amin200200
کاربر سایت
امین گرامیبا درود
کسی از دوستان بازی DARK SOULS REMASTERED رو بازی کرده . من نصبش کردم و توی این قسمتی که عکسشو قرار دادم گیر میکنه ولی برخی موارد شانسی رد میشه ولی بعضی وقت ها هم هرکاری میکنم مرتب همین پیام پایین میادش . اگر راهی داره که درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید . مرسی :
View attachment 396007
با درود خدمت آقا علیرضای عزیزامین گرامی
اگر جایی ک دیتا بازیرو دانلود کردی و اطمینان خاطر داری ک کاملا سالم بوده...
همونطور ک از متن ارور مشخصه ب احتمال زیاد تروفی بازی اسیب دیده و تا حذفش نکنی این ارور هنگام اجرای بازی بارها تکرار خواهد شد حالا ب قول خودت بعضی وقتام رد میکنه..ولی در هر صورت بازم میادو رو اعصابه...
تنها چاره ش ب واسطه جیلبریک و فایل منیجرو دسترسی ب فایلهای سیسمتیه ب اینصورت ک محل تروفی بازیهارو باید پیدا کنی و از اون قسمت تروفی بازی اسیب دیده دارک سولزو جستجو و حذفش کنی مجدد بازی رو اجرا و تروفی جدید بازی مجدد ایجاد خواهد شد و اینبار ارور برطرف میشه...
ی مورد دیگری هم ک هست باتری cmos کنسول زمانیکه تموم میشه , تعویض میکنی چون با توجه ب جیلبریکو از دست دادنش ب خاطر قانون سونی ک باید ب اخرین فریمور اپدیت کنی تا لزوما اون مشکل تایم و تاریخ کنسول بصورت کامل برطرف شه
شما هر بازی جدیدی ک نصب و زمانیکه اجرا میکنی باس خیلی دقت کنی ک تایم و تاریخ کنسول رو اونوقت باید از قبل بروز کنی , اینکارو از طریق گلدهن و روشی ک بصورت موقت sistro برای تنظیم اتومات تایم و تاریخ کنسول قرار داده هم میتونی انجام بدی..
اینطوری محل نصب تروفی ها چون ب نظر با تاریخ و تایم کنسول حساسه قاطی نمیکنه در غیر اینصورت ممکنه با اجرای بازیهای دیگر و ایجاد تروفی اونها هم بعد از مدتی ک کنسولو مجدد خاموش و روشن میکنی ب اینصورت و دچار مشکل بشه..
سلام این جواب رو هوش مصنوعی دادبا درود
کسی از دوستان بازی DARK SOULS REMASTERED رو بازی کرده . من نصبش کردم و توی این قسمتی که عکسشو قرار دادم گیر میکنه ولی برخی موارد شانسی رد میشه ولی بعضی وقت ها هم هرکاری میکنم مرتب همین پیام پایین میادش . اگر راهی داره که درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید . مرسی :
View attachment 396007
داداش ممنون بابت راهنمایی . با چند بار سعی کردن میتونم وارد بازی بشم . مجبورم باهاش بسازم در ضمن سکیرو ، بلادبورن ، دارک سولز 3 رو پلات کردم و همچنین داشتم الدن رینگ رو پلات میکردم که باتری دستگاه به مشکل خورد و دیگه تروفی آزاد نمیشه واسم ولی الدن رینگ رو هم با dlc تموم کردم گفتم برم دارک سولز 1 و 2 رو هم بازی کنم و بعدش برم لایز اف پی تا ببینم چی میشه .سلام این جواب رو هوش مصنوعی داد
ارور "Failed to install trophy set. Quit the game and reload DARK SOULS REMASTERED to reinstall" در بازی Dark Souls Remastered روی PS4 (بهخصوص روی کنسول هکشده) یه مشکل رایجه که معمولاً به خاطر تداخل در دادههای تروفی (trophy) پیش میآد. من بر اساس جستجوهای بهروز (از فرومهایی مثل Reddit و GameFAQs) و تجربیات کاربران، دلیل و راهحلهاش رو برات توضیح میدم. چون کنسولت هکشده (modded/jailbroken)، این ارور اغلب به خاطر پکیجهای غیررسمی (FPKG) و trophyهای رمزگذاریشده یا دستکاریشده رخ میده.دلیل اصلی ارور (بهخصوص روی PS4 هکشده):
این ارور از DS1 اصلی (PS3) هم وجود داشته، اما روی Remastered PS4 بیشتر به خاطر هکها دیده میشه.راهحلهای پیشنهادی (قدمبهقدم):
- مشکل در نصب/بارگذاری دادههای تروفی: بازی سعی میکنه دادههای تروفی رو از سرورهای سونی یا فایلهای محلی دانلود/نصب کنه، اما روی کنسول هکشده، فایلهای trophy ممکنه رمزگذارینشده باشن یا با سیستم PSN سازگار نباشن. این باعث میشه بازی نتونه "trophy set" رو validate کنه و کرش کنه.
