پیشنهادات و انتقادات در مورد بازی رایانه

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا پوستر بازی هایی مثل NFS کربن و PES6 و SplinterCell رو ول کردند رفتن سراغ بازی شرکت Marvel . حالا همون Kane&lynch بود باز بد نبود . حالا عوض اینکه یه پوستر درست حسابی بدند برمیدارند عکس یه بازی استراتژیک رو میزنند . :evil:

باید درآمد ماهیانه اون کسی که این عکس ها رو انتخاب میکنه رو زیادتر بکنند و مراسمی برای تجلیل از این بزرگمرد برگزار بکنند . ;)

حالا عوض اینکه یه پوستر درست حسابی بدند برمیدارند عکس یه بازی استراتژیک رو میزنند .
Marvel is a role-playing game ;)

بابا پوستر بازی هایی مثل NFS کربن و PES6 و SplinterCell رو ول کردند رفتن سراغ بازی شرکت Marvel .
چون معمولا پوستر بازی هایی رو میزنن که توی بازار اومده
و اون موقع که اون پوستر مارول رو انداخته بودن ، احتمالا بازی جدید قشنگی نیومده بوده
بعد شما چجوری توقع داری از NFS:Carbon عکس بذارن؟ با اون راننده های قشنگش! :p

اگه اینجوریه من هم پوستر Dead Or Alive : Xtreme 2 رو میخوام!
89.gif
287.gif

باید درآمد ماهیانه اون کسی که این عکس ها رو انتخاب میکنه رو زیادتر بکنند و مراسمی برای تجلیل از این بزرگمرد برگزار بکنند .
اینو هستم ! توی مراسمش هم پوستراشو پاره کنن بپاشن رو سرش !
58.gif

این قسمت پیش نمایش برای بازی ها واقعا بی خودی حجم زیادی از مجله رو گرفته آخه برای این بازی ها که یه بار نقد کامل مینویسن تو اون قسمت پیش نمایش به یه نیم صفحه قناعت کنن دیگه بجاش بیان بازی های روز رو معرفی کنن حیفه به خدا.
یه چیز دیگم هست واقعا چه مرضی هست که بیان نقد یه بازی مزخرف رو بنویسن بعد تو یه صفحه نقد هرچی از دهنشون در میاد به بازی مربوطه بگن خوب اصلا اگه بازی به درد نمیخوره معرفیش نکنین

این قسمت پیش نمایش برای بازی ها واقعا بی خودی حجم زیادی از مجله رو گرفته آخه برای این بازی ها که یه بار نقد کامل مینویسن تو اون قسمت پیش نمایش به یه نیم صفحه قناعت کنن دیگه بجاش بیان بازی های روز رو معرفی کنن حیفه به خدا.
یه چیز دیگم هست واقعا چه مرضی هست که بیان نقد یه بازی مزخرف رو بنویسن بعد تو یه صفحه نقد هرچی از دهنشون در میاد به بازی مربوطه بگن خوب اصلا اگه بازی به درد نمیخوره معرفیش نکنین

اون نقد و بررسی بازیهای به درد نخور واسه ی اینه که کسی که توی فلان شهرستان نشسته و تنها منبعش برای کسب اطلاعات در مورد بازیهاس و اینترنتم هنوز به شهرشون نرسیده !! ، بفهمه کدوم بازی خوبه کدوم بده و کدوم بخره کدومو نخره

درسته ولی به جای اینکه مجله بیاد چهار پنج صفحه به چندتا بازی بد و بیراه بگه بیاد یه نصفه صفحه بزنه به اسم بازی هایی که بهتره پولتونو حرومشون نکنین بعد اسم همه بازی های مزخرف ماه رو بذاره اون تو خداییش اینطوری بهتر نیستش؟

اون نقد و بررسی بازیهای به درد نخور واسه ی اینه که کسی که توی فلان شهرستان نشسته و تنها منبعش برای کسب اطلاعات در مورد بازیهاس و اینترنتم هنوز به شهرشون نرسیده !! ، بفهمه کدوم بازی خوبه کدوم بده و کدوم بخره کدومو نخره
:)
شهرستانی که اینترنت بهش نرسیده ، بازی رایانه هم بهش نمیرسه! ;) اصلا بازی بهش نرسیده!
بازی رایانه توی رسیدن به مراکز استان ها هم مشکل داره (البته تقریبا برطرف شده) ، بعد ....... ؟؟

