Death Proxy
مدیر انجمن
اقا کجا Wiimote و Nunchuck اصل با قیمت خوب میفروشه. من امروز رفتم توپخونه 75 جفتشو با هم پیدا کردم. Motion Plus هم 33 پیدا کردم فکر کنم قیمت این Motion Plus خوب باشه.
میانگین قیمت ویموت که من گرفتم (اصل) 35 تومن بود. فکرکنم اون 70 تومنیه اصل باشه.اقا کجا Wiimote و Nunchuck اصل با قیمت خوب میفروشه. من امروز رفتم توپخونه 75 جفتشو با هم پیدا کردم. Motion Plus هم 33 پیدا کردم فکر کنم قیمت این Motion Plus خوب باشه.
باید حتما با بازی امتحانش کنید مثلا Wii Sports Resort .خب خودتون که می دونید هنوز دستگاه رو کپی خور نکردم گفتم شاید بشه از سالم بودنش توی همون منوی دستگاه مطمئن بشم
اسم فروشگاه کیان هستش علیاسم فروشگاهش چیه؟؟ دزد خونه که میگن همینه دیگه.
اگر از تو جنس پس نگرفت بیار من میزنم تو دهنش جدی میگم اسم منو بیار بلند میشه برات پشتک میزنهسمت راست پاساژ که میری تو فکر کنم مغازه سومی یا چهارمی بود.که بعد از اون باید بپیچی
دقیقا دم پله میشه
خیلی هم کنسول و لوازم جانبی زیاد داره.
میدونم اکثر پاساژ از اون جنس میگیرن.
ولی فوق العاده آدم بد اخلاق و بد فروشیه.
جنسش که خراب باشه به هیچ عنوان زیر بار نمیره.عملا میگه صرف نداره جنس خراب رو پس بگیرم.
یه بار حتی دیدم 360 خراب رو که طرف سه ساعت پیش گفته بود پس نگرفت.گفت کمکی که میتونم بکنم تعمیر کار معرفی میکنم ازش تخفیف بگیرید.من نمیتونم جنس خراب رو پس بگیرم چون وارد میکنم.
من چند بار خرید کردم ازش چون میدیدم قیمتش خوبه.
:laughing:اگر از تو جنس پس نگرفت بیار من میزنم تو دهنش جدی میگم اسم منو بیار بلند میشه برات پشتک میزنه
اونا هم خوبن. ولی مواظب باش که اصل باشن. آرم نینتندو رو نگاه کن رو دسته اگه تقلبی باشه آرمش یه خورده تابلوس.من میخوام ویموت + نانچوک + موشن پلاس بگیریم حالا به نظرتون این دسته جدیدها که با موشن پلاس فروخته میشه بگیرم یا نه ؟؟ چون خیلی به صرفه تر هستش (ویموت+موشن پلاس 65 هزارتومن)
و اینکه نانچوک های بی سیم خوبن ؟ با همه بازی ها سازگاری دارن یا نه ؟
اونا هم خوبن. ولی مواظب باش که اصل باشن. آرم نینتندو رو نگاه کن رو دسته اگه تقلبی باشه آرمش یه خورده تابلوس.
در مورد نانچاک بیسیم چون تا حالا نگرفتم دقیق اطلاع ندارم. از کسی که تا حالا گرفته بپرسید بهتره.
من میخوام ویموت + نانچوک + موشن پلاس بگیریم حالا به نظرتون این دسته جدیدها که با موشن پلاس فروخته میشه بگیرم یا نه ؟؟ چون خیلی به صرفه تر هستش (ویموت+موشن پلاس 65 هزارتومن)
و اینکه نانچوک های بی سیم خوبن ؟ با همه بازی ها سازگاری دارن یا نه ؟
سخت میشه پیداش کرد تونستید یه سری هم به لباف بزنید.هیچ کس نظری نداره ؟؟؟
این رو میشه تو ایران گیر آورد ؟
Nyko Wand plus
من پایتخت رو گشتم نبود