پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
با درود خدمت دوست عزیز آقا علیرضا
خواستم بگم که انگار خبرهای جدیدی در خصوص هک PS4 با بلوری شده اگر امکان داره در این خصوص اطلاع رسانی کنید
با سپاس.

• Like
Reactions: rezagoli
با درود خدمت دوست عزیز آقا علیرضا
خواستم بگم که انگار خبرهای جدیدی در خصوص هک PS4 با بلوری شده اگر امکان داره در این خصوص اطلاع رسانی کنید
با سپاس.
ارادت امین عزیز
بله درسته در حقیقت ی جور اتفاق مشابه با چیزی ک اونور تو اخرین اخبار هک PS5 در موردش زیاد صحبت و مطلب گذاشته شد با این تفاوت ک گفته شده با انچه گزارش فلو راجب استفاده از bd jb در خصوص PS5 بوده این روش متفاوته ولی در عمل ی جورایی شبیه همون روش استفاده bd jb در خصوص PS5عه ک البته خودم نسبت ب این روش تو مقایسه با وبکیت اکسپلویت زیاد موافقش نیستم و همونطور ک میدونی صد درصد ک وبکیت خیلی راحتر و بهتر از استفاده بلوری و دیسکه!
اما زمانیکه فعلا راهی نیس خب طبیعتا واسه کسانیکه کنسول با فریمور بالا حالا هر زمانی ک تهیه میکنن یا جدیدا گرفتن و یا ب هر دلیل اپدیت زده بودن و در حال حاضر تمایل برای جیلبریک پیدا کردن خیلی بهتر از روش LUA و خصوصا اون دیسکای ژاپنی هست ک دیگه اینور حداقل کاربرای ما بهش دسترسی سخت تری دارن یا اصلا ندارن...

خب این روش اکسپلویت با استفاده از درایو بلوری در اصل توسط Gezine و در خصوص کنسول دوست داشتنی PS4 و بطور کلی برای بارگذاری اکسپلویت فعلی یعنی lapse میتونه مورد استفاده قرار بگیره و فعلا تا نسخه 12.02 رو ظاهرا پشتیبانی میکنه...

توضیحات بیشتر توسط MODDEDWARFARE

PS4 Jailbreak News: New PS4 Blu-Ray Exploit Revealed & More!​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
درود آیا برای هک ورژن 9 بدون فلش سایتی که کش بشه آفلاین اجرا بکنه هستش؟
پیشاپیش تشکر
ارادت
بله هست هاست nazky ک فعلا میشه گفت جز اون دسته از هاستایی ک میشه برای جیل فریمور بدون فلش روش حساب کرد البته خب اینو تکرار کردیم ضریب جواب دادن این هاستها رو کنسولای PS4 در خصوص هر کاربر سینوسی واره , ممکنه برای بعضیا خووب باشه یا متوسط حتی بد..!دیگه باید تستش کنید.
ولی این هاست فعلا داره مرتب اپدیت میشه و مجهز ب اخرین اپدیت گلدهن و هن اکو هست , همچنین پشتیبانی از اخرین اپدیت Lapse Kex. کش افلاینم داره...

سلام آقا رضا خسته نباشید

میخواستم فارسی ساز دارک سولز 3 رو نصب کنم ولی خطای CE 36434-0 داد که ظاهرا مربوط به یکی نبودن آیدی بازیه
در صورتی آیدیشونه یکیه

1.jpg

2025-08-05_22-01-50.jpg فارسی ساز + آپدیت

بنظرتون اشکال از چیه و چیکار باید کرد ؟ ممنون

سلام آقا رضا خسته نباشید

میخواستم فارسی ساز دارک سولز 3 رو نصب کنم ولی خطای CE 36434-0 داد که ظاهرا مربوط به یکی نبودن آیدی بازیه
در صورتی آیدیشونه یکیه

View attachment 388098

View attachment 388099 فارسی ساز + آپدیت

بنظرتون اشکال از چیه و چیکار باید کرد ؟ ممنون
سلام و درود
ریپک کن رفیق احتمالا اوکی و مشکلت مرتفع میشه

