پیتر مور: ایکس باکس جنگ های کنسول در دوران ایکس باکس ۳۶۰ را به راه می انداخت!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
xboxplaystation.jpg

«نه برای ایجاد تفرقه، بلکه برای به چالش کشیدن یکدیگر»

دوران ایکس باکس ۳۶۰ از مهمترین و متفاوت ترین لحظات در صنعت بازی سازی بود؛ مخصوصا برای برندی مثل ایکس باکس که تشنه برای به دست آوردن نامی قدرتمند برای خود بود و این گرسنگی اغلب به «جنگ‌های کنسولی» سرایت می‌کرد و اساساً، مردم بر سر اینکه کدام کنسول بهتر است بحث می میکردند. در حالی که این رقابت شدید در سال های اخیر تا حدودی کاهش یافته است (اگرچه نه کاملاً)، در آن زمان، ایکس باکس حتی آن را تشویق می کرد.

پیتر مور، مدیر اجرایی سابق، اخیراً در پادکست My Other Passion حاضر شده و صحبت های خود را در مورد دوران اولیه ایکس باکس ۳۶۰ با مخاطبان به اشتراک گذاشته بود!

در حالی که موضوع اصلی پادکست در درجه اول بر روی ورزش تمرکز کرده بود و در دیگر زمینه های کاری مور، آنها نیز در مورد ایکس باکس و به ویژه دوران ۳۶۰ که مور درگیر آن بود، صحبت کردند.

«ما جنگ های کنسولی را تشویق کردیم، نه برای ایجاد تفرقه، بلکه برای به چالش کشیدن یکدیگر، و منظور من مایکروسافت و سونی است. اگر مایکروسافت پس از ایکس‌باکس، پس از حلقه‌های قرمز مرگ، مسیر خود را ادامه نمی‌داد، شما رقابت امروزی را نداشتید.»

بنابراین، در حالی که این روزها فیل اسپنسر با شور و اشتیاق فراوان در مورد عشق خود به سایر پلتفرم های بازی صحبت می کند، در آن زمان اوضاع بسیار متفاوت بود. احتمالاً مدیران اجرایی هنوز از سیستم‌های دیگر لذت می‌بردند، اما علنی بودن در مورد آن امری عادی نبود.

منبع

یادش بخیر من رفتم 360 بخرم یکی اومد گفت کنسولمون خراب شده رفتم ps3 خریدم با r6 vegas
اینقدر بازی گرون بود برای ps3 تا 3 ماه پولامو جمع کردم رفتم بازی بخرم دیدم معاوضه ای هست
3 سال بعدش هم 360 الیت گرفتم بعدش ps3 ylod شد
ولی چیزی که 360 میزد تو ذوقم نمیدونم چرا بعضی صحنه های بازیا انگار از 720 هم کمتر بود ولی خوب راضی بودم ازش خصوصا آنلاین خیلی باهاش بازی کردم

یک سوالی ...
الان این کشورا با دنیا تعامل دارن بازی توشون ارزونه بعد کشور های اروپایی تعامل ندارن اینقدر گرونه 8->
جسارتا اون بازی ها توی اون کشور ها ارزون نیست درآمد اون کشورها مثل اروپا زیاد نیست به همین خاطر توی اون کشورها بازی ها با قیمت پایین تری عرضه میشن و قیمت محلی دارن
ضمن اینکه این کشورها تورم شدیدی مثل ایران دارن ( آرژانتین که بدتر از ایرانه )
مگه منظور من‌چیزی غیر از این بود؟ اسامی کشورها رو هم‌ گفتم.

الان ۲ تا سوال واس من پیش اومد!
اگر نفهمیدی چطور واس خودت توضیحش دادی؟
اگر فهمیدی سوال پرسیدنت چی بود؟

آخرین ویرایش:
یادش بخیر من رفتم 360 بخرم یکی اومد گفت کنسولمون خراب شده رفتم ps3 خریدم با r6 vegas
اینقدر بازی گرون بود برای ps3 تا 3 ماه پولامو جمع کردم رفتم بازی بخرم دیدم معاوضه ای هست
3 سال بعدش هم 360 الیت گرفتم بعدش ps3 ylod شد
ولی چیزی که 360 میزد تو ذوقم نمیدونم چرا بعضی صحنه های بازیا انگار از 720 هم کمتر بود ولی خوب راضی بودم ازش خصوصا آنلاین خیلی باهاش بازی کردم
کلا بازی‌های اون نسل نهایت 720P یا نزدیک 720P رندر میشدن.

خوبی نسل هفت این بود با ip های جدید و قدرتمندی شروع شد
gears of war / assassin / cryisis/ motor storm
و همین طور خیلی عناوین کامل و جذاب شدن
مثله killzone 2 / burnout paradise / mw 1 /gta iv و.........
و از اون مهمتر تریلرهای اول e3 بازیای مثله prey و the getaway و killzone 2 و مثلا killing day

