پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
خب طبیعتا نباید انتظار داشت هر بازی تاپ لول و جدید امروزی ک مربوط ب کنسولهای حال حاضر هست برای نسل قبلم بیاد!
ولی باز کمو بیش بازیای خوبم منتشر یا بعدا انتظار اومدنشون رو میشه همچنان داشت...مثلا دو تای پایین.
View attachment 382964View attachment 382965View attachment 382966View attachment 382967
View attachment 382970View attachment 382971
............................................................................................................................................................................................................................

نباید هر چیزی رو ک تو دیباگ ستینگ هست بزنی و کنجکاوی کنی خصوصا اینکه در موردش اگر اطلاعات کافی نداشته باشین و اصلا ب درد کسی ک میخواد استفاده عادی هم داشته باشه اون موارد نمیخوره
ولی ب هر حال اگر سیو و تروفی هات پاک شده باشن معمولش اینه ک متاسفانه دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه از قبل بکاپ داشته باشی...
همونطور ک عرض کردم توقع انتشار بازیای تاپ لول رو دیگه نباید برای کنسول PS4 داشته باشیم با این حال بازهم تو بین همینا بازیای خوبم در اینده برای انتشار وجود خواهند داشت..
این لیست شامل 7 پارت از جدیدترین بازیهایی هست ک در سال 2025 برای کنسول دوست داشتنی PS4 عرضه خواهند شد
من اینجا لینک معرفی پارت 6 رو میزارم ولی در صورت تمایل تو همین لینک پارتای دیگشم هست ک میتونید ببینید

TOP 20 NEW Upcoming PS4 Games of 2025

• Like
Reactions: amin200200
در حال حاضر و با همین هاستهای فعلی همچنین اپدیت هایی ک در خصوص lapse exploit دادن سرعت جیل و پایداری رو عاالی تر از قبل گزارش میکنن...
ب هر حال باید کمی صبر کرد تا ببینیم در اخر لیفول هم در هاست و اکسپلویت lapse
سهمی داره...

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
آقا رضای گل از kiborg خبری نشد؟
رفیق گرامی اگر دقت کنی لیستی از بازیای ک در سال 2025 برای PS4 عرضه میشن رو تو پست بالاتر گذاشتم و این بازی هم اتفاقا تو همین لیسته..
منتهای مراتب همونطور ک قبلا هم خدمتت عرض کردم تاریخ انتشارش واسه 30APR بوده تا الانم نسخه هکیشو جایی نزاشتن لااقل من ندیدم
ببین یکسری از بازیا مثل CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION قبلا منتشر شدن ولی نسخه هکیشون نیومدن
ی دلیلش میتونه شاید به خاطر عدم نسخه فیزیکی یا خرید ب صرفه دیسکش باشه....کلا زمانیکه ب صرفه نباشه نسخه هکیش طبیعتا دیرتر میاد , یکم بعیده ولی شایدم اصلا نیاد!
این دیگه بستگی ب امثالی مثل سایبرو بقیه داره تا گیمرا درخواست بهشون بدن و همینطور ازشون حمایت مالی کنن برای تهیه و دامپ همچنین بازیهایی
تا اونجا ک خاطرم هست اون بازی Red Dead Redemption 1 هم برای PS4 همینطور دیر اومد چون همین سایبر تا قبل از انتشار نسخه هکیش گفته بود که ارزش پول و زمانو واسش نداره...

آخرین ویرایش:
بالاخره اولین انتشار از نسخه مبدل PSP 2 PS4/PS5 V1.0 از Markus
برای PS4 , PS5
طبیعتا اگر مشکل یا ایرادی رو بعد از تبدیل و اجرا در برخی از بازیا باشه احتمالا یا با اپدیت خود نرم افزار یا با ترفندی امکان حل شدنش بعدا اطلاع رسانی میشه یا ممکنه دیگه کاری نشه کرد...
لینک نرم افزار , مبدل مربوطه نیاز ب PC(حتما قبلش دقت ب نصب پیش نیاز مورد نظر برای اجرای صحیح نرم افزار در PC یا لپ تاپ خودتون داشته باشید);

