پیدا کردن لوازم جانبی Wii در ایران

من رفتم توپخونه فقط فروشگاه نیما چند تا از محصولات نایکو داشت که wand رو میداد 45 و نانچوک بی سیم رو 37
wand plus هم نداشت . گفت شاید تو بار جدید باشه

البته bigben هم داشت که پک ویموت + نانچوک بیسیم + موشن پلاس رو 92 تومن میداد و (فقط رنگ سفید نداشت)

BB_272567_vp1_black.jpg

http://www.bigben-interactive.de/Produkte/Details.asp?IDprod=344

آخرین ویرایش:
كلا نايكو چز محصولات درجه 2 هست بهتره دسته خودشو بخري من 2 باري گول ظاهر خوردم از اين جور چيزا گرفتم كاملا پشيمون شدم

شمت کدوم محصولاش رو گرفتید ؟ من فکر میکنم کیفیت خوبی داشته باشه آخه تو ces هم نامزد دریافت جایزه شده :-/

جنس اصل هم که نگو هر مغازه جنس خودش رو میشگه اصله . ویموت معمولی اصل (به گفته فروشنده) از 40 قیمت دارم تا 75

اقا من پاور wii/uc ام رو گم کردم،تو رو خدا بگید کجا میشه گیرش اورد؟
لول! مگه پولخورده که گم کردی پاور به اون عظمتو.
من تا حالا ندیدم جایی بفروشن! غیر از اینترنت (1سایت چینی) اگه برات امکان خرید ازش هست بگو ادرسشو پی ام کنم!

سلام
کابل کامپوننت وی رو میخام.از کجا باید بگیرم و قیمتش چنده؟فقط ادرس توپخونه ندید که حس تا اونجا رفتن رو ندارم:)

يا بايد از توپخونه بگيري يا از ولي عصر يا با پيك بدي برات بيارن:d

جاهاي ديگه رو هم نمي دونم شايد باشه اما مسلما گرون تر مي دن قيمت اصليش تو ايران الان 15 تومن هست

دوستانی که میخوان Wii motion plus بخرن خیلی مواظب باشن
به طرز عجیبی هر چی تو بازاره چینیه
من خودم خواستم اصلش رو بخرم یکی از دوستان توی انجمن کمکم کرد یه دونه تونستم بخرم
اون رو هم طرف از تو جعبه در آورد داد
بعدش هم یه قلابی گذاشت تو جعبه
خدا به داد ما خریدارا برسه:))

يا بايد از توپخونه بگيري يا از ولي عصر يا با پيك بدي برات بيارن:d

جاهاي ديگه رو هم نمي دونم شايد باشه اما مسلما گرون تر مي دن قيمت اصليش تو ايران الان 15 تومن هست

کجای ولیعصر؟میشه ادرس یا تلفنشون رو بدی؟اوصولا با این کابل کیفیت در ال سی دی ۴۰اینچ سامسونگ تغییری میکنه؟

کجای ولیعصر؟میشه ادرس یا تلفنشون رو بدی؟اوصولا با این کابل کیفیت در ال سی دی ۴۰اینچ سامسونگ تغییری میکنه؟

سر چهارراه طالقاني يك پاساژه برو اونجا پيدا مي كني اسم بگم اينجا تبليغ ميشه اصولا با كابل 3 فيش نمي توني روي همچنين چيزي بازي كني 5 فيش كيفيتشو دو برابر مي كنه 480i to 480p

کماکان بدنبال کابل کامپننت اصلی نینتندو میگردم.ولی هنوز پیدا نکرده ام.دوستان لطفا اگه جایی این کابل رو دیده اید برام تلفن یا ادرسش رو پ.خ کنید.
ممنون

یه مغازه هست که خوراکش Wii هستش تو توپخونه
پاساژ شیرازی همون طبقه همکف یه مغازه بیشتر نیست
فروشگاه حقیقت ، من چند تا چیز ازش گرفتم ، خوب بود
تقریبا همه چی هم برای Wii داره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or