- هک و modها: اگر بازی رو بهصورت FPKG (پکیج هکشده) نصب کردی، trophyها اغلب encrypted نیستن (در حالی که PS4 رسمی نیاز به encryption داره). این ارور NP-32046-5 هم (کد مرتبط) رو فعال میکنه.
- سایر دلایل رایج:
- اتصال اینترنت ضعیف یا آفلاین بودن موقع نصب اولیه.
- کرش قبلی بازی که دادههای تروفی رو corrupt کرده.
- نسخه قدیمی firmware کنسول یا بازی (DS Remastered روی firmware 9.00+ هک میشه).
- تداخل با save data یا modهای trophy unlocker.
اگر این راهحلها کار نکرد، جزئیات بیشتری بده (مثل نسخه firmware، منبع دانلود بازی، یا اسکرینشات ارور) تا دقیقتر کمک کنم. موفق باشی، boss soulها منتظرتن!
- ریلود ساده (راهحل اولیه):
- بازی رو کامل ببند (از dashboard کنسول).
- کنسول رو ریاستارت کن.
- بازی رو دوباره لانچ کن و صبر کن تا trophy set رو reinstall کنه. اگر اینترنت داری، وصل شو تا از سرور سونی دانلود بشه (حتی روی هکشده، PSN گاهی کار میکنه).
- چک و تعمیر دادههای تروفی (برای هکشده):
- از ابزار NP-32046-5-helper (روی GitHub موجوده) استفاده کن. این اسکریپت رایگان برای ویندوز، trophyهای unencrypted رو به encrypted تبدیل میکنه:
- فولدر trophy رو از PS4 (از طریق FTP یا PS4-Xplorer) به کامپیوتر کپی کن (مسیر: /user/trophy/ یا CUSAXXXXX/sce_sys/trophy/).
- اسکریپت رو دانلود کن، فولدر trophy رو بذار کنارش، و اجرا کن.
- فایلهای جدید رو برگردون به PS4 و تست کن.
- اگر mod trophy داری، غیرفعالش کن و بازی رو vanilla (بدون mod) تست کن.
- حذف و reinstall trophy data:
- برو به Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Delete (فایلهای تروفی بازی رو پاک کن).
- بازی رو حذف و دوباره نصب کن (از پکیج هکشده معتبر استفاده کن، مثل از psxhax.com یا nextgenupdate).
- اگر save data corrupt شده، از cloud (PS Plus) یا بکآپ خارجی restore کن.
- چک اتصال و سیستم:
- اینترنت رو چک کن و مطمئن شو PSN لاگین کردی (حتی آفلاین، گاهی نیازه).
- کنسول رو به Safe Mode ببر (دکمه power رو ۷ بار فشار بده تا دو بوق بزنه)، گزینه Rebuild Database رو انتخاب کن.
- firmware کنسول رو آپدیت کن (اگر هکشده، از نسخههای custom مثل 11.00 استفاده کن).
- اگر هیچی کار نکرد:
- از emulator مثل RPCS3 (برای PC) استفاده کن، اما trophyها ممکنه sync نشن.