یه راهنمایی برای رفقا
بعد از دانلود و استخراج اگر نرم افزار به درستی بازو اجرا نشد فقط کافیه از داخل همون فولدر اصلی نرم افزار فولدر dependance رو داخلش بشید اگر برنامه پایتون رو داخل ویندوز نصب ندارید از همون فولدر پایتونم داخلش موجوده نصب کنید بعد گزینه اول رو بزارید نصب بشه ترجیحا اتصال نت ب PC برای نصب کامل برقرار باشه و کمی صبر کنید تا مراحلو به درستی نصب کنه فک کنم دو مرحله س تا نرم افزار بصورت کامل و صحیح براتون اجرا بشه
PSP_2_PS4-PS5_v1.0
View attachment 382188
لینک ویدیو اموزش:
با درود
اگر امکان داره آدرس دانلود رو واسم قرار بدید . از اونجا موفق به دانلود نشدم . با تشکر از دوست خیلی خوبم آقا علیرضا گل .

• Like
Reactions: rezagoli
عرض ادب متقابل
خدمت رفیق گرامی و دوست عزیز .
چه جالب برنامه حجم نسبتا بالایی داشت ( نزدیک به 275 مگ ) .کاش بشه زودتر باهاش بازی های گادآور psp رو بازی کنیم . راستی از گلدهن جدید هم خبری نشد ؟ کاش اونم زودتر بیاد هر چند فکر کنم سرشون شلوغ باشه .

• Like
عرض ادب متقابل
خدمت رفیق گرامی و دوست عزیز .
چه جالب برنامه حجم نسبتا بالایی داشت ( نزدیک به 275 مگ ) .کاش بشه زودتر باهاش بازی های گادآور psp رو بازی کنیم . راستی از گلدهن جدید هم خبری نشد ؟ کاش اونم زودتر بیاد هر چند فکر کنم سرشون شلوغ باشه .
درود فراوان , امین عزیز
خدمتت عرض کنم متاسفانه با این مبدل فعلا نمیشه یکسری بازیارو هم از جمله همین دو تا گاد اف واره PSP رو اجرا کرد
اما من تو 3 تا بازی ک یکیشم اطلاع رسانی داشتم موفق و بدون مشکل تو اجرا بودن..
گلدهنم اون ورژنش بعیده وقتی قبلا از خودشون اطلاع رسانی شده ی زمان منتشر نشه و ایشال میادو اون مشکلتم کاملا برطرف میشه..

درود
بعد از فریمور 9 (حتی همین فریمور 9)
ب عبارتی فریمورای 9.50, 9.60, 10.00, 10.01 و 11.00
رو از طریق PPPwn میتونید جیلبریک کنید
خیر فعلا بالاتر از 11 هکی منتشر نشده و باید صبر کنید..(فعلا روش LUA هست ک اینور دسترسی بهش برای هر کاربری امکانپذیر نیس)
فریمورای PS4 تا 9.60 از طریق lapse بدون هیچ چیز اضافه قادر ب جیلبریکن(سنتی وار مثل فریمورای پایین تر)
اما از این فریمور ب بعد (منظور استفاده از وبکیت اکسپلویت تا فریمور 11س ک دیگه ظاهرا فعلا امکانش نیس وگرنه با روش pppwn ک قبلا انجامپذیر شده بود)
و همونطور ک قبلا اطلاع رسانی شد تا 12.02 فعلا فقط از طریق روش LUA شاهد پیشرفت جیلبریک رو کنسول PS4 و حتی برای PS5 هستیم ک توضیحاتش در ویدیو داده میشه:

آخرین ویرایش:
همونطور ک عرض کردم توقع انتشار بازیای تاپ لول رو دیگه نباید برای کنسول PS4 داشته باشیم با این حال بازهم تو بین همینا بازیای خوبم در اینده برای انتشار وجود خواهند داشت..
این لیست شامل 7 پارت از جدیدترین بازیهایی هست ک در سال 2025 برای کنسول دوست داشتنی PS4 عرضه خواهند شد
من اینجا لینک معرفی پارت 6 رو میزارم ولی در صورت تمایل تو همین لینک پارتای دیگشم هست ک میتونید ببینید