(توضیحات نسخه کامل گلدهن 2.4b18.5)​

New GoldHEN 2.4b18.5 & PS4debug Released (Overview & Setup)​

مثل این که فعلا از ورژن 5.05 و 6.72 پشتیبانی نمیکنه یا من اشتباه میکنم ؟؟
نه برداشت من اشتباه بود واز 5.05 تا 12 رو پشتیبانی میکنه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
ممنون میشه لطفا بگید از چه طریقی میشه نتیجه گرفت ؟
با برنامه Duxas PS4 patch repackager امتحان کردم نشد
درود
خب علت اینکه با این برنامه انجام دادی نشدش معمولا باید با اروری برات اخرش مشخص کنه ک مشکل از کجاست...
ببین رفیق زمانیکه از این برنامه داری استفاده میکنی باید برابر حجم بازیت در درایو C کامپیوتر یا لپ تاپت فضا داشته باشی حتی ی مقدار بیشترم باشه بهتره در غیراینصورت اخرش با ارور و خطا مواجه میشی
اگر از همه اینا و فضای کافی مطمعنی باید از جایی ک بازیرو دانلود کردی یا فارسی سازو گرفتی سوال کنی ک ورژن base بازی رو منطبق با فارسی ساز برات لینک یا ادرسشو بدن...

با درود فراوان
آقا علیرضا داداش من این گلدهن جدید رو روی کنسول اعمال کردم و در قسمت مربوط به ساعت و تاریخ دستگاه وقتی گزینه اول یعنی آتو آپدیت رو می‌زنم با اینکه کنسول به اینترنت وصل هست با ارور زیر مواجه می‌شم و حدس می‌زنم که به خاطر اینترنت باشه یعنی اینکه احتمالاً باید اینترنت بدون شیلتر داشته باشم حالا باز هم نظرتون رو اعلام کنید که آیا راهی داره یا نه که بتونم درستش کنم ؟
با تشکر و سپاس و ممنون بابت وقتی که می‌گذارید
20250807_042529.jpg

آخرین ویرایش:
ارادت
بله هست هاست nazky ک فعلا میشه گفت جز اون دسته از هاستایی ک میشه برای جیل فریمور بدون فلش روش حساب کرد البته خب اینو تکرار کردیم ضریب جواب دادن این هاستها رو کنسولای PS4 در خصوص هر کاربر سینوسی واره , ممکنه برای بعضیا خووب باشه یا متوسط حتی بد..!دیگه باید تستش کنید.
ولی این هاست فعلا داره مرتب اپدیت میشه و مجهز ب اخرین اپدیت گلدهن و هن اکو هست , همچنین پشتیبانی از اخرین اپدیت Lapse Kex. کش افلاینم داره...
سلام
این هاست nazky عجب چیزیه،مرسی که معرفی کردی... کاملا از شر فلش و بقیه داستانا راحتم کرده
فقط تنها اشکالی که در حال حاضر داره اینکه بعضی بازیا رو نمیتونه اجرا کنه مثلا الدن رینگ رو راحت میاره و هیچ مشکلی نیست ولی lies of p رو نمیتونه. بقیه بازیا رو امتحان نکردم

با درود فراوان
آقا علیرضا داداش من این گلدهن جدید رو روی کنسول اعمال کردم و در قسمت مربوط به ساعت و تاریخ دستگاه وقتی گزینه اول یعنی آتو آپدیت رو می‌زنم با اینکه کنسول به اینترنت وصل هست با ارور زیر مواجه می‌شم و حدس می‌زنم که به خاطر اینترنت باشه یعنی اینکه احتمالاً باید اینترنت بدون فیلتر داشته باشم حالا باز هم نظرتون رو اعلام کنید که آیا راهی داره یا نه که بتونم درستش کنم ؟
با تشکر و سپاس و ممنون بابت وقتی که می‌گذارید
View attachment 388246
سلام
این هاست nazky عجب چیزیه،مرسی که معرفی کردی... کاملا از شر فلش و بقیه داستانا راحتم کرده
فقط تنها اشکالی که در حال حاضر داره اینکه بعضی بازیا رو نمیتونه اجرا کنه مثلا الدن رینگ رو راحت میاره و هیچ مشکلی نیست ولی lies of p رو نمیتونه. بقیه بازیا رو امتحان نکردم
درود
امین جان اگر ب خاطر شیلترینگ باشه ک 99 درصدم همونه ,, متاسفانه انگار تا حالا حالاها ما باید ب خاطر همچنین مسائل پیش پا افتاده ای گیر بیوفتیم و فعلا نمیشه کاریش کرد مگر اینکه از جایی ک کنسولو بهش نت میزنی بتونی با قندشکن فعال وصل و از طریق شیرینگ نتش دور بزنی...یا اینکه از یک اینترنت و شیرینگ متفاوت دیگه استفاده کن , باز چک کن ببین حل میشه...