و اون تریلر unreal tournament و یا تریلر بازی بوکس ea
یا تریلر 2007 mgs 4 شاهکار بود یا همون تریلر بازی وسترن راکستار تو e3 2005 که بعدا شد red dead redepmtion
بهترین جهش گرافیکی از دید من نسل ps1 بود و نسل 7
از اون ور xbox فوق العاده شروع کرد چقدر من j allard دوست داشتم اون موقعه برای xbox
یادمه یه مطلب کار کرده بودن اون موقعه برای طراحی 360 از چه دیزاینر فشنای استفاده کردن
چه از نظر طراحی بیرون رنگ سبز با سیلور و سفید چه لوگو و intro 360 عالی بود حتی عملا دشبورد 360 که شبیه تیغ زیلت بود جالب بود و قابلیتای بیش از گیم داشت
تا کجاها رو دید اون زمان ماکروسافت
حتی xbox live ایده جذابی بود
تنها ضعفش سخت افزارش بود سر مسئله 3 چراغه شدن
تریلرهای gears و ghost recon واقعا عالی بودن
من یادمه بد تو کفه تریلر / killzone 2 / gears of war / ghost recon / killing day /motor storm بودم . خصوصا killzone 2 و gears
از سال 2012 به اینور صنعت گیم به نظرم مثله سابق نشد
تک و توک عناوین خوب بود و اکثرا ریمستر
و نکته طلای نسل 7 این بود که رسما بازی های آنلاین وارد خونه شده بود نیازی نبود بری گیم نت
و چیزی به اسمه cg trailer زیاد باب نبود به نظرمون همه این نمایش ها قابل اجرا بود
ویرایش :
alan wake / uncharted / last of us هم یادم رفت و کلی بازی دیگه

آخرین ویرایش:
شما رقابت امروزی را نداشتید
والا دیگه رقابت چندانی درکار نیست هر دو طرف شل گرفتن به نظرم :D :(

حجم ایپی های جدید نسل ۷ کجا ریمستر تو پاچه کردن اونم ۷۰ دلار کجا.

اون زمان cell قرار بود انسان شبیه سازی کنه داداش این که چیزی نبود :D
این تریلر و تریلر پروجکت مایلوی کینکت از رسوایی های تاریخی ولی لذت بخش جنگ کنسولی ان :D

البته در مورد KZ2 بارها و بارها خود سازنده ها گفتن که در واقع این افتضاح شیرین کاری سونی و حاصل جوگیری مدیرانش بوده، وگرنه اصلا قرار نبوده بگن این گیم پلیه، فقط یه CG بوده که نشون بدن چی میخوان بسازن، ولی مدیران سونی رو جو میگیره و میان میگن این گیم پلی بازیه:D و یکی از اجحاف های بزرگی گه در حق KZ2 شد هم ماحصل همین حماقت مدیران سونی بود.

حقیقتا هرچه صنعت بازی، صنعتی تر شد، مدلهای درآمدی شرکتا هم تغییر کرده. برای همین بنظر میاد که اون زمان‌های خوش گذشته، دیگه تکرار نمیشه. تک و توک بازیهایی البته میتونن به خوبی قدیم باشن. به قول یه نفری، محتوا برای معتادکننده بودن اپتیمایز میشن و نه خلق اثر هنری. سینما و موزیک و... هم همینه اوضاع.

یک سوالی ...
الان این کشورا با دنیا تعامل دارن بازی توشون ارزونه بعد کشور های اروپایی تعامل ندارن اینقدر گرونه 8->
جسارتا اون بازی ها توی اون کشور ها ارزون نیست درآمد اون کشورها مثل اروپا زیاد نیست به همین خاطر توی اون کشورها بازی ها با قیمت پایین تری عرضه میشن و قیمت محلی دارن
ضمن اینکه این کشورها تورم شدیدی مثل ایران دارن ( آرژانتین که بدتر از ایرانه )
خب اونوقت خود شرکت برای اینجا نسبت به درامد قیمت میداد :-?
میگفت تو ایرانی بدبختی بیا بجای 60 دلار، 10 دلار بده برو حال کن

ارکید ، پریمیوم فالکون ، بلو-ری ، اچ دی-دیویدی ، باندل موتور استورم ، متاگیر 4 ، گرز 2 ، الن ویک ، نکست جن ، سه چراغ ، خرید 10 عنوان با هم دونه ای 2 تومن ، کپیخور جدید 360 تو لباف . هونلی سورد ، فولکلور ، اولین عکس های انچارتد 1 تو بازیرایانه ، اردک ها و sixaxis ، دسته فضایی ، wii ، پیترمور و خالکوبی (!) جی تی ای ، جک ترتون ، دمو کیلزون و تکن ، فیبل ، فاینال فنتزی و لایتنینگ ، بازیسنتر و تاپیک هایی که پر بحث و جدل بود ، شادی و امیده مون به اینده و ارزوهامون ، جان مارستن ، بروس وین و جوکر ، اسکایریم ، بایوشاک ، گاو 3 ، فورزا ، نینجا گایدن ، اولین اسسینیت با الطایر ، اتزیو ، کشتار دست جمعی MW2 ، اینفمس ، بانجو & کازویی و اتمام با الی و جول .

اوج صنعت گیم بدون شک .

نسل هفت نسل جذابی بود ولی من خاطره خوبی ازش ندارم
دلیلش هم افت شدید بازیساز های ژاپنی و کیفیت بازی هاشون بود
‌resident evil تو نسل هفت ضعیف ترین نسخه ها رو داشت
Silent hill که خدا بیامرز شد
Tekken هم افت شدیدی داشت و مهم تر همش هم final fantasy 13 که نامیدی قرن بود
حتی mgs 4 که خیلی منتقدا ها دوستش داشتند از اکثر فن های متال گیر بپرسی میگن به گرد پای سه نسخه اول نمیرسه
مثال همینطور خیلی زیاده وقت ندارم همش رو بنویسم و دوستان در جریان هستند
چند عدد از مهم ترین بازی های تاریخ گیم و اونایی که باهاش بزرگ شدیم با کله خوردن زمین... و همین باعث شد به نیکی از اون زمان یاد نکنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or