TOP 20 NEW Upcoming PS4 Games of 2025

اینبار پارت 8 , وجود بازی Black ops 7 حتی در PS4​

سلام
خدمت دوست عزیز آقا علیرضا . داداش امیدوارم هر کجا که هستی سالم و تندرست و باشی و اوضاع بر وفق مرادتون باشه . عزیز دیدم این گلدهن جدید اومده واسه PS4 که اون مشکل زمان و تاریخ دستگاه رو ردیف میکنه . ممنون میشم اگر وقتش رو داشتید یه توضیحی در این خصوص بفرمایید . ممنون . ( البته چیزی که الان دیدم نسخه بتا بود فعلا )

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام
خدمت دوست عزیز آقا علیرضا . داداش امیدوارم هر کجا که هستی سالم و تندرست و باشی و اوضاع بر وفق مرادتون باشه . عزیز دیدم این گلدهن جدید اومده واسه PS4 که اون مشکل زمان و تاریخ دستگاه رو ردیف میکنه . ممنون میشم اگر وقتش رو داشتید یه توضیحی در این خصوص بفرمایید . ممنون . ( البته چیزی که الان دیدم نسخه بتا بود فعلا )
با درود فراوان ب امین عزیز رفیق گرامی
همچنین ارزوی سلامتی برای شما..
حقیقت اینجا جای اینجور صحبت ها نیس ولی دیگه خودت شاید بهتر بدونی خلاصه ش دلو دماغی نمونده و کلا حوصله م دیگه یاری نمیکنه اما با این احوال من همیشه اگر عمری باشه سری میزنمو هستم,بگذریم..
اما راجب گلدهن اره دیگه ورژن جدیدش اومد ولی هنوز بازم چیزی ک فکرشو میکردم نشده خصوصا اینکه خودتم اشاره داشتی نسخه فعلیشم بتا هست اما ب احتمال بسیار زیاد نسخه پایدار و اصلی هم بالاخره بزودی منتشر خواهد شد

فعلا برای مشکلاتی از قبیل اون تعویض باتری ک برای شما هم پیش اومده این نسخه گلدهن اومده فعلا کارو ب اینصورت دراورده ک همچنان اون مشکل تنظیم ساعتو تاریخ با خاموش , راه اندازی مجدد کنسول سرجاشه و ظاهرا فعلا جز اتصال ب PSN راهی نداره و همونطور ک میدونی ماها ک خصوصا رو فریمورای هکی و پایین م هستیم این امکانشو نداریم حالا چه نکته مثبتی داشته
فقط اینکارو برای شما با اتصال اینترنت و انلاین از طریق لینک گوگل ب اصطلاح بصورت خودکار تنظیم ساعتو تاریخو انجام میده تا مجبور نباشی حداقل بعد از هر بار خاموشی کنسول بصورت دستی هی این زمانو تاریخ کنسولو تایپو تنظیم و بروز کنی , اگر اشتباه نکنم ی گزینه هم برای استارت اپ تو گلدهن بعد از اعمالش وجود داره ک خودش دیگه با اتصال کنسول ب نتم اینکارو برات راحت تر میکنه و تنظیماتو انجام میده....ب هر حال ب نظرم فعلا در همین حدم خوبه تا بلکه در اخر بتونن و راهکار دائمی بدن مثل همون پیلود clock ک برای فریمورای 5 هم بود اما با اینکه من خودمم کنسول خیلی وقت پیش رو فریمور 5 داشتم اما هیچوقت باتری کنسولم تموم نشد ک تستش کنم و ببینم واقعا رو فریمور 5 این پیلود جواب میده یانه ولی اینطور ک میگن رو فریمور 5 جواب میگرفتن کاربرا...