خواهش میکنم
بله عزیز هاست خوبیه منتهای مراتب ب خاطر اون نحوه عملکرد و شاید تو برخی اوقات عدم ثبات هر کدوم از این هاستها رو مدل کنسولهای مختلف سعی کردم زیاد تبلیغ نکنم ولی خب اگر فعلا کسی بخواد از دست USB و روش قبل در فریمور 9 رها بشه این هاست فعلا بهترین گزینه س.(البته هاستای دیگم هستن)

اون مشکل اجرای برخی از بازیارو هم بطور مثال حالا چه با این هاست یا هر هاست دیگه مجهز با روش هک PSFree & Lapse کنسولوتون رو باهاش هک کنین و اگر سیو یک بازی داخل کنسولتون از قبل باشه سپس با عدم اجرا مواجه بشین(بلک اسکرین و این نکته رو توجه کن ک صرفا ایراد فقط از این هاست نیس), اینجا اموزششو میزارم ک اگر یک زمان مشکل اینچنینی داشتین برطرف بشه و بتونید اون بازیارو هم اجرا کنید هر چن بزودی با اپدیت این مشکلات جزیی هم برطرف خواهد شد

مشکل اجرا (بلک اسکرین) با برخی از بازیایی ک با استفاده از هک PSFree & Lapse رو توضیح میده در اینجا بازی gta vice city این مشکلو داره و نحوه چگونگی رفع مشکلش در فریمور 9..

آخرین ویرایش:
ارادت امین عزیز
بله درسته در حقیقت ی جور اتفاق مشابه با چیزی ک اونور تو اخرین اخبار هک PS5 در موردش زیاد صحبت و مطلب گذاشته شد با این تفاوت ک گفته شده با انچه گزارش فلو راجب استفاده از bd jb در خصوص PS5 بوده این روش متفاوته ولی در عمل ی جورایی شبیه همون روش استفاده bd jb در خصوص PS5عه ک البته خودم نسبت ب این روش تو مقایسه با وبکیت اکسپلویت زیاد موافقش نیستم و همونطور ک میدونی صد درصد ک وبکیت خیلی راحتر و بهتر از استفاده بلوری و دیسکه!
اما زمانیکه فعلا راهی نیس خب طبیعتا واسه کسانیکه کنسول با فریمور بالا حالا هر زمانی ک تهیه میکنن یا جدیدا گرفتن و یا ب هر دلیل اپدیت زده بودن و در حال حاضر تمایل برای جیلبریک پیدا کردن خیلی بهتر از روش LUA و خصوصا اون دیسکای ژاپنی هست ک دیگه اینور حداقل کاربرای ما بهش دسترسی سخت تری دارن یا اصلا ندارن...

خب این روش اکسپلویت با استفاده از درایو بلوری در اصل توسط Gezine و در خصوص کنسول دوست داشتنی PS4 و بطور کلی برای بارگذاری اکسپلویت فعلی یعنی lapse میتونه مورد استفاده قرار بگیره و فعلا تا نسخه 12.02 رو ظاهرا پشتیبانی میکنه...

توضیحات بیشتر توسط MODDEDWARFARE

PS4 Jailbreak News: New PS4 Blu-Ray Exploit Revealed & More!​

<<ظاهرا رو فریمور 12.52 با گزارشی ک داده شده توسط سونی باگش پچ شده>>
View attachment 387912

اما تا فریمور 12.50 این روش جوابه..!
View attachment 387911

تست

(BD-JB(Gezine​

حتی در 12.50 = hello world
نهایی شدن هک بلوری توسط Gezine فعلا و فقط تا 12.02 پس بعد از این فریمور یعنی 12.50, 12.52 باید منتظر بمونن..
Alireza.jpg
Alireza.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or