پیشنهادات شما برای امکانات جدید گروه کاربران Premium

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من نظر اون دوستمون درست بود در مورد قرعه کشی!
برای اینکه تعداد افراده بیشتری به پرمیوم جذب بشن باید امکاناتی باشه که ادامو جذب کنه و در واقع ارزش پرداخت مبلغی رو داشته باشه!
اگه برای افراد پرمیوم قرعه کشی های متعدد قرار بدین با جایزه هایی مختلف یعنی فقط به گفته اون دوستمون که گفت cd key نباشه! اخه همه که با pc بازی نمی کنن! جایزه ایی برای کسانی که با ps3 و xbox بازی میکنن هم بدرد بخوره مثلا psn card و xbl points
یه مبلغی رو در نظر بگیرن و افراد پرمیوم با پرداختش در قرعه کشی مورد نظر خودشون ثبت نام کنند:
مثلا من که ps3 دارم تو قرعه کشی با جایزه psn card ثبت نام میکنم
کسی که xbl میره ت وقرعه کشی با جایزه xbl point ثبت نام کنه
من بهتون قول میدم با این کار تعداد افراد پرمیوم که چند برابر میشه هیچ بلکه تعداد افرادی که در سایت عضو میشن هم چند برابر میشه
و در اخر از مدیران برای اینکه نظر کاربرا رو گرامی دونستند تشکر میکنم

جایی بهتر از اینجا برای این پیشنهاد پیدا نکردم! از مدیریت سایت تقاضا دارم که در آینده فکری به حال تغییر میزبانی سایت به داخل کشور بکنن.

اقا قبلا ترینر های پریمیوم چیت هپنز رو به صورت درخواستی میزاشتین اینو دوباره برگردونید :d

نمیدونم این رو دوستان ذکر کردن یا نه.
2 نوع پریمیوم داشته باشیم.
یکیش همین آبی با امکاناتی که دوستان ذکر کردن.
یکیش هم طلایی با امکاناتی مانند:
عدم پرداخت هزینه در بازار سنتر،
آواتار + امضای بزرگتر و متحرک،
امکان آپلود عکس های بزرگ تر و تعداد بیشتر از پریمیوم آبی
هزینه هم 2-3 برابر پریمیوم آبی

سایز امضا رو افزایش بدین .. مثلا 500 در 300
برای اواتار هم همچنین..
تغییر نام کاربری هم زیاد کنین

نمیدونم این رو دوستان ذکر کردن یا نه.
2 نوع پریمیوم داشته باشیم.
یکیش همین آبی با امکاناتی که دوستان ذکر کردن.
یکیش هم طلایی با امکاناتی مانند:
عدم پرداخت هزینه در بازار سنتر،
آواتار + امضای بزرگتر و متحرک،
امکان آپلود عکس های بزرگ تر و تعداد بیشتر از پریمیوم آبی
هزینه هم 2-3 برابر پریمیوم آبی

سایز امضا رو افزایش بدین .. مثلا 500 در 300
برای اواتار هم همچنین..
تغییر نام کاربری هم زیاد کنین

سایز امضا عالیه . به شخصه تنها فرومی که دیدم یه فرهنگی تو امضا گذاشتنش بوده ، همین جاست . سایز امضا بخواد بزرگ بشه توسط همین پریمیوم ها فروم به گند و لجن کشیده میشه ! نمایشگاه عکس که نیست . اون اندازه خیلی هم استاندارده . فقط باید برای پریمیوم متحرک بشه و اعضای عادی ثابت . نه اینکه بشه ( 300x500 ) چه خبره !!!!!!!!!!!!!!

با نظر حسین موافقم.
ویکی سنتر می تونه یه سایت یا ساب دامین خوب برای مباحث در مورد بازی ها باشه که کاربران پریمیوم بتونن توش مقاله بزنن و آدرسشم می تونه به این صورت باشه
wikicenter.com یا .ir
یا به صورت ساب دومین
wiki.bazicenter.com

سایز امضا عالیه . به شخصه تنها فرومی که دیدم یه فرهنگی تو امضا گذاشتنش بوده ، همین جاست . سایز امضا بخواد بزرگ بشه توسط همین پریمیوم ها فروم به گند و لجن کشیده میشه ! نمایشگاه عکس که نیست . اون اندازه خیلی هم استاندارده . فقط باید برای پریمیوم متحرک بشه و اعضای عادی ثابت . نه اینکه بشه ( 300x500 ) چه خبره !!!!!!!!!!!!!!

ببخشید شوما ؟ و سمتتون تو سایت ؟

ببخشید شوما ؟ و سمتتون تو سایت ؟
کاری به حرفشون ندارم نظرشونه ,ولی سمتی بهشون داده نشده ولی ایشون زحمت زیادی تو سایت میکشن یعنی فعال هستند
یکم با ادبانه حرف بزنید یعنی چی (ببخشید شوما؟سمتتون تو سایت؟) اخه این یعنی چی:|

به نظر من یه امکانی بدید که به هر کاربر پریمیوم در ازای هر لایکی که میگیره یه امتیازی داده بشه و این تو رتبه کاربریش و دسترسیش به بخش های مختلف تاثیر مستقیم داشته باشه!

جایی بهتر از اینجا برای این پیشنهاد پیدا نکردم! از مدیریت سایت تقاضا دارم که در آینده فکری به حال تغییر میزبانی سایت به داخل کشور بکنن.
اونوقت به هر بهونه ای دامین داخلی سایت رو میتونن مسدود کنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or