درسته ولی به جای اینکه مجله بیاد چهار پنج صفحه به چندتا بازی بد و بیراه بگه بیاد یه نصفه صفحه بزنه به اسم بازی هایی که بهتره پولتونو حرومشون نکنین بعد اسم همه بازی های مزخرف ماه رو بذاره اون تو خداییش اینطوری بهتر نیستش؟

خوب اینجوری که هست که بهتره! ;)
یعنی میان یه مقاله مینویسن ، و همه ی خصوصیات بازی رو توش میگن (همه ی خصوصیات بازی میتونن بد باشن)
بعد ما با اطلاعاتی که میگیریم ، خودمون میتونیم قضاوت کنیم که بازیه خوبه یا بده!
اگه اینکاری که شما میگی انجام بشه ، خیلیا میگن :
_"ما چکار به نظر نویسنده داریم ؟ "
_"شما باید بازی رو معرفی کنید نه اینکه بگید خوبه یا بده"
_"بازی های بد هم باید معرفی بشن ، نه اینکه به جمله ی این بازی مضخرفه قناعت بشه"
_"این بازی ای که شما بعنوان بازی بد معرفی کردین ، بازی موردعلاقه ی من بود...."
_.......
_.......

درست نمیگم؟
بالاخره نظرات متفاوته و ممکنه نویسنده بازی رایانه بگه فلان بازی مضخرفه ، ولی از دید خیلیای دیگه قشنگ باشه! ;)

=================================================
راستی بهزاد جان میشه بگی تیراژ بازی رایانه چقدره ؟ (یا از اسراره؟ )
آخه من هر طرف مجله رو میگردم ، تیراژو پیدا نمیکنم.....
میخوام ببینم بهترین مجله ی گیم ایران چقدر تیراژ داره....؟

چرا تو مجله یه قسمت برای ارتباط با اونا نمیزارن یا یه چیز تو مایه های تبادل اطلاعات

این یکی رو دیگه دارند ! شما اگر برید به سایتش و به مدیر بخش همکاری ایمیل کنید از شما دعوت میکنه تا یک نمونه کار براش بفرستید . ( خودم امتحان کردم )

ولی توقع پول و استخدام نداشته باشید ( حداقل توی یک مدت کوتاه ! )

فکر کنم توی این سری جدید دو تا پوستر وسط مجله قرار بدند که فکر کنم چند باری این کار رو کردند . امیدوارم البته روی پوستر دوم با تبلیغات های بیشمار X برندارند . ;)

راستي، يه صفحه هم براي بازيهاي Ds بذاريد چون دستگاش الان تو ايران هست و كسي اصلا نميدونه چيه، شايد سبب خير شد.
اگر مطالبي كه من گاهي تو قسمت Ds ميذارم بدرد ميخوره تو مجله استفاده كنين يا اگه تصميمتون جدي شد كه مطلب تو مجله بذارين، من واسه هم شماره يه صفحه رو مورد Ds مينويسم.
چطوره؟

من که یه پیشنهاد می کنم. اونم اینکه مثل قبل در مجله رو تخته کنن. چون هم سال نامس که به هیچ دردی نمی خوره و هم اینکه همه ی مطالبش قدیمی و کپی شده از گیم اسپات هست.

من که یه پیشنهاد می کنم. اونم اینکه مثل قبل در مجله رو تخته کنن. چون هم سال نامس که به هیچ دردی نمی خوره و هم اینکه همه ی مطالبش قدیمی و کپی شده از گیم اسپات هست.

شما لطف کن بزار این شماره چاپ بشه از شماره ی بعدی دیگه نمیزنیم !

ضمنا یه بار نظرتو گفتی همم خوندن دیگه لازم نیست تو هر تاپیکی که میرسی این حرفو تکرار کنی

خب هرکسی یه نظری داره و نظر هر کسی هم محترمه و...

ولی اصلا نظرت رو محترمانه مطرح نکردی. خوب یا بد! به هرحال با هر عیبی که داشته الان داره پیشرفت می کنه و برای خیلی ها هم بسیار مفید بوده.
مجله که فقط 4 تا دونه review و preview نیست!!!! در کنار اینها ما مقالات بسیار قوی ای در خصوص game developing داریم که اگه بچه ها بخوان خودشون تو اینترنت دنبال اینجور مقالات برن عمرا مفهوم مقاله رو به درستی درک کنن.
مقالات در مجله با گفتار بسیار راحت و در سطح بالا مطرح میشه که در هیچ مجله دیگه ای همچین چیزی رو نمی تونی پیدا کنی.

در آخر بازی رایانه رو اگه بچه ها می گیرن به خاطر حجم مقالات و مطالب قویه اون هست و ما کسی رو زور نکردیم که مجله مارو بگیرن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or