پیشنهادسخاوتمندانه Amazon به PC Gamer ها

Daedalus

کاربر سایت
پیشنهاد سخاوتمندانه Amazon به PC Gamer ها

سلام
918V9LpkQXL._AA1500_.jpg

سایت آمازون در اقدامی جالب توجه پیشنهادی بسیار سخاوتمندانه ای برای PC Gamer ها قرار داده که شرح آن را در عکس بالا می بینید . شما می توانید تمام عناوین فوق الذکر را با قیمت بسیار عالی 19.99$ خریداری نمایید .

منبع .

آخرین ویرایش:
سلام
918V9LpkQXL._AA1500_.jpg

سایت آمازون در اقدامی جالب توجه پیشنهادی بسیار سخاوتمندانه ای برای PC Gamer ها قرار داده که شرح آن را در عکس بالا می بینید . شما می توانید تمام عناوین فوق الذکر را با قیمت بسیار عالی 19.99$ خریداری نمایید .

منبع .
اینا همش رو هم یک دلار هم نمی ارزه .اصلا حیف dvdکه بخای اینا رو روش رایت بزنی.

وااااای خدااا Planescape: Torment هم هست یعنی بعد از 12 سال >:d< شاهکار استودیو Black Isle Studios رو دوباره باز ببینی خیلی ارزش داره واقعا جزو بازیهای نفیس و شاهکار هستند اینها .

• Like
Reactions: taker-sos
من عاشق کمپانی اتاری هستم بازیهاش هم که حرف نداره حالا اینها که برای فروش گذاشته باشه دیگه محشره حیف که نمیتونم از امازون خرید کنم اگر نه همه را درو میکردم.

اگر اشتباه نکنم این بازیا سبکشون نقش فرینی هست،و بازی های این سبک و خصوصا اینها که خیلی طرفدار دارن،ارزششون از BLUE RAY هم بیشتره....

قیمتش بیشتر در میاد. زیر 25 دلار هست free Shipping نداره یعنی هزینه پست هم باید بدیم .تازه tax هم باید بهش اضافه بشه. فکر کنم 30$ در بیاد جمعا

بابا مغازه دارای ما که سخاوتمند ترن،همشو با هم میدن 1000 تومان ناقابل.
م(ز ض ظ ذ)اح بود.
نسخه ی اریجینال که قابلیت آنلاین بازی کردن رو هم داره با نسخه ی کپیه آشغال مقایسه میکنی؟
پ.ن:مزاح رو نخونده بودم:Dولی در کل با اینکه از RPG بدم میاد ولی شاهکار های دنیای گیم رو نمیشه دست کم گرفت اینا الان عتیقه ان:D

نسخه ی اریجینال که قابلیت آنلاین بازی کردن رو هم داره با نسخه ی کپیه آشغال مقایسه میکنی؟
پ.ن:مزاح رو نخونده بودم:Dولی در کل با اینکه از RPG بدم میاد ولی شاهکار های دنیای گیم رو نمیشه دست کم گرفت اینا الان عتیقه ان:D
RPG های قدیمی و کلا بازی های قدیمی اصلا مولتی تداشتن

اینا مگه آنلاین هم داشتن گل پسر؟!

پک جالبیه برای هواداراش فقط. اگه این مجموعه بیشتر از اینا می ارزید، به همون قیمت میدادن، اما همین هم نمی ارزه. حالا چند روز دیگه کسی اگه تونست آمار فروششو بذاره معلوم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or