- تو فرومهای هک مثل psxhax یا Reddit (r/ps4homebrew) پست بذار و جزئیات (نسخه firmware، منبع FPKG) رو بگو – کاربران اغلب راهحل custom میدن.
![]()
چون منم این بازی رو رفتم بنظرم یکبار دیگه بازی رو از سایت دیگه ای دانلود کن مشکل حل میشه
# Crash Team Racing (all regions)
--ctlanalog=true
--multitap=on
--bios-hide-sce-osd=1
--has-shown-start-select-help=1
# fixes freeze, Text for Crash Team Racing
--Crash-Team-Racing=true
# Emu used = The Legend of Dragoon, Syphon Filter 3
درود بر دوستان مخصوصا آقا رضا گل.
بازی Double Dragon Revive نسخه هکیش نیومده هنوز؟
این نسخه رو امتحان کن ببین مشکلی نداره:با نرم افزار PSX-FPKG v0.3 چند تا از بازی های خوب PS1 رو به fpkg تبدیل کردم و به راحتی و با بهترین کیفیت نصب و اجرا شدن. فوتبال 99 و تیکن 3 و مدال و...
اما بازی معروف Crash Team Racing بعد از اجرا مشکلات گرافیکی زیادی داره. نوشته های منوها معلوم نیستن. انیمیشن ها مشکل دارن. بازی خوب و روان اجرا میشه اما مشکلات گرافیکی زیادی داره.
کانفیگ های پیشنهادی سایت psx-place رو امتحان کردم اما تغییری نکرد.
Code:# Crash Team Racing (all regions) --ctlanalog=true --multitap=on --bios-hide-sce-osd=1 --has-shown-start-select-help=1 # fixes freeze, Text for Crash Team Racing --Crash-Team-Racing=true # Emu used = The Legend of Dragoon, Syphon Filter 3
هم نسخه اروپا و هم نسخه امریکا رو تبدیل کردم و فرقی نداره.
حتی با چند تا نرم افزار تبدیل کننده دیگه هم بازی رو تبدیل کردم اما فرقی نکرد.
یه نسخه از Crash Team Racing پیدا کردم که پچ شده ست. واید اسکرین هم شده و کیفیتش عالیه. اما یه باگی داره و اون اینه که اگه داخل بازی ساعت بزنی تصویر بهم میخوره! این نسخه:
Crash Team Racing [US] [WS Patched] [FiXed]
دوستان راه حلی دارن که مشکلات گرافیکی Crash Team Racing حل شه؟
سلام عرض ادب امکانش هست آخرین ورژن مبدل Markus00095 برای PS1 & PS2این نسخه رو امتحان کن ببین مشکلی نداره:
Crash Team Racing
PS1toPS4
لینک بازی;
UP9000-SCUS94426_00-SCUS94426PSXFPKG-A0100-V0100
مبدل برای PS1 , PS2 چن تایی هستن بعضیاش واسه jabu از قبل بودن ک یک مقدار قدیمی شدن و دیگه اپدیت واسشون نیومد اما اینی ک از Markus00095 این اخریا اومد ک از قرار معلوم نسخه hd نرم افزارشم ب اسم Psx 2 برای PS5 قراره ظاهرا و بزودی بیاد ک فک کنم واسه PS4 هم اوکیه
اما Markus00095 هرچی مبدل از قبل و جدیدتر از jabu منتشر کرده این قابلیتو داره ک یکسری پچ و چیت ها رو داخلش اعمال و ترکیبه بازی ک میخوای میتونی انجام بدی تا خروجی بهتری بهت بده البته باید دنبالش بری و ب اصطلاح ازمون خطا کنی تا نتیجه بگیری من خودم قبلا استفاده داشتم راضی بودم...
اینم در اخر بگم خود نرم افزار jabu هم ممکنه این قابلت رو داشته باشه ولی مبدلای Markus من ازش خروجی بهتری گرفتم برای بازیای PS1 ,PS2
دیگه بعضیارو باس با نرم افزار jabu و بعضیاشم با Markus خلاصه ترکیب و ازمون خطا کنی تا بهترین نتیجه رو بهت بده..
