amin200200
کاربر سایت
ارادت امین عزیزبا درود خدمت دوست عزیز آقا علیرضا
خواستم بگم که انگار خبرهای جدیدی در خصوص هک PS4 با بلوری شده اگر امکان داره در این خصوص اطلاع رسانی کنید
با سپاس.
ارادتدرود آیا برای هک ورژن 9 بدون فلش سایتی که کش بشه آفلاین اجرا بکنه هستش؟
پیشاپیش تشکر
سلام و درودسلام آقا رضا خسته نباشید
میخواستم فارسی ساز دارک سولز 3 رو نصب کنم ولی خطای CE 36434-0 داد که ظاهرا مربوط به یکی نبودن آیدی بازیه
در صورتی آیدیشونه یکیه
View attachment 388098
View attachment 388099 فارسی ساز + آپدیت
بنظرتون اشکال از چیه و چیکار باید کرد ؟ ممنون
مثل این که فعلا از ورژن 5.05 و 6.72 پشتیبانی نمیکنه یا من اشتباه میکنم ؟؟(توضیحات نسخه کامل گلدهن 2.4b18.5)
New GoldHEN 2.4b18.5 & PS4debug Released (Overview & Setup)
ممنون میشه لطفا بگید از چه طریقی میشه نتیجه گرفت ؟سلام و درود
ریپک کن رفیق احتمالا اوکی و مشکلت مرتفع میشه
درودممنون میشه لطفا بگید از چه طریقی میشه نتیجه گرفت ؟
با برنامه Duxas PS4 patch repackager امتحان کردم نشد
سلامارادت
بله هست هاست nazky ک فعلا میشه گفت جز اون دسته از هاستایی ک میشه برای جیل فریمور بدون فلش روش حساب کرد البته خب اینو تکرار کردیم ضریب جواب دادن این هاستها رو کنسولای PS4 در خصوص هر کاربر سینوسی واره , ممکنه برای بعضیا خووب باشه یا متوسط حتی بد..!دیگه باید تستش کنید.
ولی این هاست فعلا داره مرتب اپدیت میشه و مجهز ب اخرین اپدیت گلدهن و هن اکو هست , همچنین پشتیبانی از اخرین اپدیت Lapse Kex. کش افلاینم داره...
با درود فراوان
آقا علیرضا داداش من این گلدهن جدید رو روی کنسول اعمال کردم و در قسمت مربوط به ساعت و تاریخ دستگاه وقتی گزینه اول یعنی آتو آپدیت رو میزنم با اینکه کنسول به اینترنت وصل هست با ارور زیر مواجه میشم و حدس میزنم که به خاطر اینترنت باشه یعنی اینکه احتمالاً باید اینترنت بدون فیلتر داشته باشم حالا باز هم نظرتون رو اعلام کنید که آیا راهی داره یا نه که بتونم درستش کنم ؟
با تشکر و سپاس و ممنون بابت وقتی که میگذارید
View attachment 388246
درودسلام
این هاست nazky عجب چیزیه،مرسی که معرفی کردی... کاملا از شر فلش و بقیه داستانا راحتم کرده
فقط تنها اشکالی که در حال حاضر داره اینکه بعضی بازیا رو نمیتونه اجرا کنه مثلا الدن رینگ رو راحت میاره و هیچ مشکلی نیست ولی lies of p رو نمیتونه. بقیه بازیا رو امتحان نکردم
ارادت امین عزیز
بله درسته در حقیقت ی جور اتفاق مشابه با چیزی ک اونور تو اخرین اخبار هک PS5 در موردش زیاد صحبت و مطلب گذاشته شد با این تفاوت ک گفته شده با انچه گزارش فلو راجب استفاده از bd jb در خصوص PS5 بوده این روش متفاوته ولی در عمل ی جورایی شبیه همون روش استفاده bd jb در خصوص PS5عه ک البته خودم نسبت ب این روش تو مقایسه با وبکیت اکسپلویت زیاد موافقش نیستم و همونطور ک میدونی صد درصد ک وبکیت خیلی راحتر و بهتر از استفاده بلوری و دیسکه!
اما زمانیکه فعلا راهی نیس خب طبیعتا واسه کسانیکه کنسول با فریمور بالا حالا هر زمانی ک تهیه میکنن یا جدیدا گرفتن و یا ب هر دلیل اپدیت زده بودن و در حال حاضر تمایل برای جیلبریک پیدا کردن خیلی بهتر از روش LUA و خصوصا اون دیسکای ژاپنی هست ک دیگه اینور حداقل کاربرای ما بهش دسترسی سخت تری دارن یا اصلا ندارن...
خب این روش اکسپلویت با استفاده از درایو بلوری در اصل توسط Gezine و در خصوص کنسول دوست داشتنی PS4 و بطور کلی برای بارگذاری اکسپلویت فعلی یعنی lapse میتونه مورد استفاده قرار بگیره و فعلا تا نسخه 12.02 رو ظاهرا پشتیبانی میکنه...
توضیحات بیشتر توسط MODDEDWARFARE
PS4 Jailbreak News: New PS4 Blu-Ray Exploit Revealed & More!
نهایی شدن هک بلوری توسط Gezine فعلا و فقط تا 12.02 پس بعد از این فریمور یعنی 12.50, 12.52 باید منتظر بمونن..<<ظاهرا رو فریمور 12.52 با گزارشی ک داده شده توسط سونی باگش پچ شده>>
View attachment 387912
اما تا فریمور 12.50 این روش جوابه..!
View attachment 387911
تست
(BD-JB(Gezine
حتی در 12.50 = hello world