اینجوری که شد warez
من میگم بازار سنتر مجانی بشه برای اون دسته خاص که فعالیتشون زیاده تو ضمینه خرید و فروش به شرطی که پرمیوم بمونن!
برای پرمیوم هم همین امکاناتی که الان هست باشه در کنارشون از برخی از پیشنهادات دوستان در پست های قبلی استفاده بشه
منظورم راهنمای قدم به قدم هست، ارائه داستان بازی ها، قرار دادن یه مجله رسمی بازی سنتر، افزایش سایز امضا و آواتار و ...
ولی یه جوری باشه که اونایی که پرمیوم نیستن/نمیشن خیلی بهشون بد نگذره!
سلام
پیشنهاد منم اینه که
یه سرور دانلود مستقیم بذارید برای این نوع کاربرها مثلا فیلم و یا انیمه و یا سریال و بازی و تایلر و آهنگ
بعد میتوانید هر کسی دانلود کرد از توی سرورهاتون پاکشون کنید تا خیلی سریع اون سرورتون فضا کم نیاره
البته یا میتوانید هر شش ماه یکبار سرورهاتون رو پاکسازی کنید
من اینو فقط یادم میاد و به فکرم میرسه
مبلغ هم بشه سالی 20000 تومان خوبه ارزشو کاملا داره
موفق باشید
یه لیچر خوب هم ازش استقبال میشه به شدت! البته خوب مبلغ حجم رو هم تقدیم میکنیم منتهی جوری باشه که فقط مال بچه های پریمیوم باشه!
در کلا یه سری امکانات بزارین که واقعا یوزر عادی احساس نیاز کنه که حتما تو سایت عضو شه و البته به مبلغشم بیارزه!
اینجور هم جمعیت اعضای پریمیوم بیشتر میشه هم یه جورایی سایت لوکس تر و خاص تر بنظر میاد!
قابلیت گزاشتن تم و پوسته برای بلاگ ها
اختصاص سابدامین به بلاگ ها (یه چیزی مثل سرویس های بلاگفا) که مثلا بشه بازیسنتر دات کام بعدش به جای کد یوزر نیم بلاگر باشه + قالب هایی که برای بلاگ ها میزارید
یه پیشنهاد دیگه هم دارم که یادم رفت بگم یه قسمتی رو هم واسه چت انلاین بزارید مثل خیلی از سایت های خارجی یا خیلی سربسته بخوام بگم مثل فیس دوق :d
باور کنید با این کار محبوبیت و کلا رنک بازیسنتر به شدت بالا میره
به نظرم قیمتها رو دست نزنید. به جاش دوره های 1 ماه و 3 ماهه و 2 ساله رو هم اضافه کنید.
1 ماهه: 3000 تومان
3 ماهه: 5000 تومان
6 ماهه: 7000 تومان
12 ماهه: 12000 تومان
24 ماهه: 20000 تومان
سایز آواتار خوبه ولی سایز امضارو افزایش بدین بهتره.
مجله های خارجی مثل Game Informer و چند تای دیگه رو بصورت PDF واسه دانلود بذارین.
رنگ تگ پرمیوم رو هم عوض کنید. مثلا همون طلایی یا یه رنگ دیگه بذارین.
بیشتر پیشنهادا واسه داشتن همه چی به صورت یکجا در بازی سنتر هست !
دانلود بازی، تم، موزیک، لیچ و ... که میشه با یه سرچ پیداشون کرد و خیلی هاشون سایت مخصوص به همون کار رو می طلبن. به نظرم امکانات چیزی غیر از اینا باید باشه .
- یکیش که من خیلی وقت منتظرم اضافه شه همینه که دوستمون گفتن، چت با کاربران و دوستان آنلاین که خیلی کاربرد داره .
- به نظرم اگه پریمیوم " سیستم تروفی " داشته باشه خیلی جالب میشه، شاید وسعت زیادی نتونه داشته باشه ولی مزه ی خاصی میده! من توی یکی از فروم های خارجی دیدم که میگم! البته اون اچیومنت بود، تروفی می تونه درجه بندی داشته باشه، مثلاً یه کاربر طلایی میشه، یه کاربر پلات !
گزینه هایی مثل تعداد خاصی امتیاز بازارچه، تعداد خاصی تاپیک فروش محصول، تعداد خاصی خرید یا تعویض، تعداد خاصی لایک برای یک پست و ... می تونه براش در نظر گرفته بشه .
- تعویض رنگ فروم می تونه برای کاربر پرمیوم بیشتر باشه .
- آخرین پیشنهادمم اینه : دانلود " app بازی سنتر و بازارسنتر " برای iOS و Android که با اکانتی که پریمیوم هست رجیستر میشه.