درودسلام عرض ادب امکانش هست آخرین ورژن مبدل Markus00095 برای PS1 & PS2
لینک های دانلودشو قرار بدید ممنون
با احترام فراواندرود بر دوستان مخصوصا آقا رضا گل.
بازی Double Dragon Revive نسخه هکیش نیومده هنوز؟
سپاس فراوان از شما بزرگواردرود
بله حتما
منتهای مراتب باید ی مقدار تو کار باهاش وارد باشی تا بتونی بهترین خروجی رو بگیری
حتما قبل از باز کردن در PC پیش نیازها رو مطمعن باش تا ب درستی نصب باشن وگرنه تبدیل ب درستی انجام نمیشه و با انواع ارور روب رو میشی
لینک مبدلهای PS1 & PS2 , Sega Saturn
از Markus00095 برای تبدیل و اجرا در کنسولهای PS4 , PS5 کپیخور:
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS1 برای اجرا در PS4:
PSX_2_PS4_v1.6
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS2 برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
PS2_2_PS4_V1.2
و این لینک
PS2_2_PS5_v1.2
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای سگا ساترن برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
SATURN_2_PS4-PS5_v1.3
با احترام فراوان
متاسفانه فعلا فقط نسخه Nintendo Switch موجوده ک اگر کپیخور داشته باشین میتونید استفاده کنید
ولی نسخه هک شده این بازی در خصوص PS4 هم بالاخره منتشر میشه...
با درود و عرض ادب خدمت داداش گلم آقا علیرضا عزیزدرود
بله حتما
منتهای مراتب باید ی مقدار تو کار باهاش وارد باشی تا بتونی بهترین خروجی رو بگیری
حتما قبل از باز کردن در PC پیش نیازها رو مطمعن باش تا ب درستی نصب باشن وگرنه تبدیل ب درستی انجام نمیشه و با انواع ارور روب رو میشی
لینک مبدلهای PS1 & PS2 , Sega Saturn
از Markus00095 برای تبدیل و اجرا در کنسولهای PS4 , PS5 کپیخور:
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS1 برای اجرا در PS4:
PSX_2_PS4_v1.6
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS2 برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
PS2_2_PS4_V1.2
و این لینک
PS2_2_PS5_v1.2
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای سگا ساترن برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
SATURN_2_PS4-PS5_v1.3
با احترام فراوان
متاسفانه فعلا فقط نسخه Nintendo Switch موجوده ک اگر کپیخور داشته باشین میتونید استفاده کنید
ولی نسخه هک شده این بازی در خصوص PS4 هم بالاخره منتشر میشه...
این نسخه رو امتحان کن ببین مشکلی نداره:
Crash Team Racing
PS1toPS4
لینک بازی;
UP9000-SCUS94426_00-SCUS94426PSXFPKG-A0100-V0100
مبدل برای PS1 , PS2 چن تایی هستن بعضیاش واسه jabu از قبل بودن ک یک مقدار قدیمی شدن و دیگه اپدیت واسشون نیومد اما اینی ک از Markus00095 این اخریا اومد ک از قرار معلوم نسخه hd نرم افزارشم ب اسم Psx 2 برای PS5 قراره ظاهرا و بزودی بیاد ک فک کنم واسه PS4 هم اوکیه
اما Markus00095 هرچی مبدل از قبل و جدیدتر از jabu منتشر کرده این قابلیتو داره ک یکسری پچ و چیت ها رو داخلش اعمال و ترکیبه بازی ک میخوای میتونی انجام بدی تا خروجی بهتری بهت بده البته باید دنبالش بری و ب اصطلاح ازمون خطا کنی تا نتیجه بگیری من خودم قبلا استفاده داشتم راضی بودم...
اینم در اخر بگم خود نرم افزار jabu هم ممکنه این قابلت رو داشته باشه ولی مبدلای Markus من ازش خروجی بهتری گرفتم برای بازیای PS1 ,PS2
دیگه بعضیارو باس با نرم افزار jabu و بعضیاشم با Markus خلاصه ترکیب و ازمون خطا کنی تا بهترین نتیجه رو بهت بده..