیت رو از قسمت ستینگ کنسولت باید بطور کامل برداری
بعد هنگام اولین تماس نت ب کنسول سعی کن از یک اینترنت نسبتا کم سرعت استفاده کنی
چرا ک ب محض اتصال نت ب کنسول در قسمت Notification ب احتمال زیاد اپدیت اخرین ورژن ظاهر خواد شد لذا حتما باید حواست باشه تا این اعلانو دیدی سریع وارد بشی و عملیات اپدیتو استپ کنی , دقت کن فقط استپش کن و از اون قسمت پاکش نکن
بعدش وارد مرورگر میشی از اونجا ادرس هاست زیرو ک بصورت کش افلاینم هست وارد ادرس بار مرورگرت میکنی این هاست بدون نیاز ب داشتن usb حاوی هک , کنسولتو هک میکنه!
فقط کافیه منتظر بشی تا عملیات هاست ب 100 برسه , بعد از مرورگرت خارج اینبار اتصال نتو قطع و مجدد وارد مرورگرت میشی
علامت PS وسط هاستو میزنی صبر میکنی تا گلدهن قسمت چپ بالای تصویر ظاهر ک شد دیگه تمومه در نتیجه کنسولت رو فریمور 9 هک (جیل) شده
اگر هم برخی مواقع دچار هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) شدی کنسولو از برق ب هیچ عنوان نکش فقط کافیه دگمه پاور کنسولو ب مدت چندین ثانیه نگه داری تا صدای بوق و خاموش شدنشو بشنوی و بعد از بارگزاری دوباره کنسول مجدد مراحلو تکرار کنی تا ب نتیجه برسی
در اخر این هاست پیلودهای کارامدی داره توصیه میکنم برای اینکه از این به بعد برای انلاین شدن استرس برای اپدیت خودکارو نداشته باشی حتما از طریق همین هاست پیلود disable update رو یکبار بزنی تا اعلان موفقیت امیز بودنشو دیدی
در نتیجه دیگه از این ب بعد برای انلاین شدن نصب اپ هایی از قبیل چیت و اپدیتش با اینترنت دیگه استرسی وجود نخواهد داشت چون دیگه تو قسمت Notification اگرم باز اپدیت خودکار بیاد دیگه خودش متوقفش میکنه و دلیلشم پیلود disable updateعه ب نظرم اون قسمت Notification و اپدیت ناموفقم پاکش نکن بزار باشه...
ادرس هاست Nazky ک فک کنم کش افلاینم داره بدون احتیاج ب usb حاوی هک (fw 9.0)
PSFree