با درود فراوان ب امین عزیز رفیق گرامی
همچنین ارزوی سلامتی برای شما..
حقیقت اینجا جای اینجور صحبت ها نیس ولی دیگه خودت شاید بهتر بدونی خلاصه ش دلو دماغی نمونده و کلا حوصله م دیگه یاری نمیکنه اما با این احوال من همیشه اگر عمری باشه سری میزنمو هستم,بگذریم..
اما راجب گلدهن اره دیگه ورژن جدیدش اومد ولی هنوز بازم چیزی ک فکرشو میکردم نشده خصوصا اینکه خودتم اشاره داشتی نسخه فعلیشم بتا هست اما ب احتمال بسیار زیاد نسخه پایدار و اصلی هم بالاخره بزودی منتشر خواهد شد

فعلا برای مشکلاتی از قبیل اون تعویض باتری ک برای شما هم پیش اومده این نسخه گلدهن اومده فعلا کارو ب اینصورت دراورده ک همچنان اون مشکل تنظیم ساعتو تاریخ با خاموش , راه اندازی مجدد کنسول سرجاشه و ظاهرا فعلا جز اتصال ب PSN راهی نداره و همونطور ک میدونی ماها ک خصوصا رو فریمورای هکی و پایین م هستیم این امکانشو نداریم حالا چه نکته مثبتی داشته
فقط اینکارو برای شما با اتصال اینترنت و انلاین از طریق لینک گوگل ب اصطلاح بصورت خودکار تنظیم ساعتو تاریخو انجام میده تا مجبور نباشی حداقل بعد از هر بار خاموشی کنسول بصورت دستی هی این زمانو تاریخ کنسولو تایپو تنظیم و بروز کنی , اگر اشتباه نکنم ی گزینه هم برای استارت اپ تو گلدهن بعد از اعمالش وجود داره ک خودش دیگه با اتصال کنسول ب نتم اینکارو برات راحت تر میکنه و تنظیماتو انجام میده....ب هر حال ب نظرم فعلا در همین حدم خوبه تا بلکه در اخر بتونن و راهکار دائمی بدن مثل همون پیلود clock ک برای فریمورای 5 هم بود اما با اینکه من خودمم کنسول خیلی وقت پیش رو فریمور 5 داشتم اما هیچوقت باتری کنسولم تموم نشد ک تستش کنم و ببینم واقعا رو فریمور 5 این پیلود جواب میده یانه ولی اینطور ک میگن رو فریمور 5 جواب میگرفتن کاربرا...

دورد فراوان و تشکر بابت زحماتتون ... برای پلی 5 هم خبراشو بزارید هک شدن رو ... بدجور چشم انتظاریم ....

دورد فراوان و تشکر بابت زحماتتون ... برای پلی 5 هم خبراشو بزارید هک شدن رو ... بدجور چشم انتظاریم ....
درودو ارادت...خواهشم میکنم:
ببین رفیق گرامی صحنه هک PS5 فعلا روزای خیلی ارومی رو داره میگذروونه حالا اصلا معلوومم نیس یهو شاید اتفاقات تازه دیگری هم رخ بده من فک میکنم تو دوره ای ک تقریبا نسل جدید میخواد معرفی شه همینطور موج عنوانین بازیای زیادی ام اونجور ک شنیدم همونموقع میاد واسه PS5 حالا اونجا باازم ارزش داره اگر ی تکونی بدن و ب نظرم اونجا میتونه صحنه هک , دیگه در خصوص PS5 هر چی داره طبیعتا روو کنن حتی اتفاق بزرگی باشه واسه بعد در غیراینصورت ک هیچ اوضاع همینطور خواهد مووند!!
اما باگای زیادی جدیدا بازهم در هکروان ثبت شدن حالا اینکه همین بشه ک عرض کردمو نمیدونم و هیچکسم طبیعتا بطور قطع نمیدونه ک میخواد چی بشه ولی بازم اکو تو خبر اخری ک داده بود وعده پشتیبانی هک فعلی رو در فریمور 8 در خصوص PS5 عنوان کرده بود ک دیگه داره کاراش تموم میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or